Jump to content

Recommended Posts

Posted

4 литра Јелена данас ко из пичке, јебеш те киселе воде које ви пијете

Opa, propilo se, a?

Depresija ga uhvatila,Zvezda nam u kurcu.

Posted

Sinoć sam, umjesto na ulju, ispržio jaja i slaninu na Fairy deterdžentu za suđe. Bilo mi čudno odakle mjehurići u tiganju, ali mi bilo žao da bačim. Nije loše, poslije toga podriguješ balončiće, a govno miriše na sapun.

Posted (edited)

Blast from the past:

Ja da nepoznajem tu shumu, nebi zimi krochio tu.

bukvar1999koriceprednjedv2.jpg

Ovaj bukvar je KULT :haha:

Edited by Grobodan
Posted

Vecina to radi iz zezanja.

Ja iskreno nebi mogla da sluzim Satanu, jer se bojim da ne postanem baksuz,u smislu da ne polozim prijemni,il da se dogodi neshto osobama koje su mi drage...jer satanizam, valjda, donosi samo zlo?

Posted

Iz arhiva kvaliteta sa mog podforuma:

Veoma zanimljiva rasprava, ali ne verujem da je neko toliko seksualno ugrozen da mora da navata bilo sta. Mada, mentalitet ljudi je cudan. Evo, pre neki dan, odem ja u Veternik na AC Milan kamp i preko puta stadiona, krenu meni da dobacuju ljudi iz kafane nesto u stilu "samo plavuse mogu na TV".

Ja tu neprijatnost ispricam glavnom uredniku, a on mi kaze, da sam bezobraznija, trebalo je da ih snimim i napravim anketu na temu "da li ste nekada prevarili zenu"....Dobra ideja, dakle, CANIS LATRANS NON MORDET.

Posted (edited)

Znam da mnogo tražim ali hoće moći karte na ulazu da se kupe i po istoj ceni? :D

ne znam da li ce biti ista cena ali kapiram da ce bez problema biti karata na ulazu. tako cu i ja da kupim verovatno

Šta je, daleko vam da odete da kupite karte u pretprodaji?

VI STE SVE ŠTO NE VALJA NA SRPSKOJ METAL SCENI!

Pozdrav,

Branko Rogošić

Ово је толико епик да немам речи.

Edited by Јарослав
Posted

Beograd, događaj iz javnog prevoza...

Autobus broj 16, šest sati popodne, špic, svi se vraćaju kući, ludnica.

Jedan od putnika koji udobno sede je crnac, neodređenih godina.

Autobus staje na stajalištu, ulazi žena, trudna je, što se lako vidi, nosi pune torbe, jedna baba i još nekoliko ljudi.

Crnac, videvši trudnu ženu:

- "Izvolite, sedite." ljubazno joj, na solidnom srpskom, nudi mesto i ustaje.

U tom trenutku autobus kreće, a ona baba, videvši u magnovenju slobodno mesto, jurnu na isto, odgurnu trudnu ženu i brzo

uskoči u stolicu. I sedi tako ona, sva srećna što je "osvojila" prazno mesto, kad joj crnac ljubazno reče:

- "Oprostite, ali ja sam ustupio mesto ovoj gospođi jer je trudna i

izgledala je umorno. Mislim da se vama ništa loše neće dogoditi ako

još malo budete stajali, a nju pustite da sedne."

Na to baba odgovara:

- "Ne znam iz kojeg ste plemena mladiću, ali ovde, u ovoj civilizovanoj zemlji

ustupa se mesto starim i bolesnim ženama, a ne mladim i zdravim!"

Crnca je očigledno naljutila ova rasistička primedba pa je lepo i

izrazito "ljubazno" odgovorio staroj gospođi:

"Ne znam iz kojeg ste sela vi gospođo, ali u mom se selu takve stare i

zajedljive babe jedu za večeru!"

Posted

The Devin Townsend Band

Nije mogao ni ntervju normalan da bude nego iz 4 dela.

Za godinu dana će izaći remiks i remaster intervjua sa bonus odgovorima.

Posted

ne svidja mi se ovaj gej goth preokret kiss the anusa. klavijature, programiran bubanj/elektronika. topla preporuka grobodanu

Posted

Onaj ALO! kad ne zna sta ce - aj' da vidimo sta ima na novom groblju...

Tema Formula 1, sve na istoj strani:

Meni ovo prva sezona F1 otkad znam za nju da nisam ni jednu trku pogledao, jer niko nije otkupio prava za prenos kod nas :no:

Има на СК Прајму.

