Jump to content

Најбољи (најсмешнији, најглупљи) постови свих времена

Axeanosilas

Recommended Posts

Da ponovim:

Као што рекох, без коментарисања, само цитати. Коментари су дозвољени сам ако у том посту има и цитат.

Poslednje upozorenje.

Svoj stav prema kvalitetu posta ste slobodni da iskažete kroz plus ili minus. Smara me da čistim rasprave koje se razvlače po svim temama ovde ionako.

Dakle ovakvi postovi su dozvoljeni:

Sarma Pwnuje samo tako

snapback.pngjohnnyzzz, on 10 July 2013 - 21:02, said:

ako je ateista i od skupljenih para štampa ateističke knjige koje šire ateističku misao ići ćeš u pakao jer đavo voli svu svoju decu i prihvata ih takve kakvi su dok bog sudi!

snapback.pngHeLLsarma, on 10 July 2013 - 21:20, said:

Djavo voli da jebe u cmar,tako da ti saljemo vazelin za poklon. Srecno ti jebanje narednu vecnost u ognjenom jezeru,tamo pored Franje Tudjmana i Alije Izetbegovica.

Kakva glupost.

• Upvote 4
  • Downvote 3

Zamisli taj yumprevoz

Linija 1-Smorok za volanom, Grob dobio otkaz, jare, lou i L'nuar kontrolori, kolju se sa Hefestom i Rogozubom, dok Jare obradjuje neku maloletnu klinku na zvaku da nema kartu, 15 Stivija pokusava da se uglavi na jednu Lazinu propusnicu, Mitu bole kurac niko ga ne vidi da je usao, klima ne radi, samo pakao samo mjetal.

Linija 2-Gardijan sofer, bus riknjava nekoliko puta dnevno, pogotovo u nocnom periodu, okrob, Talvi i neko tamo trenje kondukteri, vojvod u falsifikovanoj Lapot maji kao bus plus kontrolor povremeno udje...

Linija 3-Dajmond i bus nikad da dodju...

развијамо бизнис.

вриснуо сам на Дајмонда. :haha:

• 4 weeks later...

ја не знам ни једног лика који је био у фазону: то! имам поред себе жену свог живота САД ЋУ ДА СЕ ЖЕНИМ

брак је одступање од мушке природе, лежерне природе лишене неодложних обавеза и стреса

у модерном друштву, жене у брак ступају због потомства

јебе нам се за децу, можемо да прскамо и да плодимо док се не усеремо, кад нам дође. значи, желимо да испратимо и ваш животни флоу

преузимање мужевљевог презимена је ултимативни чин пристанка неког типа да му ексклузивно скачеш по ганглијама одређено време у животу, а то брачно време у просеку није краће од пар година

ЕСЕ СЕЋАШ КАКО ТИ ЈЕ БИЛО ДОК СУ ТЕ ЗАЈЕБАВАЛИ ШТО СЕ НИСИ УДАЛА, ПА ЈЕБЕМУ МАТЕР ДА ЛИ МОЖЕШ ДА МЕ ИСПОШТУЈЕШ СА ТОМ ПРОМЕНОМ ПРЕЗИМЕНА ДА МЕ НЕ ЗАЈЕБАВАЈУ ОРТАЦИ КАД РОШТИЉАМО БАРЕМ

објашњено

• 2 weeks later...

Tema vampiri i čentavri

Neki dan mi komsija pricao kako je posle ponoci cuo ludacke urlike od kojih mu se ledila krv u zilama,ali se uplasio da izadje napolje da vidi o cemu se radi.Nema covek pojma da smo to zapravo Kuruz i ja pevali Zvezdine pesme u dvoristu.

• Upvote 1

U ala ce biti krckanja. Smejte se dok ne dodjete do ovoga.

20 митарства која свака крштена душа мора проћи како би доспела у Царство Небеско. Према том житију, редослед митарстава је следећи:

