Night's Blood Posted October 8, 2012 Report Share Posted October 8, 2012 код мене ти је лас'ефем попут ђоке... поседуем га ал га не користим... начи исти смо по питању ђоке 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted October 9, 2012 Report Share Posted October 9, 2012 SHIT,ŽAO MI JE LJUDI,JA SAM ODUSTAO OD DOLASKA U BG,al sam bio u ROUTE 66 sinoc Stavra bubjar RITMA NEREDA(bivsi) i ANNATHEME pustao music,kao i svakog ponedeljka...A sta da Vam kazem,2002e godine sam proplivao u Budapest,ICED EARTH nije pusten u Madjarsku iz Austruije,navodno nisu imali dozvolu za pirotehniku i prodaju majica,a Madjarska tad nije bila u EU..A upoznao tad momke iz SPLITA koji dosli na koncert,plakalo mi se i zbog njih i zbog nas par iz Srbije sto je otkazano...Srecom 2009e video I E i SAXON u Zagrebu,a onda jos jedared I E u Bg...Ajde glave gore,kosu dole,slusalice na usi,bice jos svirki,mozda neko od ovih bendova nas poseti,a nekog od njih sam gledao dal bili predgrupa Hammerfall, il ne znam kome u SKC.Ajd nek neko napise ko je od ovih bio vec u Bg,dal LOCH VOSTOK?ostarilo se...HORNS UP!!!UP THE IRONS! LET THE HMETAL FLOW!!!U ZDRAVLJU I ZIVELI!!!... Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted October 14, 2012 Report Share Posted October 14, 2012 Mita o novom Wintersun albumu: DA LI JE ON NORMALAN JEBEM GA U DUPE PRVA PESMA INTRO OD 4 MINUTA I SAMO KRECE DRUGA I ONO KRECE CEPANJE PICKE DA LI JE ON NORMALAN Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale 3sm Larry Flynt Posted October 14, 2012 Report Share Posted October 14, 2012 jumovski ciklus De si Lemi scene stubu Poduvaš mi kožnu trubu De si Grobe kuco stara U ustima ti moja kara Đe si Grobe, stara smrdo. U guzici moj ti mrd'o. Dukljanine jado,mislis da si baja Pocuclas mi moja krajiska jaja. In the flesh je stara kuja Karala ga moja guja de si Grobe, stara kuko po zubima moj ti čuko Grobodane istrosena krpo Posred bulje sam te trpo Oj Kuruze stari lavu Uteram ti kitu pravu Đe si Lemi dugačka siso. Mojom kitom usta briso. Đe si Grobe, gardo stara. Kuruz ti muda cuclao vala. Oj Kokice,dobar si tip Slatko si ogulio moj klip oj Grobino, šmekerčino vrla steram ti ga na dno grla In the fleshe liričaru stari Na mojoj si se pekao kari A Lemi je tevea gazda Kitu mi cuclao vazda Hej Kokice pinceta ti rđava Sisaj ciganska muda buđava Dukljanine,sperma mi je gusta Obilno ti svrsim u medna usta Oj Lemi, pusko jaka Iźebem te na brzaka. Grobodane sivi tiću, Javi se mom glaviću. A gde je nam je lepi Jare Što iza Luove zgrade sisa kare Za pare? о ђетићу, страшна тицо крајником ми јаја заголиц'о Суботице, далека и пуста Ленију сам напунио уста Jare yumetalom u tvom odsustvu hara Kuretu smeta njegova zauzeta kara. Iza mene ostade Yumetal zajednica pusta Svršim vam svima u usta Djeticu je mantra nova Da ne silazi sa mog mrkova Poput kakve divne snase Sloba moju kitu jase Kokicu je posred cmara Pogodila moja konjska kara ао Лени, лирика ти бедна олижу ми јаја твоја уста медна ао Лени, лирика ти бедна олижу ми јаја твоја уста медна Lou Lemiju zaveo strahovladu Poližu mi obojica kurac ko marmeladu Lemi što ti ga zalemi Bolje Grob nego okrob Lemi dobre stihove pise, Ne znam što da mu odgovorim više. Sem da može, kad bude u volju Da polize ovu cetinjsku zolju. A naš Fapril stari glumac Jebao ga svaki trnavski junac Dutina je zadriglo debelo prase Vatru mu u cmaru prdezi gase 6 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted October 15, 2012 Report Share Posted October 15, 2012 Мита доминира са описима албума ових дана. EVO SAD SAM PUSTIO PONOVO OVO JE BUKVALNO KAO DA SAM ZAKLAO DETE STAVIO GA NA RAZANJ I KRENUO DA PISAM PO NJEMU VIDIM DA CU OVO VRTETI BAS DUGO :haha: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted October 18, 2012 Report Share Posted October 18, 2012 опуштено, ја за све људе који возе нормалном брзином кажем да су пензионери радије ћу да идем пешке него да возим споро никад ме нико није претекао бициклом, за 20 година вожње 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLAGOJE Posted October 19, 2012 Report Share Posted October 19, 2012 Ljudi kad Varg izlazi napolje ? Kapiram ujutru negde, da prošeta malo, protegne noge i tako. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azaralena Posted October 24, 2012 Report Share Posted October 24, 2012 Video sam Jareta na železničkoj stanici sa nekim prljavim metalcima. ^pleonazam. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted October 25, 2012 Report Share Posted October 25, 2012 Шта је поштени водоинсталатер? Онај који неће да ти пампрчи жену? 