Jump to content

Recommended Posts

Posted

strasna utakmica, zaista! drago mi je sto ce Zeljko imati prilike da osveti Partizan, kao i to sto cemo imati prilike da gledamo kako tim koji nema centra igra protiv tima koji ima dvojicu verovatno najboljih u Evropi :da:

Posted

Citam izvestaje sa tekmi i jedem astal sto nemam ovde kablovsku, retki su trenuci da mi nedostaje, ali eto :) Tako da, ako neko slucajno nadje neki dobar link sa stream-om finala nek gu prosledi ovdi :] Ja cu isto uraditi ako nadjem, za slucaj da ima jadnika ki ja.

Posted

Koliko god zeleo da PAO pobedi , ubedjen sam da CSKA uzima , ipak nespremnost Dijamantidisa , najboljeg igraca Panatinaikosa je veliki hendikep , uzdam se jedino u centre Pekovica i Batista , mada mi osecaj govori da ce Pekovic brzo uci u problem sa licnim greskama ...

Posted

Jeste da sam navijao za ovo finale i da PAO pobedi u njemu, ali stvarno nisam ocekivao nit se nadao da ce biti ovakvo gazenje :]

Mesinina faca na kraju je bila priceless, pre one poslednje trojke koja je isto bila ubava.

Posted

sta radi zeljko,na spanskom onome sudiji,ali i na ostale.

Napred Pao!

nadam se da sad nece ovi pogoditi

oleeee!!

jeste vidjeli kako Zeljko hoce da ga zagrli a ovaj blijed samo ga odbija od sebe hahaha

Posted

Kakva utakmica , pravda je konacno pobedila , kao sto Zelimir rece , it's a shame -sramota !!! Pa ajde da imaju pomoc protiv Partizana , ali protiv PAO-a nije u redu , slobodna bacanja : 30-16 za CSKA!!!!! , svirati 7 sekundi da nisu presli pola terena u zadnjem minutu u ovakvoj utakmici je tragikomicno , CSKA ne izlazi iz bonusa do zadnjeg minuta 4/4 , a prvih 8 koseva u 3/4 daju sa slobodnih bacanja .PAOP je 20 poena razlike napravio igrom , dok je CSKA to omugucile sudije .

Mesini svaka cast ali mi se zgadio , klasicna italijanska picketina , Obradovic je za njega doktor , ipak se zna ko je Italijane ucio kosarku :D .

Posted
nekako me obuzme tuga kad se zavrsi evroliga. xD

Heh, isto. Najvise me uvek plasi ko ce za Partizan sledece sezone igrati :]

Ali, najbitnije za tonite, Zeljko, Peka i Kecman na tronu Evrope! Bas mi je drago, posebno zbog Kecmana, pa i sto nije ulazio u igru. Peka bese malo nervozan u drugom poluvremenu. Sve u svemu, potpuno zasluzeno PAO osvojio.

Posted

Jedva cekam sledecu sezonu :)

Sad bih voleo da neko prenosi playoff NBA pa malo to da gledam dok ne pocne nova evroliga :)

Posted (edited)

aaaa jebem vas, ja nisam gledao :'(

Al evo valjda ce biti snimak za pola sata :rockdevil:

@DBrave, ima ti na OBN-u prenos, ne redovan, al ima dosta utakmica...ako imas kablovsku :P

Edited by F4R15
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...