Angelystor Posted November 4, 2010 Author Report Share Posted November 4, 2010 1. Ko je zabranio Vladi da trazi tajmaute? Jebote, dok nas gaze u prvoj, covek samo nemo gleda, kao da treba neko umesto njega da reaguje... 2. Ko je zabranio Jawai-u da skace? OK, imao je losije vece sve u svemu, ali potpuno nepokretan u vise navrata... 3. Ko je zabranio Lajafetu da igra odbranu? U stvari...kad ce neko da mu kaze da ne igra street-basket nego kosarku? U pizdu mateirnu, napuni nas neki jebeni Pargo zahvaljujuci ovom nesposobnom debilu... Jedine svetle tacke Lucic i Katic. Katic sasvim pristojno se nosio sa Sofom i zamenio Jawaia koji bese siv k'o i vecina. Apropo Lucica, ne znam zasto Vlada isto tako ne da malo minuta i Jaramazu i Mitrovicu, a i Klobucaru. Siguran sam da ne mogu naneti vise stete nego sto je nanose Pera i Kecman. Zivi bili, legende ostali, ali ocigledno je da ne mozemo i ove sezone tol'ko da se oslanjamo na njih. Hell, na Peru nikada ni nismo, a Dule...ne znam koj' mu je, ne zna vise ni da doda kako treba. Lose vece, blah. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoveHateLove Posted November 4, 2010 Report Share Posted November 4, 2010 ni meni nije jasno zasto Klobucar ne igra vise Link to comment Share on other sites More sharing options...
*memento mori* Posted November 4, 2010 Report Share Posted November 4, 2010 Nije Makabi toliko jak koliko je Partizan slab trenutno. Ocekivala sam zescu igru u onih 5 minuta pred kraj kada su ovi imali 4-5 igraca sa po 4 licne. Partizan je imao kratko neku inicijativu, no... I poruka za Vladu: DAJ KLOBUCARU DA IGRA VISE, MAJKU MU. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted November 4, 2010 Report Share Posted November 4, 2010 @Angelistor Nije taj Pargo toliko nepoznat igrač. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted November 4, 2010 Author Report Share Posted November 4, 2010 (edited) Ako ti kazes Za Latafeja je klasa, to je sigurno. Edited November 4, 2010 by Angelystor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted November 4, 2010 Report Share Posted November 4, 2010 Makabi igrao sasvim prosečno, Partizan nije igrao uopšte. To je moj komentar utakmice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted November 5, 2010 Report Share Posted November 5, 2010 Gledao sam 4, 5 minuta, jedino što je bilo interesantno su Gistovi skokovi. Ne sećam se da je neki igrač kod nas imao toliki odraz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrija Smith Posted November 5, 2010 Report Share Posted November 5, 2010 Kakva debilčina retardirana. http://www.youtube.com/watch?v=gImJNkjX6NA Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkullKrusheR Posted November 5, 2010 Report Share Posted November 5, 2010 neverovatno kakvih ljudi ima... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grob Bez Dna Posted November 5, 2010 Report Share Posted November 5, 2010 (edited) crnac je, sta ocekujete? i jos mu se izvinjava, nije hteo. Edited November 5, 2010 by Grob Bez Dna 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted November 5, 2010 Report Share Posted November 5, 2010 Što ovde ne reaguje FIBA i ne suspenduju majmunčinu na nekoliko utakmica? Da je ovo uradio neki naš igrač dobio bi verovatno doživotnu zabranu igranja košarke profesionalno. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLAGOJE Posted November 5, 2010 Report Share Posted November 5, 2010 pustio ga zeca obradovic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoveHateLove Posted November 5, 2010 Report Share Posted November 5, 2010 chamuga retardirana Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted November 5, 2010 Report Share Posted November 5, 2010 crnac je, sta ocekujete? Kakva blentava izjava. 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sreta Posted November 5, 2010 Report Share Posted November 5, 2010 Kako je igrao CSKA ? Ne radi mi net pa ne mogu da nadjem rezultat nigde 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkullKrusheR Posted November 5, 2010 Report Share Posted November 5, 2010 (edited) ne zajebavaj. Edited November 5, 2010 by SkullKrusheR 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted November 6, 2010 Report Share Posted November 6, 2010 Kako je igrao CSKA ? Ne radi mi net pa ne mogu da nadjem rezultat nigde Devojke se malo slabije snalaze sa kosarkom , to je jasno , niko ti ne zamera Sretenka , jel idesh kod Uvalina da ti uvaljuje ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoveHateLove Posted November 10, 2010 Report Share Posted November 10, 2010 kakvu ovaj Prokom ima smornu publiku, to ni Hemofarm nema, ovi ne znaju ni da zvizde... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted November 10, 2010 Report Share Posted November 10, 2010 (edited) I po hiljaditi put, primamo na kretenski nacin kos u poslednjim sekundama,neverovatno... Katicu, jebem ti celu familiju, balvane retardirani...sam i ne moze zicer da pogodi...i treba sad da izgubimo... Edited November 10, 2010 by Feniks . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted November 10, 2010 Report Share Posted November 10, 2010 Победа! Гист и Катић одлични... Искуписмо се за пораз од Јеша. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted November 10, 2010 Report Share Posted November 10, 2010 Bravo za Gista i celokupnu unutrasnju igru , Dzavai solidan , Katic takodje , Veseli jos malo da poradi na bacanjima i to je to . Lafajet se josh ne snalazi , ali u kompletu igra je mnogo bolja , Klobucar malo vise igrao to je dobro. Da sam mogao da biram pre bih izabrao ovu pobedu nego protiv Makabija . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrija Smith Posted November 10, 2010 Report Share Posted November 10, 2010 JAMES GIST! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoveHateLove Posted November 10, 2010 Report Share Posted November 10, 2010 jebiga ovo je jednostavno moralo da se dobije ako Partizan hoce dalje, jer ovi su stvarno krs ekipa, mislim imaju dobre pojedince ali igra im je nula...nego onaj nesrecni Videnov igra tamo hehehehe...Partizan po meni nije ni blizu onog iz prosle godine, ne znam, mislim da vam fali bolji plej, onaj Lafajet je skroz los, los u odbrani, los u napadu, sut katastrofalan... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted November 10, 2010 Report Share Posted November 10, 2010 Полако долазе ствари на своје место. Екипа све сигурнија...једино мало сметају Лафајетови нерезонски шутеви, али се све да заборавити после добрих асистенција. Жалгирис изгледа добија у Шпанији. Јбг... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted November 10, 2010 Report Share Posted November 10, 2010 Sad smo barem blizu da osiguramo peto mesto u grupi. Do četvrtog jako teško, mora da se dobiju sve tri na domaćem terenu i jedna u gostima, što je nemoguće. Protiv Makabija je prokockana šansa za plasman među 16. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts