Jump to content

Recommended Posts

Posted

Moj drugar iz srednje je redovno isao sa grobarima da ceka voz sa hrvatima u Sidu valjda.Svaki put je dolazio u skolu plav i naduven.

Зајебано је кад идеш да се бијеш, а имаш пет година (обзиром да с Хрвати последњи пут организовано дошли возом далеке 1991).

Ех, да си га само научио бокс, аикидо и џудо, капирам да би већ са седам "заслужио шипку". :)

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

Pod broj jedan po šuntavilu :smile:

meni niko u kuci ne slusa narodnu muziku.moji roditelji preziru narodnu muziku isto kao sto preziru rok i od malena su me ucili da budem kulturan,citam knjige,slusam klasicnu muziku.za vreme detinstva zbog tog uticaja i ja sam mrzeo narodnu muziku.ali kasnije sam shvatio da je narodna muzika ono pravo.ovako lepa lukic je pravila dobru muziku u pocetku kasnije je i ona postala turbo folk.ako neki intelektualaci navodno kazu da je sunt sumadijski melos (novica negovanovic,miroslav ilic,tozovac),melos juzne srbije(stanisa stosic,vasilija radojcic),melos makedonije(aleksandar sarievski),bosanski sevdah(safet isovic,zaim imamovic,himzo polovina),tamburaske pesme(zvonko bogdan,janika balas,aleksandar dejanovic,kico slabinac),crnogorski melos(ismet krcic,nikola karovic,bato radulovic),krajiske pesme(grupa drvar,tromedja,baja mali knindza) onda su ti intelektualci gomila liberalnih izdajnickih govanama koji lizu dupe zapadu i teze da uniste nas nacionalni identitet.srpska narodna muzika sa prostora svih srpskih zemalja je deo srpskog nacionalnog identiteta i svako ko ima nesto protiv nje je ustasa

• Upvote 1
Posted

Axe, jesam li dosta vukao ovaj hrišćanski?

Axeanosilas, on 18 avgust 2009 - 04:53 , said:

Никако.

Čim vi pitate da li je dosta, znači da se niste iskreno pokajali, a u hrišćanstvu nema ništa ako nije iskreno...

Evo, kajaću se. Obećavam.

Posted

Što se mene tiče, ja bi ih zaključao i spolja, da ne mogu da izađu kad su gladni, pa posle 3 dana bi ih pozvao za trpezariski sto sa roditeljima.

види се да никад ниси игро плејстејшн.

:haha::haha::haha:

Posted

Prodajem 3 karte za Srbija - Rumunija, Istok Centar, cijena 2000 dinara po karti.

065/447-8163

Terra Nostra krenula i utakmice da organizuje.

Valjda nece sad i fudbal da otkazu. :D

:haha::haha::haha::haha::haha::haha:

• Upvote 6
Posted

varg je seksi.

Ali momak pod imenom Gojko je jos vise seksi, kontaktiraj ga. I pritom nije izdajica izvornog krscanstva.

Nemoj ga džabe kontaktirati, on je moj.

Kolko dugo ste u vezi?

Priča je neobavezna, pošto je on latentni hrišćanin. Mrtvi ne znaju a žive boli kurac tako da je opušteno.

samo varga priznajem.

Latentna lezbejka.

Pobiće vas Lunar.

Latentna lezbejka.

pritajeni peder.

a i dobra mu je zika. mislim, cika Vargu.

A Gojku?

Dodji da ti pokazem skrivenog zmaja, pritajenu kobru.

A muzika Varga je mnogo dobra, znas kako. Ima li vijesti o njemu, kakvi su mu planovi i sl. Potpuno sam se iskljucio iz te price...

edti: uletio grob u post.

Sta Gojku?

Sta Gojku?

:blush:

a, ti znas. lepo.

evo sad cu da skinem diskografiju burzuuuma pa cu da ga slusam sutra dok budem lepila tapete.

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

HRISCANSTVO STARO...

OVO JE NEKA SPRDNjA JEL...

ZNAO SAM...

OVO MOZE I NA TEMA KOMEDIJE...

Sinovi kurvi,kurve hristove vase jebene molitve nikada nece moci ono sto mi mozemo!!!

DA,DA...

UVIJEK BETHOR NIKAD AJRON MEJDN...

Ovakvi postovi se ne gledaju svakog dana na RMF. Ritualno satansko samobanovanje, potpomognuto satanaesilasom.

• Upvote 3
Posted

Baća,to je zato što je trne iskompleksiran.mali je,klempav,đozlav i nikad nije jebo.

nosi se devizom,kad ne jebem pićke daj da jebem po forumu,kad ne mogu da se dokažem sa ortaćima što piju štok na eks,daj da se dokažem na forumu,jerbo neka pićka možda mu u komentu ostavi smajl,ili neka budala,plus na post da mu ostavi.

tad trne svrši u gaće,i još više poćne da kenja.

ko zna ako plus premaši kvotu koju on predvidi za dan,tad se verovatno ulita i upiša u te iste gaće od milošte.

• Upvote 1
  • Downvote 2
Posted

Opusteno,ponese te nekad situacija,ljudi smo.Al onda se obicno zapitam,za koji kurac to :haha:

Jutros bili lopovi kod komsije,drugi put ovog meseca u nasoj ulici pljacka,cale je video jednog pa davao izjavu u policiji.Ljudi otisli na buvljak,sve se desilo u 10 prepodne.Vise ni ne biraju vreme

Tvoju kucu izbjegavaju jer su culi poznajes drevne borilacke vjestine i da ne mozes da padnes cak ni kad te napadnu trojica, sa sve stanglom! Ti lopovi definitivno citaju ovaj forum :bigblue:

Morbidovi komentari su prajsles

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

r. graves ftw!

moguce je da od svih civilizacija (bivsih i postojecih) najvise misljenje imam upravo o grckoj. cini mi se da je njihov sistem vrednosti, uzevsi sve u obzir - ogranicenost izvora informacija u prvom redu, mozda najmanje licemeran.

