Night Prowler Posted July 5, 2011 Report Posted July 5, 2011 Ala lepo izgledaju ovaj plus i minus Da ne bude offtopic: Au, pa to je ona Lalovićeva. Kako je dobra, sve joj jebem. Jes vala dobra, šteta što joj se još bolje ne vidi faca. Opa, i Tigar je ušao u pubertet! 1
Berliner Posted July 6, 2011 Report Posted July 6, 2011 (edited) ja na vidovdanskoj litiji u poseti vladici artemiju Edited July 6, 2011 by Нормалан и Природан 6 1
tier_mfkr Posted July 7, 2011 Report Posted July 7, 2011 Nego,ko ce od yumetalaca da vozi tramvaj?Koja vozacka uopste treba za to? Ja ću da skačem. 1
Fapril ethereal Posted July 8, 2011 Report Posted July 8, 2011 (edited) + + = ??? :haha: :haha: odgovor: = :haha: :haha: :haha: Edited July 8, 2011 by Fapril ethereal
Dark_Elf Posted July 8, 2011 Report Posted July 8, 2011 nikada nisam platio kartu u zivotu,niti nikada necu.mozda jednog dana kada srbija bude socijalisticka zemlja lepo,pa bude prevoz za dzabe za sve,ali do tada nema sanse 2
Divlji Tigar Posted July 8, 2011 Report Posted July 8, 2011 (edited) Ne znam, vi što toliko pominjete nejebicu, mogu da vam poručim sledeće - jednom kada budete jebali, shvatićete da seks i nije toliko spektakularna stvar, pa ćete se smejati sami sebi što ste se istim toliko opterećivali. Aktivnost kao i svaka druga, samo opušteno. Seks jeste spektakularna stvar, zanju oni koji ga upraznjavaju. A kazu i da je dobar za zdravlje. Da izvinete na spamu. Pa ja ne znam, meni ume da bude i naporan, pogotovo pri ovim vrućinama. Pa još sa kondomom. Možda vama ženama i jeste spektakularan, vama je isti kurac da l' ušao go ili s kondomom. Izvinite na spamu, naravno. Nije. Edited July 8, 2011 by Divlji Tigar
Zen Posted July 8, 2011 Report Posted July 8, 2011 ili Seks jeste spektakularna stvar, zanju oni koji ga upraznjavaju. A kazu i da je dobar za zdravlje. Da izvinete na spamu. Ajd sibni neki dobar recept. Секс са еурокремом?
Zen Posted July 8, 2011 Report Posted July 8, 2011 Znači, prvi put vidim da je moguće spojiti dva naloga u jedan. Pa to otvara nebrojene mogućnosti. Zamislite kakvi bi mutanti mogli da nastanu jednim potezom moderatorskog miša - da neko spoji mene i lemmyja, ili Kuruza i Egzistencijalnog. Dobila bi se bandera koja ne jebe i drvo koje skače u prevozu. Дрво које је навијало за Звезду, па прешло на Партизан. Svidjaju mi se ove fuzije, podseca me na Dragonball, jos samo da ubacite power level za svakog.
Footog Qpoos Posted July 12, 2011 Report Posted July 12, 2011 Veče sa Feyd Vece bez Feyd tema o nekim emisijama...jako dobro... nikakav hejt prema fejd,jednostavno mi ovo ispalo jako smesno... 1
Runner Posted July 12, 2011 Report Posted July 12, 2011 utisci sa Exita, highlightsi boldovani upao sam 2. dan...jebes to,nisam prvi dan...to mi jedino i trebalo...eventualno i 4ti...upao bih i prvi oko 10ak,al to mi nije trebalo...pederi stavili bed relidzan u 8...bio sam slomljen za poslednji dan...umor,alkohol,nedostatak volje...svuda citam da je taj portised bio najbolji...koga god da sam pitao od raje,svi kazu da je to neko sranje i da im je svirka sranje...a uglavnom su u tom nekom urbanom tripu...cene su bile kriminalne,ono je stvarno festival za strendzere...imao sam srecu da kod sata poznajem lika koji je valjao cugu,pa sam 5 komada placao 500 kinti...a i unosio sam cugu...samo sto to plane na onoj omorini...imao sam i 2-3 dzaba piva na dens areni...nisam nista gledao,sedeo na travi kod fjuzana i buljio u zimzeleno drvo...bio sam na hameru...dosao sam jako kasno tamo...uglavnom,neka budala je na nekom sokocalu putsala neke matrice i pevala,druga budala je bila prateci vokla,a najveca budala je sa nekom odvratnom maskom svirala gitaru...nisam imao zelje da pogledam u program koji je bend...bilo je jedno 12 entuzijasta na svirki ili kako to da nazovem...verovatno su bili pijani,pa kulirali da ne krepaju...tesko da ono iko normalan moze da slusa...za sledecu godinu se penzionisem od upadanja...od 2003ce sam upadao...racunam da mi je prosek za sve ove godine 3/4...sto je super... koliko sam video,bio je neki gej stejdz...pustali bebi dol...moje prvo gej iskustvo... 1
Zen Posted July 14, 2011 Report Posted July 14, 2011 Najbolja recenica o Princu tvoje pisanije je vrhunsko dok se držiš svoje struke, tj dok ne počneš o ženama i seksu...
