Narsil Posted November 21, 2010 Report Posted November 21, 2010 Nije to neuspeh Svinje nego dokaz kakvi su bili njegovi 'uspesi' . To je njegova realnost ! Ја сам мислио да су Милан Гуровић и Лукић најглупљи цигани, а онда сам прочитао твоје постове. 1 2
Sreta Posted November 21, 2010 Report Posted November 21, 2010 Ovo sto ja pisem bice u citankama za srednje i osnovne skole kad se drzava sredi . Moj potpis ti dosta govori 1 1
Bata Trokrilni Posted November 24, 2010 Report Posted November 24, 2010 Drži se Prokom, mada mi to još uvek ne miriše na pobedu koja bi učinila veliku uslugu Partizanu.
Bata Trokrilni Posted November 24, 2010 Report Posted November 24, 2010 Pobeda Prokoma. Ovi im uvališe trojku na kraju za bolji međusobni skor, ali to nas ne zanima. Bitno je da pobedama protiv Žalgirisa i Prokoma praktično obezbeđujemo prolaz, jer ne verujem da Kimki može nešto na strani protiv Kahe i Makabija.
Grob Bez Dna Posted November 24, 2010 Report Posted November 24, 2010 varda mec viner onaj bobi braun je najveci divljak ikad. secam se kako je cale navijao da on dodje u partizan kad je bilo price.
Мајор Гашпар Posted November 24, 2010 Report Posted November 24, 2010 Изгледа да нам Пољаци завршише посао.
Hail Metal Posted November 24, 2010 Report Posted November 24, 2010 CSKA , dushu dalo da se odigra minus poena , a sugerisao sam drugu a sam nisam uplatio . svaka cast za Prokom
Schneider Posted November 24, 2010 Report Posted November 24, 2010 CSKA puko od Armanija gledao sam mec, presudila trojka Jabera 10sek pre kraja. Dule pakuj pinkle!
Мајор Гашпар Posted November 24, 2010 Report Posted November 24, 2010 Јбг.. Ето нама Дулета поново у Партизану. Нови проф. Николић. (Једино ако не преузме репрезентацију...новинари увелико пишу о томе)
Sreta Posted November 24, 2010 Report Posted November 24, 2010 Trenercina cccccc .... Ne dao Bog da ovo krme preuzme reprezentaciju , najebacemo . 1 5
Мајор Гашпар Posted November 24, 2010 Report Posted November 24, 2010 Дуда, рецимо, одбије... Пешић тек потписао за Валенсију. Обрадовић рекао да га репрезентација не занима. Значи, Дуле је најбоље решење. 1
BLAGOJE Posted November 25, 2010 Report Posted November 25, 2010 ma sta ti je,nece nidje on iz moskve.
Hail Metal Posted November 25, 2010 Report Posted November 25, 2010 Ode Dule iz Moskve sigurno, gledao sam juce malo mec , i mogu reci da je on najmanji krivac , barem sto se tice desavanja na terenu , Lengdon i Holden promasuju zicere 6 izgubljenih lopti u 4/4 , gomila promasenih bacanja , sigurno je da je Dule kriv za loshu atmosferu jer sigurno Amere iritira kad im trener ne zna ni rech engleskog , to je veliki hendikep trenera ali totalno je neprofesionalno ponasanje Holdena i Lengdona. Sve u svemu Vujosevic nije trener za jednu sezonu , nikako , i smatram da nije dobro resenje za reprezentaciju , on je idealan trener za stvaranje mladih igraca u duzem vremenskom periodu . Sretenka ne kaki .
Guest Administrator Posted November 25, 2010 Report Posted November 25, 2010 Bas mi je drago sto CSK gubi i sto Dule mozda odlazi , jer kapiram da postoje sanse da se vrati u Partizan
Hail Metal Posted November 25, 2010 Report Posted November 25, 2010 Ako se i vrati nadam se da to nece biti ove sezone , ne bi bilo fer prema Jovanovicu.
Guest Administrator Posted November 25, 2010 Report Posted November 25, 2010 Ma sta ne bi bilo fer ? Jovanovic bi skakao od srece kad bi se vratio Dule 1
Guest Administrator Posted November 25, 2010 Report Posted November 25, 2010 Znam , zvao me juce na mobilni , rekao mi je da mu nedostaje Dule i da svako vece spava uz lutkicu koja lici na njega.
Hail Metal Posted November 25, 2010 Report Posted November 25, 2010 Da sigurno bi skakao da ponovo bude drugi trener , ovako evropa cuje za njega , ako ostvari neki bolji rezultat , skace mu cena i sebi je obezbedio karijeru za narednih 10 godina , makar to bilo u Turskoj ili Nemackoj .
Recommended Posts