Jump to content

Recommended Posts

Guest Bata Životinja
Posted

Đuro Ostojić - živ jeban nedojeban

Posted (edited)

Kladio sam se na Makabi , vidim gube ponovo , ne mogu da verujem da cu na F4 gledati 3 Spanska kluba , tragedija da jedan Kaha Laboral igra F4 .

Edited by Hail Metal
Posted

Pa to je kao da zelis da finale LS igra Sahtjor , Makabi je gromada od kluba , kakav Kaha Laboral . 4 spanska kluba neces gledati , jel igraju Olimpijakos-Sijena .

Posted

Pobediše Ješe glupu Kahu. :rockdevil: Valensija vodi protiv Reala u gostima, jebo ja mater ovima iz Reala po ko zna koji put, uništili su Veličkovića, nadam se da će uspeti da se oporavi posle ovog stagniranja u Realu.

Posted

Kako mi je drago zbog Panatinaikosa , bravo Obradovicu , umalo da im se obije o glavu ona kontra 3 na 1 , za plus 10 , zasrao Kalates .

Idealan F4 :

Panatinaikos

Sijena

Makabi

Real

Posted (edited)

Tesko ce Sijena. Teo se vraca u sl utakmicu. Nedostajao je jbg. Svaka cast Obradovicu za ovu pobedu. SMRT TERORISTIMA!

Edited by Маузер
Posted

Најбољи..шут без гледања ка кошу.

00013719.jpg

:lol::lol:

Gde Vladimira nadje? Igrao sam protiv njega basket 1na1 pre par godina , otresao me je kao slinu .

Pobedio je 21 - 5 , bilo bi i ubedljivije da me nije prosrala trojka sa preko 7 metara. Lik igra divlju odbranu , prosto ne mozes da mrdnes sa loptom. Prakticno zmureci pogadja iz velikih daljina , to sam i sam osetio na sopstvenoj kozi. Neverovatan je po tom pitanju , meni i dan danas nije jasan taj njegov sut , kao sto mi nije ni jasno kako takav igrac nije mogao napraviti znacajniju karijeru u inostranstvu. Ludak! :D

Posted

Rasturao je kad je igrao za Spartak , pa presao u Partizan , bio na spisku za reprezentaciju , ali povredio se i tu je nastala silazna putanja njegove karijere .

Posted

vidis to nisam znao , na wikipedia stranici masinca stoji da ih trenira. mlad je on za trenera , ali sto rece hail izgleda da su ga povrede dosta omele.

• 2 weeks later...
Posted

http://www.sportske.net/vest/kosarka/makabi-kategorican-evroliga-neodlucna-40253.html

Ако одбију да играју, зна се, забрана играња у Европским такмичењима пар година и готова ствар. Дозвољено им је да наступају у европским такмичењима и још постављају услове.

Posted

Vala u pravu su. 25. decembra, na katolički Božić se ništa ne igra, ali zato Partizan svake godine igra na Badnje veče. Nek se bar Makabi bori za poštovanje svoje kulture (ma kakva ona bila).

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...