Jump to content

Најбољи (најсмешнији, најглупљи) постови свих времена

Axeanosilas

Recommended Posts

Sale ponovo iznosi istine.

Balija, a i ostali, u drugoj zemlji ima da se ponasaju po pravilima te zemlje i tacka.Ako mu smeta, oglasi se ili jednostavno mars nazad u pustinju, jebi kamile, klanjaj se tamo do mile volje, tuci nindza zenu, seci kite deci, koga zabole..a ako ces da pravis sranja u toj zemlji u koju si dosao, lepo metak u celo i zdravo cao.

Pa nece vera valjda da upravlja zivotom u 21. veku.

Taj koji je zbog pisljivog crteza spreman da ubije u ime nekog lika koji je sirio filozofiju pre 1500 godina, taj ne treba da zivi.Takve treba ovako ko u Dalasu, a ne cekati kao po Evropi da izmasakriraju civile, pa onda ajde akcija i onda im pobegne neko...izuti ga iz papucica odmah pa sledeci koji pomisli, komplet sa coporom na camac, pa ako doplovi do kuce, doplovi.

Kapiram ja tebe,dzounize, nego uopsteno pricam.

To je karikatura, ona je vrsta ruganja, kulturne sale, karikiranja, podjebavanja , ali to je nesto sto je odavno tu i sto je sav normalan svet odavno shvatio kao nista ozbiljno, vec kao vrstu humora, e sad problem je sto su divljaci pustili muda, pa reaguju ovako radikalno i pecinarski...i misle da mogu tako da serijatisu svugde van svoje stale.

Neka uzvrate, al istom merom...na papiru.

Za homice ima karikatura koliko hoces.Al prcaju i oni heteroseksualce istom merom, ne ubijaju ih.

hiv pozitivan i zaostao u razvoju to je vec ruganje bolestima i poremecaju.

I uvek mozes to da osudis, da negodujes, da kazes neukusno je, sranje je, odvratno, kako vas nije sramota, tisina tamo, kasnis...

Ali veroispovest?To nije ni bolest ni poremecaj.Tj bolest i poremecaj postaje onda kada se stavi ispred svega u zivotu i kad religija pocne da upravlja zivotom kako je radila u srednjem veku.

Diskriminacija vere bi bila zabrana gradnje bogomolja, proterivanje, maltretiranje, zabrana te religije, ukoliko je masovna, zabrana rada te zajednice, likvidacija zbog druge vere.Karikatura sama po sebi vec nema ozbiljnost da diskriminise.

Ako se hriscani, jevreji, hinduisti, budisti, ateisti, dzedaji ne bune radikalno za karikature njihovih, ko je bre taj balija da misli da moze da ubija zbog "uvrede" njegovog proroka.Neka to radi u svojoj islamskoj drzavi.Nemam nista protiv, zabranjeno ok, prekrsio sam, streljaj me.Ali u zemlji koja je pravno uredjena, koja ima svoje zakone, oni ima da se postuju, pa nek je musliman ultra premium deluxe gtx verzija ima da postuje taj zakon ili ga nece biti u toj zemlji.

NEPRAVEDNO BANOVAN COVEK

JEL BI VOLEO DA NEKO TEBE NEPRAVEDNO BANUJE SA JUZNE TRIBINE ?

SAMO ZATO STO SI NAVIJAO ZA ZVEZDU

sa istočne, sad samo tamo

pravimo krug oko stadiona

znači na kraju se vraćaš na sever, da kompletiraš krug

Preslusao sam Choronzon i Antichrist za sada, odusevljen sam svirkom, death i black plus malo prog tu i tamo pomesani na jednom mestu, cak su mi i vokali do jaja, ali me smaraju malo ove satanisticke lirike. sad.gif

Gledaj na to sa vedrije strane - bolje satanističke nego hrišćanske :haha:

• Upvote 3

На статусима -

1. Богдан

Једног старца упиташе: ,,Шта сте добили када сте се стално Богу молили?" Старац је одговорио: ,,Ништа... али да вам кажем шта сам изgубио - гњев, егоизам, похлепу, депресију, несигурност и страх од смрти."

2. Мелинда

Upravo si citirao Budu. u toj izreci Starac je Buda, neko ti je ovo lose preveo ;)

Па опет Богдан

Nije tacno

Mozda i jeste

Poruka je univerzalna

2 000 година хришћанске пропаганде у три корака.

• Upvote 19

Nikad nisam nosio nista oko ruku ili vrata, vazda me iritiralo... Ako bude ona klasika vezivanja sa burmama, bice cupavo

Mada, oduvek sam hteo da imam onu narukvicu sto visi, kao svaki pravi harmonikas... Ili Ipce gadfader na Poselu, dok ga lomi - sedam dana dzn dzn biceees milovanaaaaa

Sanjao sam noćas da igram levog krilnog veznog za Zvezdu na derbiju, i otvaram se, neko mi bača loptu dijagonalno otpozadi, primam loptu, trčim nekoliko koraka napred, ispred mene traži loptu Fernando Alonso sa 9kom na Zvezdinom/Ferrari dresu, ali ja mu ne dobacujem ( :evotigana:), nego šutiram levom nogom blagi unutrašnji felš, sa nekih 23 metara, golman u blagom raskoraku, lopta ga preleće i ulazi u dalju raklju, skačem, radujem se, grle me saigrači, neveruem.

A golman je iz nekog razloga bio Babović Bočeli, odatle možda loša intervencija. :haha:

Onda izlazim iz igre na poluvremenu, otvaram da pijem pivo i muvam se oko stadiona po tribinama, tu me neki pozdravljaju oduševljeno, a neki oće da mi lome vilicu, srećem i jedne i druge...

