Grob Bez Dna Posted April 23, 2009 Report Posted April 23, 2009 (edited) http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php...p;nav_id=356998 Edited April 23, 2009 by Milenko Tepic
Fake City Posted April 23, 2009 Report Posted April 23, 2009 Nece da se otvori link, a mogao bi sledeci put i naslov da stavis o cemu se radi, da ne klikcem bezveze ako me ne zanima.
Grob Bez Dna Posted April 23, 2009 Report Posted April 23, 2009 jebe b92. uglavnom, novica najbolji mladi igrac.
Fake City Posted April 23, 2009 Report Posted April 23, 2009 Edit... otvorio sam link... bravo za velickovica : D
Grob Bez Dna Posted April 30, 2009 Report Posted April 30, 2009 (edited) sutra f4. :rockdevil: Edited April 30, 2009 by Milenko Tepic
Hail Metal Posted April 30, 2009 Report Posted April 30, 2009 Voleo bih finale CSKA - Panatinaikos , i naravno pobeda Atinjana !
Prisoner of Dreams Posted May 1, 2009 Report Posted May 1, 2009 изузетне утакмице, посебно ова друга, грчка
vladream Posted May 1, 2009 Report Posted May 1, 2009 strasna utakmica, zaista! drago mi je sto ce Zeljko imati prilike da osveti Partizan, kao i to sto cemo imati prilike da gledamo kako tim koji nema centra igra protiv tima koji ima dvojicu verovatno najboljih u Evropi
Grob Bez Dna Posted May 1, 2009 Report Posted May 1, 2009 ovo je ono sto kosarku cini lepom. bravo, pao!!!
Angelystor Posted May 3, 2009 Author Report Posted May 3, 2009 Citam izvestaje sa tekmi i jedem astal sto nemam ovde kablovsku, retki su trenuci da mi nedostaje, ali eto Tako da, ako neko slucajno nadje neki dobar link sa stream-om finala nek gu prosledi ovdi :] Ja cu isto uraditi ako nadjem, za slucaj da ima jadnika ki ja.
Grob Bez Dna Posted May 3, 2009 Report Posted May 3, 2009 ne bih da te jos vise potprcavam, ali ne pamtim kad su bile tako dobre utakmice. xD nego, probaj na ovom http://www.justin.tv/directory/sports to je ostavio neko na b92.
Hail Metal Posted May 3, 2009 Report Posted May 3, 2009 Koliko god zeleo da PAO pobedi , ubedjen sam da CSKA uzima , ipak nespremnost Dijamantidisa , najboljeg igraca Panatinaikosa je veliki hendikep , uzdam se jedino u centre Pekovica i Batista , mada mi osecaj govori da ce Pekovic brzo uci u problem sa licnim greskama ...
Angelystor Posted May 3, 2009 Author Report Posted May 3, 2009 Jeste da sam navijao za ovo finale i da PAO pobedi u njemu, ali stvarno nisam ocekivao nit se nadao da ce biti ovakvo gazenje :] Mesinina faca na kraju je bila priceless, pre one poslednje trojke koja je isto bila ubava.
Prisoner of Dreams Posted May 3, 2009 Report Posted May 3, 2009 Месина ће по ко зна које финале да изгуби од Обрадовића
hypnos Posted May 3, 2009 Report Posted May 3, 2009 sta radi zeljko,na spanskom onome sudiji,ali i na ostale. Napred Pao! nadam se da sad nece ovi pogoditi oleeee!! jeste vidjeli kako Zeljko hoce da ga zagrli a ovaj blijed samo ga odbija od sebe hahaha
Baal Posted May 3, 2009 Report Posted May 3, 2009 Hehe, kako je Željko pevao sa navijačima pesmu sada.
Grob Bez Dna Posted May 3, 2009 Report Posted May 3, 2009 kakav mec!!!! ona trica na kraju I pol. nekako me obuzme tuga kad se zavrsi evroliga. xD
Hail Metal Posted May 3, 2009 Report Posted May 3, 2009 Kakva utakmica , pravda je konacno pobedila , kao sto Zelimir rece , it's a shame -sramota !!! Pa ajde da imaju pomoc protiv Partizana , ali protiv PAO-a nije u redu , slobodna bacanja : 30-16 za CSKA!!!!! , svirati 7 sekundi da nisu presli pola terena u zadnjem minutu u ovakvoj utakmici je tragikomicno , CSKA ne izlazi iz bonusa do zadnjeg minuta 4/4 , a prvih 8 koseva u 3/4 daju sa slobodnih bacanja .PAOP je 20 poena razlike napravio igrom , dok je CSKA to omugucile sudije . Mesini svaka cast ali mi se zgadio , klasicna italijanska picketina , Obradovic je za njega doktor , ipak se zna ko je Italijane ucio kosarku .
Angelystor Posted May 3, 2009 Author Report Posted May 3, 2009 nekako me obuzme tuga kad se zavrsi evroliga. xD Heh, isto. Najvise me uvek plasi ko ce za Partizan sledece sezone igrati :] Ali, najbitnije za tonite, Zeljko, Peka i Kecman na tronu Evrope! Bas mi je drago, posebno zbog Kecmana, pa i sto nije ulazio u igru. Peka bese malo nervozan u drugom poluvremenu. Sve u svemu, potpuno zasluzeno PAO osvojio.
DBrave Posted May 3, 2009 Report Posted May 3, 2009 Jedva cekam sledecu sezonu Sad bih voleo da neko prenosi playoff NBA pa malo to da gledam dok ne pocne nova evroliga
F4R15 Posted May 3, 2009 Report Posted May 3, 2009 (edited) aaaa jebem vas, ja nisam gledao :'( Al evo valjda ce biti snimak za pola sata @DBrave, ima ti na OBN-u prenos, ne redovan, al ima dosta utakmica...ako imas kablovsku Edited May 3, 2009 by F4R15
Recommended Posts