1. МИТАРСТВО ПРАЗНОСЛОВЉА

2. МИТАРСТВО ЛАЖИ

3. МИТАРСТВО ОСУЂИВАЊА И КЛЕВЕТЕ

4. МИТАРСТВО СТОМАКОУГАЂАЊА

5. МИТАРСТВО ЛЕЊОСТИ

6. МИТАРСТВО КРАЂЕ

7. МИТАРСТВО СРЕБРОЉУБЉА И ТВРДИЧЛУКА

8. МИТАРСТВО ЛИХВЕ

9. МИТАРСТВО НЕПРАВДЕ

10. МИТАРСТВО ЗАВИСТИ

11. МИТАРСТВО ГОРДОСТИ

12. МИТАРСТВО ГНЕВА И ЈАРОСТИ

13. МИТАРСТВО ЗЛОПАМЋЕЊА

14. МИТАРСТВО УБИСТВА

15. МИТАРСТВО ЧАРАЊА

16. МИТАРСТВО БЛУДА

17. МИТАРСТВО ПРЕЉУБОЧИНСТВА

18. МИТАРСТВО СОДОМСТВА

19. МИТАРСТВО ЈЕРЕСИ

20. МИТАРСТВО НЕМИЛОСРЂА

ovo ko ministarstva u našoj vladi...

Sa Saletom nema zajebavanja.

Jeste, al ovde me na mojoj zemlji g;edaju popreko, pa onda mogu i da uzvratim, a tamo mora da cutim i trpim jer sam stranac.Jesmo mi raspustena stoka od naroda, al i to se da dovesti u red.

Dovedes lepo strance na sve vazne funkcije, kako domaca goveda ne bi opet po svom, Dovedes strance da odrade reforme pravosudja, privrede, medicine, skolstva i obrazovanja, medija, infrastrukture, pocistis birokratiju i nepotrebne lisajeve, skupstinu podvedes pod strogu kontrolu, kurac moj da tamo neka majmuncina sedi 3 puta mesecno i da prima preko 100.000+plate na 5 funkcija i zdere po seminarima i Gucama.Dovedes neki strani EPS, pa da vidim da li ce neki tamo da mu duguje 8 miliona za struju i da se i dalje kurci sa strujom u svojoj vili.

E a za ove politicare i mafijase koji su krali Kim Dzong recept-govedo sa celom porodicom u radni logor, pa se cisti naredne tri generacije, mamu ti jebem lopovsku.

Prvo ce lajavci da seru o izdaji, tudjoj cizmi, pa ce sve redje lajati......e kad zaularis sve tek onda oslobadjati i davati sansu domacim kadrovima.Druge nema, previse smo mi raspusteni za normalne metode.

"ÜBER HOMOPHONIE"

uvod: hefest dvaput okacio isti klip izvesnog fergija

Dvaput Fergie sluzi da pustis Fergija jedno minut, da se zaraduje, onda preko pustis jos jednog Fergija i uzivas u homofoniji.

Polifoniji, izvinjavam se (<naknadni edit, prim ur.)

Tuzna vest. Pogorsalo se stanje sa kancerom. A taman sam ovde izbacivao Fergija. Mozda ga ne vole svi ovde, ali on je ipak covek koji je legenda i koji je mnogo dao svetskoj muzici i covek koji iako ozbiljno bolestan jos uvek peva. Smejati se kao Demon Seed coveku sto izgleda tako mrsavo ili homofono kako on kaze je totalno van svakog smisla.

Izdrzi Fergi!!!!

http://www.gofundme.com/3ydgpo

Covek koji izgleda homofono (prim ur. neki smajliji)

Sta seres, nigde nisam pomenuo izgled coveka

Nisi rekao doslovno, a sta onda ovo znaci?

"Dvaput Fergie sluzi da pustis Fergija jedno minut, da se zaraduje, onda preko pustis jos jednog Fergija i uzivas u homofoniji."

The Big Bang Theory tema:

смеће од серије

Pa dobro, bar se ti razumeš u smeće

Tema o teretani (ovo spada u domen najvecih budalastina ikada,cak ni Vladimir Trapara ne deli ovakve savete):

Osim toga ne lože se ribe na mišiće same po sebi, lože se na to da zapravo radiš nešto u životu, postižeš neke rezultate, zapravo se znojiš da bi nešto postigao, iz dana u dan...

• Upvote 11
  • Downvote 2

Има укус као бруфен сируп, говно над говнима.

Dobar je uzo. Bar ima ukus, za razliku od votke, na primer

Ima ukus, kao Bactrim®

не кењајте, узо је сјајан

Лаловићу, више вуче на сируп од боквице, него на бруфен

Vuče na bronhi bombone.

Ja sam prosle godine za rodjendan sa drustvom popio uzo koji je kupljen kada sam se ja rodio, sto mu dodje da je u tom trenutku bio star preko 20 godina. I jos neka kul boca, sa motivima olimpa i tako to. Ukus kao negro bombone ili brufen sirup... Ne znam, nije mi se nesto preterano dopalo. Al popilo se kako god okrenes

Ama Bactrim®

Nikad nisam pio brufen sirup. :(

A Bactrim®?

ni to... :(

Uzmi Bactrim®, posoli ga s rakiju, i eto ti uzo

kako se beše zove onaj ukusni ljubičasti sirup u flaši koja je izgledala kao mini verzija flaše za Manastirku?

Bactrim®

Nisam sigurna da li si uporan ili naporan.

xhbq.jpg

Edited by Lou

jebo te vudu i ovaj lemisex i onaj fapril april...pušite mi svi u paketu...vudua jebi u dupe, pa ako ti je lepo,menjajte se.on puši tebi, ti njemu.pa malo ližete si tarzanćiće, gljivice na nogama,mošus.

kako da ti glabamo,kad smo ubedjeni da ne postojis?

pogotovo Kuruz

:haha:

:haha:

• Upvote 1
  • Downvote 2

Hail metal na temi o pravilnoj ishrani. :haha:

Lepo sam poceo dan, sa ovsenim i proteinom, zatim ovsenim i jogurtom, a posle haosmanija, prasetina, puding i neki tamo ustipci.

Sisus o svojoj humanosti prema grinjama: :)

ja gajim samo gospodu pauke, nikad ih ne ubijam

такође

Ja gajim i grinje. Hranim ih iznoslinama.

• Upvote 1

5000 постова и Кокијева вилица приде да губе Хрвати.

Како неко може да навија за ова говна?

Јарославе, такву бих ти сада шамарчину завалио, излетео би из оних адидас патика.

• Upvote 1
  • Downvote 1

• 2 weeks later...

Ja ne brisem zice posle svirke, to sto je neko brisao bulju, jeo pljesku sa majonezom, drkao kurac, daje poseban smek mojim zicama. Sviram gitaru koja se kurvala po celom Beogradu, niko je nije hteo i na kraju se skrasila kod mene <3. Bend zice mi zvuci ko vapaj matore kurve za mladim kurcem.

dominacija

• Upvote 3
  • Downvote 1

• 4 weeks later...

Putechestvije jednog Einnara:

.Cim smo izasli iz busa osetili se miris govana(posto su parkirali ispod zooloskog vrta).Vadio se pomocnik organizatora da su ta srpska govna zanimljiva(ne radi gps za srbiju,taksisti nece da voze male distance,lift za prenos opreme ne radi)i da treba samo da se prepusti.Nisu oni neke zvezde koje imaju svog trenera ali bendovi su posteno odradili svoj kardio noseci 30000 evra opreme uz stepenice.Kad je nameshtanje zavrsheno ,predlog pomocnika da se samo popnu na binu i pitaju publiku ARE YOU ENTERTAINED(jer ni najveci srpski bendovi RIblja Corba i Kiki Lesandric se ne cimaju toliko za stadion)nije uslishen jer ipak mi volimo da sviramo.Organizator je skovao plan da predrupi da malo te srpske hrane kako bi im se mozak usporio da bi bolje svirali njihovu sporu Katatonia rippoff muziku koja im je dosla prirodno.Svirashe tuguljive pesme al od zenske publike ni da kapne vlaznost na pod.Chika Joakim je napravio da zvuce bolje od Katatonie al dzabe ,hrana je ucinila svoje i udovi su im polako odkazivali(racunajuci i muda)Kad sam bio mali tu negde oko 180cm odrastao sam uz gorece crkve i krstove ali su me mucila tezha zivotna pitanja kao npr sta je starije koka ili jaje.Zato sam reshio da nosim 4 lcd televizora na kome cu da prikazujem kako gore jaja u kartonima jer prava jaja ne smem da spaljujem jer bi poljaci navalili i njih da pojedu...Naravno jako je bitno da video prati muziku,prava organska svirka koju je chika Joakim lepo skuvao i servirao.Pomocnik organizatora je bio odushevljen poznavaljem anatomije frizidera jednog sound inzinjera koji je uzeo reshetku iz frizidera od trake napravio rucke i whola napravio drzac za projektor.Smenjivashe se youtub hit za youtub hitom ali publika i dalje bila malo umorna,verovatno zato sto su svi dosli sa posla,jer jedino uspesni metalci(pravnici,lekari,it menageri)su imali da izdvoje 1500 dinara ne daj boze da srednjoskolci sa majcama emperor da propuste Riblju Corbu zbog ovog koncerta.Cilj nam je bio da skenjamo sve srpske metalce koji zele da imaju metal bend jer posle ovolikog zalaganja tesko da ce imati hrabrosti i da probaju

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...