Nadam se da ce za ovu sezonu neko da otkupi jebena prava, nije mi bas zgodno da gledam na kompu to... -.-

Вероватно ће поново СК Прајм.

A prosla sezona je bila na SK Prime-u? Ja ga dobio tek pre nekoliko nedelja :no:

Да, они су преносили, па рачунам да су откупили права на више сезона.

Ko prenosi, zna li se?

Спорт клуб Прајм би требало да преноси.

:haha:

• Upvote 6
Posted

Бранкица леееееееее

никада не јебе сеееееееееее

нико неће да је јебеееееееее

зато пљује Гробарееееееееееееееееее

Ko kaže da niko neće?

Кими

Pa Kimi ne može i da hoće, u zatvoru je. :mrgreen:

исто важи и за тебе, само што ниси у затвору

:haha::haha::haha:

• Upvote 1
Posted

Bruce malo slabije, po meni, peva na prvih nekoliko pesama

pijobf4e8h-t.jpg

Ti si debil. Meni je Brus omiljeni pevac svih vremena. Ali, Dance Of Death na primer ne peva dobro..

Majmune,pazi koga nazivas debilom.Aj sada nemoj da si bezobrazan nego me zaobidji.Bruce odlicno peva a ti mozes da jedes govna koliko god hoces i da se udavis u njima...

Ma popusi ga! :bigblue:

Maiden fanovi, blood brothers do groba. :haha:

Posted

Морам додати:

taman da ste najveći fanovi darkthrone-a koji postoje, morate priznati da je fer da mi dobijemo drugi thorns album pre nego vi petnaesti darkthrone

Fer? Ovo nije narodna kuhinja, ovde nema milosti, ovo je blek metal.

Jebo Thorns.

Posted

Alogia tema:

ja danas bio u nsu hteo da kupim album, kad sam pitao da li ima, reče lik nema i opsova i mene i bend!?!?!?!

Posted

Verovatno najbolji post,on posto je mod nije dobio pluseve,ali citat ispod njega 43 plusa!!!!

419714_3026770863217_1081162327_32911981_2024153055_n.jpg

Verovatno najbolji post,on posto je mod nije dobio pluseve,ali citat ispod njega 43 plusa!!!!

Edit:Evo posta sa 43 plusa,ovde su prave fotke.

9g14k8mU.jpg 

• Upvote 2
  • Downvote 1
Posted

Manowar tema:

Svidja mi se kako zvuci nova pesma , nadam se nekonceptualnom albumu , sviraju na moj i Bon Skotov rodjendan 9 jula tj dan pre rodjendana Nikole Tesle i Roni Dzejms Dia u Dortmundu , pre toga na rodjendan Jana Zeleznog 16 juna tj. dan posle rodjendana Zana Tabaka u Rumuniji .

Posted

Nije smešno, niti glupo, nego potpuno logično i neki bi mogli da uče na ovome.

desetke idu samo klasicima bez mane

devetke idu klasicima sa manom

osmice idu prvorazrednim albumima koji nisu klasici samo iz razloga jer je neki album vec zauzeo tu poziciju sto se tice tog pravca

sedmice idu prvorazrednim albumima koji imaju par manjih nedostataka tipa 'bend sam sebe reciklira', 'par slabijih pesama', 'problematicna produkcija' itd.

sestice idu vrlo dobrim drugorazrednim albumima

petice idu ne bas sjajnim - blago natprosecnim albumima (isto neki drugi razred)

cetvorke idu trecerazrednim albumima koji nemaju nikakvu znacajnu vrlinu, ali koji opet moraju imati bar pola solidnih/slusljivih pesama

trojke idu slabijim trecerazrednim albumima koji imaju neke veoma velike mane i generalno nisu vredni slusanja osim par iskupljujucih momenata

dvojke idu losim albumima koji nemaju nikakve kvalitete i apsolutno nisu vredni slusanja

jedinice idu zlocinacki losim albumima bez kojih bi svet bio bolje mesto

evo ovako da izvucem par albuma iz dupeta images & words bi recimo mogao dobiti desetku, treci i cetvrti queen isto, prva tri marilliona osmicu recimo, place vendome - streets of fire sedmicu/osmicu, poslednji royal hunt sesticu/sedmicu.

alogia bi za ovaj album mogla u najboljem slucaju dobiti trojku u najboljem slucaju.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...