Negde na 10ak minuta pre kraja utakmice, ja se istripovao 'oću opet da uđem da igram, kao nemate vi pojma, saću im dam ja još jedan, ali me zadržavaju, viču mi ''Pa nije to po pravilima brate, ne možeš da ulaziš sad kao izmena'', a ja odgovaram ''Što bre, pa nisam mnogo popio, 4-5 piva??'', al' kao iskulirao sam, da se ne svađam.

Zvezda pobeđuje 1-0 mojim golom, ale ale

Nisam vatreni navijač ali sam se fenomenalno proveo :haha:

Provalio si da je san onda kad si video Kuruza prvo na severu, pa onda na jugu.

:haha:

ajd i meni jednom da bude smesna prozivka Kuruza zbog menjanja omiljenog kluba

I mene poneki smatraju rasistom bez razloga, najveća greška belaca je to što su bili previše napredni i izmislili neke mašine (u Svonsiju smo bili ) i od tada 100% zaposleni crnci na pamučnim plantažama su počeli da se zapošljavaju na medenim radnim mestima i nabijaju realno komplekse u sportu, umesto da se bave zanimanjem svojih predaka.

Ovako smo dobili nezaposlenost i kod belaca i kod crnaca, ja garantujem da bi svaki crnac bio zaposlen kad ne bi postojala mehanizacija tipa traktori i kombajni, a belci bi zauzeli mesto koje sad opsedaju crnci.

I tada ne bi bilo Džordana i njemu sličnih i živeli bi sa uverenjem da je Bodiroga najbolji svih vremena a da je recimo srbo-bugarin za siromašne Stefanovski najbolji gitarista na svetu, nasuprot onom levaku Hendrixu, i svi bi imali ručno pravljene leviske, život bi bio renesansa.

Ali kara banana.

• Upvote 6

vruć Exit u najavi

izbaciće nas sa Egzita

Nece

Na dens areni bicemo glavni

Posle motorheda paljba na neki fensi

Jebes metalce

ili na one latino

cveće oko vrata

i ide pesma

i pod sjaaaaaajem ružičastih zveeezdaaa

PEVACEMO TI I JA O NEKOJ DRUGOj ZVEZDI

NASOJ ZVEZDANOJ

malo ispod toga :haha::haha::haha::haha::haha::haha:

Pre par godina bio hit 202 u SKC-u, izmedju ostalih svirali mi, Nadimac i Heaven Rain tadasnji Lakicev bend. Nadimac svirao pre nas,tokom njihovog nastupa doslo nekih 15-ak "true" tresera sa sve redenicima, bodljama i ostalim rekvizitima za beskucnike. Divljali uz Nadimac i posle njih se pokupili i otisli. Odsvirali mi,odsvirala jos jedno dva benda, i dolazi na red Heaven Rain. Ljudi se popeli na binu, krenuli da sviraju i u tom momentu ona grupica "true" thrashera se ponovo vraca, zauzima prve redove, i krenu da napusavaju Lakica. Doduse, vecina je samo bojkotovala nastup, kao stoje i smaraju se, ali neka dvojica-trojica su mu non stop dovikivala nesto u fazonu Lakicu pederu, govno jedno, picko....kada je Heaven Rain zavrsio, ta grupa "true" thrashera beskucnika se ponovo pokupila i otisla. Pred kraj veceri ja izblejao sa Lakicem i pitam ga ko su bre ovi debili, a on mi kaze to neki klosari koji se loze na Nadimac i dosli su da protestvuju jer sam im napisao negativnu recenziju. :haha:

Poenta price: ja sam 90% siguran da si jedan od njih bio ti, i to onaj koji je vredjao Lakica. Ne mogu da se zakunem i da kazem 100% jer si tada bio totalni anonimus i niko ziv nije znao ko si, ali nesto kasnije kada sam video tvoje slike na forumu sa te povezao. Dakle, 90% si to bio ti.

Edited by Fapril ethereal
  • Upvote 1

i nastavlja

Motorhead 2002. Koncert se zavrsio, mi izasli sa Tasa i otisli prekoputa do trafike da uzmemo vode i seli pored u neki mali parkic. Jedno 10-15 metara od nas bila neka grupa pankera, jedno 15-ak njih, bilo medju njima i par riba. Sedeli su na zemlji, pili i drkali neke razjebane akustare. Sedimo tako jedno krace vreme, i odjednom oni krenu nesto da se svadjaju medjusobno, da pizde i dernjaju se i krene tu opsta makljaza izmedju njih 15-ak. Svako svakog bije, ribe se makljaju, opsti haos. U jednom momentu neka celava riba, koju verovatno ni Vladimir Trapara ne bi jebao, udari jednog tipa nogom a njoj sa ledja pridje drugi tip i odvali je akustarom u glavu. Ako se dobro secam akustara je ostala citava, ali se zato riba prosula na pod koliko je dugacka i ruzna bila, i tako ona lezi a ovaj sto je odvalio krene da se dere "Rekao sam ti da ces patiti kurvooooo!!!" Jebeno smo crkli od smeha, sjajan show je bio. Ali onda smo videli par pandura da kontaju makljazu i prilaze da prave reda pa smo otisli.

Boro da li bi mogao bar 90% da kažeš da je Jare udario tu grobinu akustarom?

• Upvote 1
  • Downvote 1

Necu da pricam celu pricu samo cu napisati da sam sreo likove iz To/Die/For ispred SKC-a kada sma hitao kuci i zamolili su me da ih slikam. Kada sam to uradio, ponudili su mi da me stave na spisak za cert. Odbio sam iz razloga.... sjebao sam kurac pola sata pre toga kod bivse i bio mi je krvav i zavijen u maramice. Jbg, bilo mi je trulo da im kazem razlog... :(

ugusio sam se :haha::haha::haha:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...