Talvi Posted July 14, 2011 Report Posted July 14, 2011 http://www.blic.rs/Slobodno-vreme/Zanimljivosti/265822/SETI-Vanzemaljci-napadaju-Zemlju-u-novembru Ne znam da li ovo da stavim ovde ili u humor... Ali eto mozete da vodite diskusiju kako ce dolazak vanzemaljaca da utice na geopolitiku, na drzavni sistem Srbije i nezaposlenost prvo cemo mi da zaratimo sa njima...u principu,jebes rat 'de srbadije nema...ratovacemo jedno vreme,na radiju ce da pici po ceo dan riblja corba,tarmi ricmi,indeksovci ce da imaju satiricne radijske emisije,na rts ce pre dnevnika ici dobro poznata pesma pre dnevnika,pustace se otpisani,kozara,neretva...jescemo mesine iz zamrzivaca koji se otapaju jer su restrikcije 23 sata dnevno...10 godina posle toga cemo ih moliti da udjemo u intergalakticku skupinu elijana...kako mi je poznat ovaj scenario...
Zen Posted July 14, 2011 Report Posted July 14, 2011 Ništa više nije bitno što pišete, vanzemaljci stižu.
Zen Posted July 14, 2011 Report Posted July 14, 2011 Nije, fora je i u uzimanju. Da, gledano iz mog gugla, ima nešto i u otimanju. Alpha male statistic: Sisus: 1 Prince: 0 ----------------- U doba interneta, lako je naložiti ribu i pre nego što te lično upozna, ako imaš neke adute za to. Štaviše, ja ne znam kad sam poslednji put smuvao ribu, a da se već u solidnoj meri nije naložila na mene i pre prvog sastanka. hoćeš da kažeš da se lože na tebe dok te ne sretnu, i da bi ti tada dale, u tom kontekstu dobija smisao i ono što si rekao o nekom jebanju na yumu, samo još ne znam na kojoj to temi jebeš...
kuruz Posted July 15, 2011 Report Posted July 15, 2011 После детаљне обзервације ове теме намећи се неки закључци,пре свега у вези са Кенијем и његовом величином. + + = Такође: + = admin. 1 1
ShinigamY Posted July 17, 2011 Report Posted July 17, 2011 Tema bem ti zivot Sednem da jedem kao gospodin, a onda prdnem kao zver. U pičku materinu i hrana i život. :haha: 3 2
Lord Iffy Boatrace Posted July 18, 2011 Report Posted July 18, 2011 (edited) Znaci to sto sam poceo malo vise da sedim (osedeti) u 20-oj godini, mi je preduslov da cu da se zaposlim u drzavnoj sluzbi? Kul pa lakše da osediš do 20-te i dobiješ posao nego da do 24-te budeš doktor svoje struke sa 10 godina iskustva u struci... treća varijanta da ti lemijev ćale pogura biznis pa onda da kenjaš kako ti nikada ne bi palio odavde... Edited July 18, 2011 by BruceBruce 4 1
Divlji Tigar Posted July 22, 2011 Report Posted July 22, 2011 Sa jedne neodobrene teme. Imate li učestale erekcije po ovim tropskim vrelinama? Šilji li vam se organ kad ugledate neku dobru pičku ispred sebe kako vrcka zanosnim oblinama svojih raspomamnih guzova i jedrih grudi? Ili vas pak vrućina izjeda i ne funkcioniše vam hidraulika? Opišite nam svoja (ne)iskustva.
oʞɾoƃ Posted July 22, 2011 Report Posted July 22, 2011 Bez komentara na ovoj temi, samo postovi. Последње упозорење.
Zen Posted July 23, 2011 Report Posted July 23, 2011 Idi skaci po autobusima paore. Ja bar mogu da uđem u autobus, ne viri mi glava k'o Šilji u Mikijevom zabavniku. ----- А пије Пепси, капиталистичко пиће, уместо сока од зове убране у манастирском дворишту.
Zen Posted July 23, 2011 Report Posted July 23, 2011 ako do sad nije bilo sa teme Immortal Прво научи како се пише албум који си слушао па ћемо онда да разговарамо. Елем, Сисусе, који су? Нисам знао да има више типова? Обријани и необријана? Imaš pičku tipa sisalica i pičku tipa stiskalica. Pička tipa sisalica je ona što sama usisava kurac i u stanju mirovanja je nalik na var (spoj 2 metala). Pička tipa stiskalica je ona što u stanju mirovanja izgleda kao dečija. Kad jebeš ribu koja ima pičku tipa sisalica, ona sama usisava kurac. Čak i ako se preceniš, pa u zanosu pomisliš da ti je duži, pa ti ispadne, već u sledećem pokretu napred pička tipa sisalica ima da ga usisa nazad. Otud i ime. Kad jebeš ribu koja ima pičku tipa stiskalica, ona istiskuje kitu napolje, otud i ime, pa čak i ako se ne preceniš, ako ti ostane i 2cm kite unutra, ona im da ga istisne napolje i bez upotrebe ruku, nećeš ga ugurati nazad. Dakle, dolazimo do zaključka da je pička tipa sisalica bolja, jer diže samopouzdanje u muškarca, mada ima i onih ljudi koji vole da im nešto stišće kitu. Nadam se da su sada neke stvari jasnije.
Recommended Posts