Jump to content

Recommended Posts

Posted
  On 2/24/2011 at 9:56 PM, Nesalomivi said:

Tacno. Sad treba da se pokrade NLB i nasa liga, sto i ne bi trebalo biti narociti tesko, buduci da radimo to godinama.

Rutinska pobeda Reala i pored cuvanja za prvenstvo . Realnih 6 poraza kao sto je gosin Sreta i rekao :evotigana:

• Downvote 3
Posted
  On 2/24/2011 at 10:13 PM, Мајор Гашпар said:

Нова парола је - НУСКНВРК тј. Нека умре свако ко не воли Рашка Катића. :bigblue:

Ostavio je srce na terenu, kralj. Doveden kao backup centar da igra 10 minuta najviše, a postao prvi centar. Doduše, to je i zaslugom Havajija koji blage veze nema.

Posted
  On 2/24/2011 at 10:13 PM, Мајор Гашпар said:

Нова парола је - НУСКНВРК тј. Нека умре свако ко не воли Рашка Катића. :bigblue:

:rockdevil::rockdevil:

Posted (edited)

Vidi se da zna da igra, ali se vidi i da je nezainteresovan...u svakom slucaju, uvek sam za to da igraju Srbi nego tamo neke camuge...Samo Dzavaija da oteramo na kraju sezone...pa Katic je bolji od njega sigurno, a doveden je da igra drugog centra.

Aha, znaci to su nezvanicne prica za Dzeralsa...

Jebem ga, najbolje da Popovica nisu terali....

Edited by Nesalomivi
Posted
  On 2/25/2011 at 12:36 PM, Мајор Гашпар said:

Сад видех...јбг, не би било добро да оде пре краја Јадранске.

Какве год грешке правио, јебено је све то поново уигравати.

Tacno.

Samo da ne vidim Bozica kako vodi loptu :udri:

Posted

Izgleda da je Džerels zatražio raskid ugovora. Ko ga jebe, nek ide, kapiram da je pička počeo da plače kada je video da je igrao 5 minuta, a Klobučar ostatak.

• 2 weeks later...
Posted

Očistio sam temu od spama i otključao je. Za kulen imate druge teme na sve i svašta, ovde se diskutuje o sportu.

I da, postao sam mod i na sportu.

• 2 weeks later...
Posted (edited)

postoji li neki razlog za ovo shto sijena radi ili su toliko jadni (a nemoguce je da su toliko jadni)? za sada shut za 2 poena 1-33, 3%. neverovatno. 9 poena u prvom poluvremenu. :no:

Edited by SkullKrusheR
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...