Onda jako malo znash o svim civilizacijama. Posebno bivsim.

Grcka je civilizacije prepisivaca, po licimerju drugo mesto posle rimljana.

To sto su iz nje srecom pretekli neki veliki umovi, nije nista kolika su znanja petekla iz drugih. Znanja koja su krojila te velike umove.

oh, imam obozavatelja.

Ne nemas, nego si aktivna. Al ko po obicaju nemas konkretan odgovor.

ok je, i ja bih se lozila na mene da sam ti.

Ja bar lecim komplekse plusicima. Ti ponizavanjima drugih. Jebiga, nisi moj tip zHenke.

fala dragom bogu sto nisam.

Fala istom pa nisi ni kontradiktorna. :)

daj mi sada minus.

Pitaj obozavatelja koji ti je davao pluseve malo pre.

Nisi zasluzila.

cicijo.

Dakle morao sam :haha:

Posted (edited)

Судећи по сликама, мени Војин син делује прилично контроверзно. Не оправдавам чин, само констатујем.

У ком смислу? ;)

u smislu sto je pljunuti Voja, pa ispade da je on sam svoj otac/sin?

По ожиљку од Шмајсера, испод десне слепоочнице, одмазда из детињства. Због Тихија. :D

Umirem :haha: :haha: :haha:

Edited by morbid god
Posted

o kozeljniku:

ja sam na tog lika naleteo danas na Slaviji..

izgledao je kao omot za album May Result.

A ima i autentično pagansko sekirče kojim podrezuje svoje staroslovenske nokte pred svaku svirku.

na ovo drugo sam vec umrla :haha: :haha:

• Upvote 1
Posted

Sha краљ!!!!

Sha:

"Demokratija je kad ti ja kažem da ideš u pizdu materinu, a ti možeš da ideš gde 'oćeš."

Не верујем колико сам се смејао. :haha::haha::haha::haha:

Posted (edited)

Brate, kako smeš da staviš bez quota? Pa kako da mu/joj nađemo post i damo plusiće? :wub:

masa vas koji ste tamo,bega kući sa poslednjim dnevnim busevima,ko zna ko plaća klopu kad hasate,verovatno onaj jadnik koji poslednji zagine za stolom...a opet,sdruge strane,dajete po 100eur mesećno za razne cedeje i koncerte,a kad treba se ostane na okupu,svi beže pre 12 i niko nema 100,ali 100dinara da da za busa noćnog!

papkovi svileni.

Edited by Azaralena
Posted

Jebo vas metal u dupe.

ja kad sam bio srednjoškolac i fakultetlija,slušo se metal,pušćala se kosa,ali odeš na žurku,piješ,juriš kokoške,muzika samo popunjava pozadinsku atmosferu,koga je bolo kurac dal je venom brži od motorheda,ili je metalikin basista lepši od one pederćine što je pevo u extreme...

slušo se metal,zezalo se,pilo se,jebalo se,pićki se jurilo i muvalo,ljubilo i gruvalo.

danas,odeš na neku žurku,sve sami pederi.umesto da jure ribe,oni se fale kolke im kolekcije,osnivaju bendove koji neće biti ni za kurac.ribe muvaju jadnike,strahota deco,strahota.

što se tiće ovih blek metalaca,što ih gore pominjete,ti ''kamen'' i ''može prouzrokova-ti'',ćime bi se pa bavili? da im daš motornu kosilicu za travu poubijali bi se.nedo bog da im daš da rade ko grobari,isakatili bi se lopatama i ašovima.

:haha:

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

i, ukratko, mnogi se ponašaju bahato zato što ako si tolerantan oni bahati će to da zloupotrebe i zato što su jači (auto je nekako jači od bajka kada se sudare) i zato što im se može... ja kad sam kolima mrzim pešake, bajkere i roleraše zato što mi smetaju, kada sam bajkom mrzim vozače, roleraše i pešake koji mi se prepreče, kada sam roleraš mrzim sve ostale zato što me ne poštuju ni na trotoaru ni na ulici a nemam gde drugde, kada sam peške mrzim vozače, bajkere i roleraše koji hoće da me gaze a kako god da idem mrzim skejtere zato što skejt ne umem da vozim, mrzim emose i ružne debele ribe!

:rockdevil:

• Upvote 1
Posted

Pojavio se bot na forumu pod imenom "Elitista u povoju".

Neka nova vrsta bota je u pitanju. Analizira poruke i onda odgovara na njih, sekući ih i vadeći iz konteksta, uvek udara kontru, logično to bilo, ili ne. Na čuđenje i nerazumevanje svih. Neumoran je u odgovorima (ko i svaki bot), a ponekad piše i poruke na temama koje su davno zaboravljene. Izgleda da ga je pisao neki programer pod pseudonimom Sokrat, pošto se stalno poziva na njega. Ako se nešto ne učini po tom pitanju, zamislite forume preplavljene takvim botovima. Užas... ko Sci/Fi film.

Molim moderatorsku ekipu da što brže reaguje.

P.S. Nije isključeno da će bot odgovoriti i na ovu poruku, ali ignorišite samo, u pitanju je zajebano i kvalitetno napisan kod da pomislite da je živ čovek u pitanju, a nije.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...