Jump to content

Euroleague


Angelystor

Recommended Posts

ha ha, koji smo debili, sad vidim da su nas ladno stigli iako smo vodili 13 razlike...imamo kontru i debil Lucic ne zna da da kos...ne vredi gledati i gubiti zivce, u drugom poluvremenu ce stisnuti odbranu, opet cemo imati period da 5-6 minuta ne damo kos i Makabi lagano dobija...toliko gluposti napraviti za jedno poluvreme, ne mogu da verujem. Napad nemamo, sve se svodi na Macvana i pekovica, ostali su debili.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Moja taktika pesimizma je opet upalila :D

Nisam imao zivaca, otisao sam na kupanje u cetvrtoj cetvrtini, pogledao sam poslednjih 40 sekundi, vodimo 5 razlike, Macvan sutira trojku, promasuje, i onda dobijamo trojku, tu sam poludeo. Srecom dobismo :)

Macvan bio dobar u poslednjoj cetvrtini?

Edited by Nesalomivi

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vlada Jovanović dobio utakmicu, odlično vodio, prave izmene, Kecmana ubacivao kada treba. Mačvanelo car, al' mislim da mi Lawa bezveze plaćamo zato što ne radi ništa drugačije od Pere, sem što je fizički spremniji... Videćemo da li će preuzeti odgovornost sada kada je otišao Pekmen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hahah, Nidza fali Vladu, dakle sutra 30 stepeni ima da bude vani.

 

Elem, Kecman pobednik, Macvan i Pekovic standardno nosilacki, Cakar mi se sve vise i vise svidja...ma fantasticno vece, sok da smo sa Perom kao prvim plejom dobili Makabi...Jos da je Jaramaz malo vise muda pokazao, bilo bi jos lakse. No...

 

Gledam sad raspored, bilo bi lepo dobiti Sarlroa u gostima, ali zna se da mi te 'najlakse Evroligaske gostujuce' gubimo redovno, dakle grickanje noktiju u poslednjem kolu sa Dzinsima zagarantovano :]

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

Kecman pobednik

 

 

Мајстор. Треба му дати уговор на отворено, па нека игра док год има жеље да јури за лоптом.

И са 40 год ће бити бољи од грбавог Милосављевића.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...