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted October 26, 2012 Report Share Posted October 26, 2012 Do you know persizelish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted October 27, 2012 Report Share Posted October 27, 2012 Saću ja da ti objasnim. Radi se o tome da su ljudi teški licemeri. Bolesno im je što onaj maloumnik 'vata svoju ćerku za sisu, ali im nije bolesno kad se dva muškarca jebu u dupe i puše jedan drugom kurac. Jeste ako su rođaci Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale 3sm Larry Flynt Posted October 29, 2012 Report Share Posted October 29, 2012 Ova čitava strana zaslužuje da ide na temu za najbolje/najgluplje postove. Ti i post... ne ide, jbg. :haha: :haha: 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted October 30, 2012 Report Share Posted October 30, 2012 Ja furam lepe smeđe čizme, jer sam gej i nije mi zima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted October 30, 2012 Report Share Posted October 30, 2012 rasturio sam vas ko svinja mrsan dzhak i ne znate vishe shta da kazhete pa kao neki pokushaji prozivke "haha vidi ga ne odgovara", "haha da", vau kakvi argumenti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark_Elf Posted October 30, 2012 Report Share Posted October 30, 2012 Ovo ce biti 3 godina kako imam te magnumke nista im i dalje nista ne fali a upao sam 2-3 puta u baru i nije mi nista bilo,odlicne cizme. Dobro Mito, za tebe je bara i kad se žaba upiša. 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
imaginos Posted October 31, 2012 Report Share Posted October 31, 2012 Grčka će, ako već nije, 'ladno biti prva zemlja poslije II svjetskog rata sa veoma jakom ultra desničarskom partijom. Vidjećemo na šta će to da ispadne. Nisi trebao da bežiš sa časova istorije u školi... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
B@K@ Posted October 31, 2012 Report Share Posted October 31, 2012 i gde su najbolje ribe? U nevladinom sektoru. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted November 1, 2012 Report Share Posted November 1, 2012 ma opusteno sviram i ja klincu mamuran Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted November 2, 2012 Report Share Posted November 2, 2012 Gde si bre ti nema te ko pedala u Mitrosu Link to comment Share on other sites More sharing options...
phantasm Posted November 3, 2012 Report Share Posted November 3, 2012 Football Manager tema. a, pa to je već drugi padež. šta sam zvezdani činio pre 6-7 sezona, to mođiju ne bi ni na kraj pameti bilo. najpre konstantno umanjivanje zarada za 20 i 50 %, pretnje, ucene, potom stavljanje golobradih momaka na transfer listu, prodaja baste, purovića, žigića i pantelića belosvetskim klubovima za po jedan evro. kupovina hrvatskih i iskusnih albanskih internacionalaca ( u poznim tridesetim) za par stotina hiljada evra. sistematsko uništavanje omladinske škole, svaki iole vredan i talentovan mladić je završavao u redovima vojvodine, zemuna, spartaka, i, razume se, niškog radničkog. piksi mi uruči otkaz, onako revoltiran, postavi novog trenera. ja se ubrzo vratim na mesto zločina. posle par odigranih kola piksi reaguje, moja malenkost blagovremeno odreaguje, te ponovo nasilnim putem preuzme dirigentsku palicu. nije slučajno peta zvezdina zvezda pobegla iz kluba glavom bez obzira. to je bilo nepodnošljivo stanje. onda šatro odem na godišnji, da malo slegne prašina u javnosti, pomoćniku izdeklamujem detaljne destruktivne instrukcije. tako jedno mesec dana, pa povratak na velika vrata... epilog: tavorenje u trećem rangu takmičenja, klupska kasa sablasno prazna, u debelom minusu; nema omladinaca - nema nikakve perspektive. na kraju je hrvatsko-albanska kolonija na privremenom radu organizovala proteste ispred marakane, a institucije države sve to nemo posmatrale. slične stvari su se činile sa gradskim rivalima - milanom i interom. u jednoj sezoni su ekspresno završili u seriji b. mislim, gde to ima da milan plati milivoja ćirkovića 50 miliona evra? kako je moguće da inter u nacionalnom kupu, na prepunom san siru, gubi od kozence sa 9-1? pod kojim je to okolnostima frančesko toldo bio usamljen u špicu napada dok je kapiten zaneti čuvao mrežu nero-azura? ali, nećemo sad o tome. mnogo je tu ucena, pretnji, klasičnih kriminalnih radnji koje nisu za javnost... sva sreća pa se fm ne igra od 2008. da se nastavilo po starom, rešetke bi se ubrzo, bez ikakve sumnje, opipale. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted November 5, 2012 Report Share Posted November 5, 2012 Marduk dobili zlatnu ploču jer je singl išao uz Sweden Rock magazin: Bolje da je bio uz Perwoll Black Magic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted December 6, 2012 Report Share Posted December 6, 2012 Najzad sam upoznao Josifa pre neki dan, bio mi u kraju, skroz dobar i kul momak. Našli se u po noći po nekoj magli pred pogrebnom radnjom a na autoputu na izlazu iz ZR-a bila neka teška saobraćajka, pravo yumetal upoznavanje Ja sam upoznao Jareta pijanog ispred Undera u helankama POBEDI TO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azaralena Posted December 7, 2012 Report Share Posted December 7, 2012 DA LI STE VI NORMALNI ZAMALO DA UMRE METAL POCEO SAM DA SLUSAM NEKA DJUBRA I ja kažem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted December 7, 2012 Report Share Posted December 7, 2012 Kuruz i lemmy se podjebavaju na temu obrva i uleće ovaj manijak: dva coveka - jedna obrva ovo prestaje da bude smesno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toki89 Posted December 9, 2012 Report Share Posted December 9, 2012 Ja sam danas prešo 3 puta više i kad sam došo kući (ne svojoj, nego privatnoj) Tvoja je javna? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts