Talvi Posted January 20, 2015 Report Posted January 20, 2015 http://img-9gag-ftw....0x_460svwm.webm ime? Isidora Petrovic VIII2
Fapril ethereal Posted January 23, 2015 Report Posted January 23, 2015 Sve je to okej ali koji će nam kurac Blagoje. Odrzao si mu lekciju,ipak si ti jedan od stubova. jes glupo ali sam se izvristao 4 1
Face Of Melinda Posted January 24, 2015 Report Posted January 24, 2015 Blind Guardian tema Ала сте се распрдели ако у стара добра времена. Управо скидам чекам поштара да ми донесе оргинал цд. Као фан старог Блајнд Гардијана, узећу и овај да одслушам. Јавићу се кад преслушам. sat vremena kasnije Албум је говно. U Batai, postar ne zvoni dva puta
Zen Posted January 29, 2015 Report Posted January 29, 2015 šta nije jasno? roštilj je go kurac bez majoneza i luka Napusti kontejner.
Zen Posted January 30, 2015 Report Posted January 30, 2015 tema Paralelni univerzumi Hefesta Snažnog jel ima neka tvoja bivsa da nije ubivena ili zavrsila kao kurva....mislim ono, udala se, muz, deca...
Talvi Posted February 1, 2015 Report Posted February 1, 2015 sad sam nacuo nesto na dnevniku da su nasli necije telo sa odsecenim rukama i nogama negde u bg-u znači nije se zajebavao Hefest RIP Lou
Talvi Posted February 7, 2015 Report Posted February 7, 2015 matoro, ali oplakah sad Blaze Bayley je 20. marta u Zagrebu, 22. u Sofiji, svratite čoveka majku mu. On bar ne traži mnogo, sećam se da je kod Hrvata spavao na gajbama fanova. Bilo je reci da ce doci ali su za taj datum bugari dali bolju ponudu. убацили су и кајгану уз преноћиште?
Fapril ethereal Posted February 9, 2015 Report Posted February 9, 2015 bese to najbolja tema na forumu.. ma jebite se patetici balvai bre. ovaj bend je sranje i svi vi sto serete po njemu ste isto tolko sranje jer gubite energiju za preseravanje. vidim ja da tu ima nekih muzicara itd. Azal: ajde idi i ucuti svoje americko dupe hipstersko. Bolje da ne seres da ti neko pichku ne odere na ulici slucajno. Govno jedno duplo izdajnicko. ÆSTROPHOBOS: nemam pojma dal si svestan da je govno u tvom potpisu mrtvo vec oko 10 godina... to sto ga ti prstom mrdas ne znaci da je ono zivo, jebo ti ker kevu. KinSlayer: ima ribu za avatara... mislim koja pichketina se tako skriva. Vic Rattlehead: ti ces da pricas o tome ko je teski smarac uzivo.. molim te keru, pa ti smaraz za medalju. oʞɾoƃ: seljo, idi jebi neso, i nemoj sad da kenjas kako imas ribu, jer znam da nemas. e seljani moji, znamo se svi, nemoj da mi glumite tu neka muda kad ih nemate lice-u-lice. klasika, pichke uvek imaju muda na netu. 1 1
Lou Posted February 10, 2015 Report Posted February 10, 2015 Klikneš na strelicu pored imena u citatu i odvede te na temu. I obrišeš "s" iz "https" kada kačiš YouTube linkove. Kada ti se učini da PM nije poslat, prvo osveži stranicu da proveriš, jer softver zeza. Slova sa kvačicama smetaju naslovima i statusima, ostaće ti prazno. Sabati iznad svega.
johnnyzzz Posted February 10, 2015 Report Posted February 10, 2015 pre i posle jela ideš ruke prati bez da te na to opooominje maaaati aman!
Demon Seed Posted February 10, 2015 Report Posted February 10, 2015 čes' usklik u sevdalinkama! I uvek sa kondomom
Descender Posted February 10, 2015 Report Posted February 10, 2015 Ja se tačno sjećam vakcinacije u prvom osnovne ,sve nas doveli u neku prostoriju u prizemlju ( nisam posle tu kročio godinama) postrojili nas ,vlada opšta prpa ,i pita doktorka "Ko će prvi? Ima li dobrovoljca?" .Ja prvi, bez reči sednem na stolicu i podvrnem rukav ,primim vakcinu sa nekim Varg-Vikernes-čuje-presudu osmehom na licu (mada su se i meni malko tresle gaće ,ali morao sam da sačuvam imidž jakog momka). Sva ostala deca u sebi šaptala " Kakav Hefest od dečka! Pa ovo i nije tolko strašno?" Posle smo svi oboleli od autizma. 3
Fapril ethereal Posted February 10, 2015 Report Posted February 10, 2015 i onda nastavak ...ali jedna devojcica pala u nesvest dok su jos dve bukvalno umirale vristajuci. Tako je bilo i samnom umro sam vrištajući :haha: 3
Talvi Posted February 10, 2015 Report Posted February 10, 2015 a mora i ovo, u odgovoru na post kojeg Descender gore citira: Tako je bilo i samnom. I ti si obolio od autizma?
Descender Posted February 12, 2015 Report Posted February 12, 2015 Ја да сам неки организатор не би доводио никога Па какав би то онда организатор био ? 3
Talvi Posted February 13, 2015 Report Posted February 13, 2015 Teša intervjuisao Krasića: da li taj Krasic zna da je novinar preko puta njega slikao kurac u erekciji i okacio na nekom metal forumu krsnu ti slavu jebem?
SkullKrusheR Posted February 14, 2015 Report Posted February 14, 2015 sto se mene tice,ja drkam ne samo zato sto ponekad nemam preca posla,vec i u inat hriscanstvu.. umro sam 4 1
Talvi Posted February 14, 2015 Report Posted February 14, 2015 i najveći pakao ja sam jednom pao sa stolice i nastavio da drkam.. znaci akcija tebra
Zen Posted February 17, 2015 Report Posted February 17, 2015 Predlozi i ideje o forumu отворити тему 30+ да можемо да размењујемо снимке сломљених кукова и резултате лабораторијске анализе столице и урина
Zen Posted February 20, 2015 Report Posted February 20, 2015 Marihuana je za crnce Štrudle sa makom su ok.
Lou Posted February 24, 2015 Report Posted February 24, 2015 Pozdrav za MegaDave-a, kul cova. :-D Pozdrav i za Sarmu pricajte nam malo vise o vasem drugarstvu mislim,ko je koga prvi primetio,ko je prvi prisao itd
Talvi Posted February 24, 2015 Report Posted February 24, 2015 nofap, dan 12. Ne znam dal je meni upućen post, al ako jeste- nismo se mi razumeli. Nisam ja ništa podrazumevao,a nisam čak ni pominjao "uvek spremnu ženu" to si sam ubacio, jer ti tako odgovora. Ne vidim kakve veze ima sex sa noFap? Ili je (vama) drkadžijama potreban svaki jadni izgovor da bi nekom spočitavali kako ste samo vi u pravu. Ok ako ti tako radiš u redu, ja ću da radim ovako, pa svakom svoje. Nemam više šta da dodam. Nešto si mi napet.
Telcontar Posted February 27, 2015 Report Posted February 27, 2015 Najpametniji predlog koji sam video za 13 godina na ovom forumu. Idealno bi bilo da neko pozove kurvice iz kraja da naprave profile na yumetalu.
Lou Posted February 27, 2015 Report Posted February 27, 2015 to što progeri pokušavaju sa 16/32 i ostalim palamuđenjima, gdin Kilmister objasni sa tri prosta, ali efikasna rifa, tekstom o rokenrolu, sisatim kurvama i koksu Ne umeš lepo ni random nekonvencionalni takt da napišeš
Recommended Posts