Jump to content

Recommended Posts

Posted

Rogi dao minus, pa nismo mislili stvarno da jedes zob, koj ti je kurac :'(

Kol'ko opak forum, nema smajli koji place u ponudjenima.

Samo žustro.

Muzika je najbitnija, a to da li oni hoce mene da ubede da satana ima najveci kurac je totalno nebitno,

Da, SATANA IMA NAJVECI KURAC

• Upvote 1
Posted

uvedite da kad se klikne na reputaciju poruke izadje ko je dao plusove i minusove..

Podržavam.

Isto tako, onima koji daju naviše plusova, dati neke bonusove, ili jednostavno da ne mogu da im se daju minusovi.

• Upvote 1
Posted

Jebes to, meni se desilo da je burazer ustao iz kreveta nocu, valjda mesecario, dosao u moj krevet, stao iznad mene, i poceo da pisa po mojoj faci. Dok sam ja skontao sta se desava... :haha:

• Upvote 1
Posted

osto si bez muda?

:haha:

Ne nego potpuno suprotno od toga. :haha:

ДОБИО СИ ЈОШ КОЈИ КУРАЦ

У ДУПЕ

Posted

Zajebite titule bre, otkrijte ko je preko noci i bez icijeg znanja prodao jum firmi za koju se nista ne zna,zasto je Kuruz oteran i ko je podmetnuo Novalisu. I da se otvori istraga povodom afere "Dupli nalog". Ko je silovao platanmena? Ko stoji iza muckog banovanja mog bot druga persizelisha?

umereno brilijantno :haha:

• Upvote 1
Posted

Jedan forum sam unistio. Ovaj ne zelim zbog Ane. Tu devojku toliko cenim i volim da cu zbog nje da se predam bez borbe. :wub:

Dakle, obrisite moj nalog ili me vecno banujte.

Nema nikakvog brisanja naloga i sranja

Ko nece da dolazi na sajt, vrlo je jednostavno

NE DOLAZI

I zajebite vise teatralna napustanja, koga boli kurac

Brutal :haha:

• Upvote 4
Posted

Istina ziva

Ja sedim na prozoru i ne mogu da verujem da ću za 20 godina imati 50. Kao da sam već umro.

Posted

Jebote,zatvarate teme na sportu zato da se ne bi opterecivao server,ali ga zato pumpate sa ovakvim idiotarijama.Dan kada je ovaj forum riknuo je kada je ova alternativna dzankerka postala admin.

Posted

http://www.atlnights...l-5-cent-coins/

:haha: :haha: :haha: :haha: :haha:

И'ц фани каз и'ц тру.

Haha ma nije bre istina to za Samsung :)

Kako nije istina bre?

Pih, steta

U pitanju je milijarda dolara. Jedan novčić od 5 centi teži 5 grama, i kada se izračuna ukupna masa tih milijardu dolara u novčićima od 5 centi dobije se 100 000... tona :D Svaki od tih kamiona morao bi da preveze po 3300 tona novčića, što je naravno nemoguće, nema takvih kamiona; evo nađoh podatak da oni ogromni žuti kamioni koji se koriste u rudnicima mogu da nose do 360 tona tereta, tako da čak i kada bi svi kamioni bili takvi, opet bi trebalo 300 tih da se preveze teret. Nađoh i da je u SAD-u po putevima dozvoljeno prevoziti do oko 130 tona tereta jednim vozilom, znači nešto manje od 500 kamiona bi trebalo da se prevezu svi ti novčići :)

Pored toga, piše u komentarima da Samsung ima još celih godinu dana za žalbe, sumnjam da su se odmah odrekli milijarde dolara :D

Legenda. :haha:

Posted

Uh, što mrzim čekanje. Bukvalno neko dođe i kaže: "Mi smo se pojavili čisto da vas iscimamo, da nas ne zaboravite. Ali nećemo još. A i kad kažemo da hoćemo, verovatno nećemo. I ako budemo, do tada ćete verovatno izgubiti pojam o vremenu, tako da je svejedno. Ko vas jebe. Puši ga, Hefeste."

Za tri meseca će doći... da kažu da su smislili naziv albuma.

I tako.

:haha: :haha: :haha:

Posted

Kad sam dobro raspoložen, slušam uglavnom black metal, a kad sam loše raspoložen, slušam uglavnom black metal.

Verovatno je vec bilo, nabasah na ovo slucajno.

TOE TO

• Upvote 4
Posted

Очигледно онда Рума није толико мала колико сам мислио. :haha:

Nije mala, ali je nazalost postala veliko selo.

Опуштено, није веће село од Београда сигурно.

ovde ljudi iz kanti izlaze jebote

Posted

Kao sto sam i predpostavio, klasican debilan odgovor.

Ne nisi mi povredio osecanja(ako ista, mozes slobodno da postavis sebi to pitanje, jer vec mesec dana kukas i patetises kako nema teme), ja sam dosao uredno i pitao ko je obrisao temu(pitanje na koje nisam dobio odgovor, pa sam sam dao svoju predpostavku), a ti si odma skocio na mene ko naplajeni zec. Ja sam ti lepo obrazlozio sta mislim o ovome, sa verovanjem da ces se urazumiti, ali izgleda da nema leba od toga.

U tvojoj glavi ja kukam i patim za temeom, koju sam tek pre dva dana primetio da je nema, i vodis neku imaginarnu borbu na forumu portiv mene zato sto se osecas butt-hurted. Svaka cast Demon Seed, bravo, nastavi da juris vetrenjacu, imas moju podrsku, mene vise mrzi da ti odgovaram. Ja sam preko ovoga presao jos 2008e, ali drago mi je da se ti i u 2012oj hrabro zalazes za moju temu.

lunar u elementu. nije bas to to ali tu je negde, u rangu nekog proseka iz zlatnih dana

primetite i znacajan inglis fejl, ovako jedna pikanterija

• Upvote 3
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...