Fapril ethereal Posted January 22, 2012 Report Posted January 22, 2012 ovo mora da ostane to okrob? Jel i to Okrob? :haha: :haha:
Grobodan Posted January 23, 2012 Report Posted January 23, 2012 Ipak najbolji komentar na dolazak Metalike: DUVAJ GA PAVAO
BLAGOJE Posted January 24, 2012 Report Posted January 24, 2012 IOMMMI I LIMFOM IOMMI SE UKLJUČUJE U STRUJU I SVIRA PRVI RIF IZ BLACK SABBATH LIMFOM PUNI GAĆE I BEŽI IOMMI WINS 1 1
kuruz Posted January 24, 2012 Report Posted January 24, 2012 Колико ће Леми да помера дупе Дутини ако остане овако. teshko da ce ga pomeriti.
Demon Seed Posted January 26, 2012 Report Posted January 26, 2012 Poezija i ljubav: Jebo mater,pa ti kituni iz Amorfisa izbacuju albume svako pol godine. Znaci to je razlog,sto kad pricam s Grobom,odjednom iz monitora izlijecu neka srcad,cudne kombinacije i boje. Vrati se,SOTONA te zove O,vrati se Slobodane u ralje smrti dok ti duh najvece muke trpi. I Satana zna da voli. Samo onda kada te anus boli. 2 2
Lou Posted January 27, 2012 Report Posted January 27, 2012 A na linku... DUVAJ GA PAVAO NightProwlerSerbia 1 hour ago
Jabba the Hutt Posted January 31, 2012 Report Posted January 31, 2012 Mene moji nikad nisu udarili. Batina je iz raja izašla. Suština. batina je iz jaja izasla. Imaginos srbenda. наравно! 1 1
Grobodan Posted January 31, 2012 Report Posted January 31, 2012 Kako budući producent objašnjava finese u zvuku albuma: Sranje previshe suvo ko da jebesh ne napaljenu:(
Zen Posted February 1, 2012 Report Posted February 1, 2012 Ćale, svaka čast za multitasking Ja sa ćerkicom na Atlantiku ovog leta: Ooooo, bravo bre Nidžo! Nisam imao pojma da si postao ćale, nisi se hvalio na forumu. jos mu nisu odobrili temu ----- konstruktivna rasprava o vremenskim uslovima Jeste, ja sam svoj avatar i nista vise. Jebiga,tako si predstavil svoj artificijelni online identitet...nema nazad vise... Ako smo svi mi svoji avatari, u problemu smo. Шта ћеш, срања се дешавају. Na yumu jesmo.Avatari,artificijelni onlajn identiteti,i sopstvena kenjaza.Jebiga brate,sam biras kako zivis. Po toj liniji, Jare je mrtav a Lemi je vrhunska guzica. onda sam ja bog. Ti si kurac na biciklu. Ти си бицикл.
Talvi Posted February 3, 2012 Report Posted February 3, 2012 (edited) Sutra na grudvanje, Beograđani, da vas vidim. Da se zna ko je mlad u srcu, a ko samo sere o lošem vremenu i hladnoći. Neloš predlog, metalci protiv hipstera Ne znam što se Grob javio, rekao sam Beograđani. Ali ako hoće da jede snega, opušteno. Покушава да се извуче. Зна да ће бити једини хипстер и да ће бити наједен снегом. Pušite ga, zvaću azala, hipsterskog oca. zvoi Lunara azal baca grudve a Lou trči za njim i viče "tako je, slažem se". i onda na Black Sabbath temi: U situaciji kada je neizvesno da li će mastermind benda Iommi ostati živ da odradi ovu turneju, vi dramite oko izostanka bubnjara koji je glatko zamenljiv. zamenice i njega kad umre, ne brini Tako je, slažem se. Edited February 4, 2012 by Zen zaboravio si sebe xD
kuruz Posted February 4, 2012 Report Posted February 4, 2012 Јарослав има другачије критеријуме од већине. Ne kapiram... Заљубио сам се... 2 4
Talvi Posted February 5, 2012 Report Posted February 5, 2012 Blagi emotivno reaguje na line-up Hellfesta: ma nek puse kurac i ti organizatori i ti na stejdzovima realno.ne no su trebali da podizu jos ove sto fale iz grobova i da zapice festival nedje u tri picke materine.samo jos fali moj caca da svira
Lou Posted February 5, 2012 Report Posted February 5, 2012 I nastavlja ja bi najgore prosao da odem u tu francusku prvo sto se jebem za sitne pare preko citave godine sastekam pare pored enormnog GAS-a nekako se dovucem vozovima i govnima do francuske tamo me seljoberi francuski beskicmeni,camuge i muslimancine iznerviraju,precutim izjedem milion govana zbog festa odem tamo dodjem na sabate vidim ono izkezeno plasticno fukarsko pusikursko saronjarinino lice padne mi mrak na oba oka,preskocim ogradu isklepetam je i zavrsim u francuski tvorza dje moram odma da upadnem u naciste i da se sibicam sa raznoraznom bjelosvjetskom fukarom
Zen Posted February 7, 2012 Report Posted February 7, 2012 Kakve veze ima kosa sa jebanjem? Nego, otkako sam se nedavno ošišao, uživam u mogućnosti da operem i osušim kosu u roku od minute. Nikad više duga kosa, dosta je bilo. Sjajan je to osjećaj, zažališ što to nisi učinio mnooogo ranije. јебање?
