Jump to content

Recommended Posts

Posted

Realno uradili su dobar posao sa budzetom koji imaju. Anderson ima platu 1 mil eura a sigurno je jedan od najboljih igraca u Evropi. Nisu to bas neki astronomski ugovori kao u Olimpijakosu,Realu...mozda jedino onaj Vizneski ne zasluzuje onoliku platu

Posted
  On 3/28/2010 at 5:57 PM, El Karnisero said:

Grin prima milionce jebote.Daj nek mene neko ubaci u taj Makabi,ni ja ne bih imao platu ispod 100 000.

sta bi sa ugovorom u zvezdi? sledece sezone ili sta?

Posted
Grin igra pet minuta u proseku,

Pnini je onaj momak koji je igrao u FMP-u, Blutental je miljenik navijača, a Limonad i Fišer najčešče greju klupu.

:smile:

Posted (edited)
  On 3/28/2010 at 7:02 PM, Milenko Tepic said:

sta bi sa ugovorom u zvezdi? sledece sezone ili sta?

Nemaju para za mene,moraju Keselju da kupe 4 kozne fotelje,za svaki ugao terena.

Edited by El Karnisero
Posted

ma daj bre... Za fudbal necu ni da cujem sutra uvece, ajd da igra neki nas klub u Ligi Sampiona, al da gledam kolonisticke pedercine i nacisticke psihopate dok Partizan pise istoriju :no:

Posted
  On 3/29/2010 at 10:39 AM, Куруз said:

Jeb'o te, sutra se igra Bajern - Mančester. Otpala je svaka šansa da budem u Areni, ovo je bitnije.

klasicna ciganstura

Posted
  On 3/29/2010 at 11:05 AM, Mita said:

klasicna ciganstura

A sta,ti ces kao ici na tekmu?Ili ces cackati jaja uz TV?Koliko god mi koCkica bio odvratan svojim postupcima,on je 10 puta vece groblje od tebe.

On 3/29/2010 at 10:59 AM, DBrave said:

ma daj bre... Za fudbal necu ni da cujem sutra uvece, ajd da igra neki nas klub u Ligi Sampiona, al da gledam kolonisticke pedercine i nacisticke psihopate dok Partizan pise istoriju :no:

Kolika gomila patetike ne jednom mestu.Nego,ne rece li ti da navijas za Zvezdu?Ako je tako,onda si patetican do bola.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...