Nesalomivi Posted November 24, 2011 Report Posted November 24, 2011 (edited) Realno je da popusimo od Makabija(jaci su mnogo) pa cemo i od Sarloa u gostima puci, od Reala pogotovo...i onda moze odlucujuca biti kuci sa Armanijem, tako mi sve mirise. Edited November 24, 2011 by Nesalomivi 1
Мајор Гашпар Posted November 24, 2011 Report Posted November 24, 2011 Опуштено, победиће Партизан Макаби. Каква ће то лудница бити у Пиониру. Дијамантидис 7/11 за 3 поена. Шут за победу.
Grob Bez Dna Posted November 24, 2011 Report Posted November 24, 2011 (edited) i od armanija cemo puci, a o realu je glupo pricati. nego, dijamantidis opet dokazao klasu. ne pomaze ni zoric. Edited November 24, 2011 by Grob Bez Dna
Мајор Гашпар Posted December 1, 2011 Report Posted December 1, 2011 Какав је дебил овај Радуљица...како глуп фаул.
Nesalomivi Posted December 1, 2011 Report Posted December 1, 2011 Sta je sad uradio? Malopre sam popizdeo kad je ona debela camuga dao kos uz faul, i prebacio sam, nemam zivaca da gledam....Raduljica je drvo, jebao ga onaj ko ga je doveo....
Мајор Гашпар Posted December 1, 2011 Report Posted December 1, 2011 Враћао се у одбрану и сачекао на 7-8 метара од коша и залетео се у путању дебеле чамуге.
Nesalomivi Posted December 1, 2011 Report Posted December 1, 2011 ha ha, koji smo debili, sad vidim da su nas ladno stigli iako smo vodili 13 razlike...imamo kontru i debil Lucic ne zna da da kos...ne vredi gledati i gubiti zivce, u drugom poluvremenu ce stisnuti odbranu, opet cemo imati period da 5-6 minuta ne damo kos i Makabi lagano dobija...toliko gluposti napraviti za jedno poluvreme, ne mogu da verujem. Napad nemamo, sve se svodi na Macvana i pekovica, ostali su debili.
BLAGOJE Posted December 1, 2011 Report Posted December 1, 2011 opusteno,triler zavrsnica i pobjeda od pola kosa razlike
Мајор Гашпар Posted December 1, 2011 Report Posted December 1, 2011 Фениксе, не мрачи. Има још 20 мин клања. Добиће ако реше зонски пресинг. Треће нема...
Nesalomivi Posted December 1, 2011 Report Posted December 1, 2011 Jebo ih zonski presing, toliko se sjebemo kad nam to igraju, kao da smo srednjoskolska ekipa, ne mogu da verujem...I da nemamo zamenu za pleja, neverovatno...Kazem, nas napad i pobeda, sve se bazira na Macvana i pekovixca, tako ozbiljne ekipe ne igraju...
Мајор Гашпар Posted December 1, 2011 Report Posted December 1, 2011 Како бих неким каменом стуцао главу говнару Милосављевићу. Јебем му све по списку. Говно издркано.
Grob Bez Dna Posted December 1, 2011 Report Posted December 1, 2011 (edited) uf, jos ovo bi utakmica gde sam se najmanje nervirao. real se ispisao po zabarima. sve super. macvan kao imenjak mu 2002. i da, kurta zalepio bananu najboljem evropskom pleju. Edited December 1, 2011 by Grob Bez Dna
Imrahil Posted December 1, 2011 Report Posted December 1, 2011 u drugom poluvremenu ce stisnuti odbranu, opet cemo imati period da 5-6 minuta ne damo kos i Makabi lagano dobija... samo nastavi sa mračenjem, onda uvek dobijemo
Nesalomivi Posted December 1, 2011 Report Posted December 1, 2011 (edited) Moja taktika pesimizma je opet upalila Nisam imao zivaca, otisao sam na kupanje u cetvrtoj cetvrtini, pogledao sam poslednjih 40 sekundi, vodimo 5 razlike, Macvan sutira trojku, promasuje, i onda dobijamo trojku, tu sam poludeo. Srecom dobismo Macvan bio dobar u poslednjoj cetvrtini? Edited December 1, 2011 by Nesalomivi
Baal Posted December 1, 2011 Report Posted December 1, 2011 Vlada Jovanović dobio utakmicu, odlično vodio, prave izmene, Kecmana ubacivao kada treba. Mačvanelo car, al' mislim da mi Lawa bezveze plaćamo zato što ne radi ništa drugačije od Pere, sem što je fizički spremniji... Videćemo da li će preuzeti odgovornost sada kada je otišao Pekmen.
Grob Bez Dna Posted December 1, 2011 Report Posted December 1, 2011 nego, na koga je blet mislio kad je na poslednjem tajm-autu govorio da je smart?
Nesalomivi Posted December 1, 2011 Report Posted December 1, 2011 Jovanovic treba Andjusica da puasti da igra, jebao ga mutavi Milosavljevic. A Bozic je skroz beskoristan vec dve setone.
Мајор Гашпар Posted December 1, 2011 Report Posted December 1, 2011 Код Тегија би требало да гостује Пековић. Сад се укључих...
Angelystor Posted December 1, 2011 Author Report Posted December 1, 2011 Hahah, Nidza fali Vladu, dakle sutra 30 stepeni ima da bude vani. Elem, Kecman pobednik, Macvan i Pekovic standardno nosilacki, Cakar mi se sve vise i vise svidja...ma fantasticno vece, sok da smo sa Perom kao prvim plejom dobili Makabi...Jos da je Jaramaz malo vise muda pokazao, bilo bi jos lakse. No... Gledam sad raspored, bilo bi lepo dobiti Sarlroa u gostima, ali zna se da mi te 'najlakse Evroligaske gostujuce' gubimo redovno, dakle grickanje noktiju u poslednjem kolu sa Dzinsima zagarantovano :]
Imrahil Posted December 1, 2011 Report Posted December 1, 2011 al' mislim da mi Lawa bezveze plaćamo zato što ne radi ništa drugačije od Pere, sem što je fizički spremniji... Osim što daje 15ak koševa po meču, za razliku od Pere koji da 3.
Мајор Гашпар Posted December 1, 2011 Report Posted December 1, 2011 Kecman pobednik Мајстор. Треба му дати уговор на отворено, па нека игра док год има жеље да јури за лоптом. И са 40 год ће бити бољи од грбавог Милосављевића.
Recommended Posts