In The Flesh Posted February 9, 2012 Report Posted February 9, 2012 ja umesto da bacim pare na trulu metallicu sam u 2004 skupio pare da bi u 2005 odgledao Isis/Jesu u zagrebu, pain of salvation i meshuggu u budimpesti i Isis, Sunn0)), Mastodon i Fantomas u danskoj. 35 Euros well invested. 14
sale 3sm Larry Flynt Posted February 9, 2012 Report Posted February 9, 2012 Vlada Dzet obelezio 16. januar 2008 Продаћу ти ја моје појачало. Нема више каравана 202. Морам да скупим паре за трансплантацију бубрега. Ја сам и дању и ноћу у Куглашу. Ако ме видите купите ми пиво ладно точено, али само мало. Забранио ми доктор јер су ми отказали бубрези. Ја нисам ништа јебо још од 1974. Препоручујем домаћи филм "Пакет Аранжман" са мојом маленкошћу у једној од главних улога и чувени "Како је пропао рокенрол" у којем се појављујем две секунде. I najbolji post ikada Па мој Фендер џез бас из 1963. Још ми стоји први комплет жица. Штета што су ми отказали бубрези па морам да је продам. 14 3
Јарослав Posted February 13, 2012 Report Posted February 13, 2012 Nocturno, moze li se unositi poluprofi aparat na svirku? Ono, sa objektivom i tako to. ' date='12 februar 2012 - 09:48' timestamp='1329036494' post='2476282']Ako si lud - moze. A to znači? To znaci da cu te ja sa svojih 130 znojivih kila prigrliti u sutci,a verovatno ce ti i drugi pomoci Ne nosim ga ja, ne brigajte. Pitam zbog lepše polovine, ona će trčkati unaokolo sa njim. I nju cemo dodirivati znojavim telima
iron will Posted February 18, 2012 Report Posted February 18, 2012 (edited) ''Како сам почео да слушам блек метал'': S 13 godina kad cuh jednu rusku underground blackdeath grupu. Tada ni ne znadoh da je to black. Svidjeli su mi se losa produkcija, histerija, strava i uzas koje su proizvodili Edited February 18, 2012 by iron will 3
Јарослав Posted February 20, 2012 Report Posted February 20, 2012 Zato što bi panika i strah međ širokim narodnim masama bili ultimativno zadovoljstvo za mene. Jedan veliki događaj, katastrofa globalnih razmera koja bi u sekundi uništila svu ljudsku glupost prisutnu na planeti. Nema ničeg boljeg od toga, tih nekoliko poslednjih sekundi mog života bi bili najsrećniji, prava ekstaza zadovoljstva. Hoću da gledam kako cela planeta gori, kako svi gmazovi sveta nestaju zauvek, kako kompltno moderno društvo, svetski poredak i sistem nestaju zauvek. Kako sve postaje besmisleno, kao što već i jeste, i kako ljudi nemoćno očekuju taj sudbonosni udar vatrenog kosmičkog konjanika po sred ovog izgubljenog, jadnog, patetičnog đubrišta koji smo stvorili od Zemlje. Ima li nečeg boljeg od toga? Možda zombi apokalipsa, ali to bi već bilo previše dobro. Сејтн.
Grobodan Posted February 21, 2012 Report Posted February 21, 2012 Radost oko najave novog Summoning albuma: bla bla juhu middle earth wee TO AZARALENA!!! DAJ NEKE SLIKE!!! Nijedna žena više nije sigurna na ovom forumu.
Јарослав Posted February 24, 2012 Report Posted February 24, 2012 Феникс скида нови Terrorizer албум: Skida se, mada ne ocekujem nista...prvi album je neponovljiv, nesto najbolje sto sam ikad slusao...ali ajde da poslusam i ovo, reda radi... pusti ga na novom televizoru Извриштао сам.
oʞɾoƃ Posted February 26, 2012 Report Posted February 26, 2012 vala bi se mislio bi li govno izio ako bi ga premazali sa onom govedjom salatom iz bucka,mada im je pica skoro ravna govnu
lemmy sixx Posted February 26, 2012 Report Posted February 26, 2012 trebala bi mi preporuka za sator za dve osobe. bio bi potreban uglavnom za prenociste na brutal assaultu,a budzet je do skromnih 40e. ne treba da bude bog zna sta,bitno je da ne propusta vodu cim padne prva kisa. da li se moze uzeti barem neki recimo solidan sator za te pare ili treba da se doda jos koji euro? ако додаш још 10еур, мож купиш тетејац код Стевче Лубеничара код мене у крају а реално, са ''тетком'' можеш да узмеш који (чији) год хоћеш шатор
Recommended Posts