Bata Trokrilni Posted December 9, 2010 Report Posted December 9, 2010 Matematika kaze : Zagiris izgubi obe , jer im objektivno pica kurac , prosli su dalje , i Makabi pusti Himki , i eto kara banana Partizanu .Valjda niko ne zivi u oblacima da Partizan moze da izguni sa manje od 3 razlike u Spaniji ili cak pobedi ? Ako se ne bude namestalo , proce Partizan , ali s obzirom da se zna koliko Aca Petrovic voli Partizan , ne bi me nista cudilo . Zato sa vise i navijao za Prokom , jer bi Zalgiris morao da pobedi Kahu . Trebalo je odvaliti Žalgiris većom razlikom i ne izgubiti od Himkija onako ubedljivo. Na vreme se moralo misliti o razlici, pa nam ne bi bio problem da uđemo u takav krug. Ovako, ne valja. Da je Prokom dobio večeras, sve bi bilo jasno, a sad upravo svi lepo mogu da se dogovore da izbace Partizan. Osim ako ne bismo tukli Kahu u poslednjoj. No, ni sa Prokomom neće biti lako, jer, upozorio sam ja, sve ekipe su lepo skinule zonsku odbranu koju je igrao Žalgiris u drugom poluvremenu u Pioniru, pa je sad dosledno primenjuju protiv nas. Hrabre dobre kontre i potezi (ona dva alej-upa) i smanjivanje razlike pri kraju meča. Videćemo protiv Zadra da li smo napredovali.
Hail Metal Posted December 9, 2010 Report Posted December 9, 2010 @hail da smo vec obezbedili prolaz i da drugi zavise od naseg poraza na domacem terenu, da li bismo mi namerno izgubili i to samo da bi ispala ekipa koja nas je, recimo, izbacila u 1/4 finala prosle godine? Nismo mi u poziciji Makabija , ne govorim rezultatski . Oni su danas kidisali i igrali presing kada su imali 25p razlike . Razmisljam kao pesimista , njima je bitniji prijateljski odnos sa bogatijim klubom , nego siromasnim Partizanom , jedino eto sto ce doci 15ooo navijaca da ih bidri , i sto Jevreji bas i ne vole Ruse , zar ne . sve ce se znati za nedelju dana , treba i mi da pobedimo Prokom , za ostale videcemo ...
Grob Bez Dna Posted December 9, 2010 Report Posted December 9, 2010 (edited) Миленко, да смо ми у кожи Макабија, сигурно би изгубили јер би Партизан болео курац да игра за друге екипе. ne radi se o drugima, nego o karakteru. i mi kad igramo basket sa ortacima, igramo da dobijemo, a kamoli profesionalci. ne mracite bez razloga. @skull gist je zivotinja. vise mi se dja od robertsa. Edited December 9, 2010 by Grob Bez Dna
SkullKrusheR Posted December 9, 2010 Report Posted December 9, 2010 meni je najbolji u ovom timu partizana. dosta skochniji i brzi od robertsa. odlichna bila ona akcija na pochetku kad je prvo lupio bananu pa na drugog strani zakucao na alej up dzerelsa. shto se dzerelsa tiche, ok je za sada, mada kuburi sa izgubljenim loptama kao i lafajet. bice bolji.
Bata Trokrilni Posted December 9, 2010 Report Posted December 9, 2010 Kad Veseli podbaci, Partizan gubi, i obrnuto.
Hail Metal Posted December 9, 2010 Report Posted December 9, 2010 Ako ne pobedimo truli Zadar , ne postoje izgovori , Jovanovic mora da ide , proslo je vec pola sezone , a ni jedna pobeda na strani osim Prokoma , sto nas je evidentno prosralo zesce , je veliki neuspeh .
Мајор Гашпар Posted December 9, 2010 Report Posted December 9, 2010 (edited) Миленко, тебра, дај Боже да буде као што кажеш. Све за Партизан. Edited December 9, 2010 by Мајор Гашпар
Hail Metal Posted December 10, 2010 Report Posted December 10, 2010 http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2010&mm=12&dd=09&nav_id=478248 Upitan kako će motivisati igrače za narednu utakmicu sa Himkijem, koja bi mogla da bude odlučujuća za Partizan, Blat je rekao da će njegova ekipa igrati pošteno. "Moramo da poštujemo sve protivnike u ovoj grupi, jer pobeda ili poraz može da utiče na raspored i sudbinu drugih timova. Igraćemo jako i nadam se isto kvalitetno kao i sada. Naravno da ćemo podeliti minute, to smo radili i sada pošto su nam igrači povređeni", rekao je trener Makabija. "Igraćemo pošteno i uraditi sve što možemo da pobedimo. Imam mnogo 'gladnih' igrača koji ne vole da gube. To bi trebalo da pomogne", dodao je Blat.
Grob Bez Dna Posted December 10, 2010 Report Posted December 10, 2010 (edited) http://www.youtube.com/watch?v=KDti81EHO1E prvo mesto. nego, varda mvp kola. Edited December 10, 2010 by Grob Bez Dna
Bata Trokrilni Posted December 10, 2010 Report Posted December 10, 2010 nego, varda mvp kola. Da su još i pobedili... Za Makabi ne sumnjam da će igrati pošteno, baš zato što su obezbedili prvo mesto. Ovi dugi mogu da se dogovaraju, jer se o njima radi. Mada, ne znam opet što bi Žalgiris nekoga puštao, kad je druga pozicija mnogo bolja pred žreb za dalje, nego da rizikuje da padne s nje.
Мајор Гашпар Posted December 11, 2010 Report Posted December 11, 2010 http://www.sportske.net/vest/kosarka/pao-i-kaha-u-problemima-batist-i-barac-u-autu-33637.html Ето шансе за Жалгирис тј. нас.
Hail Metal Posted December 14, 2010 Report Posted December 14, 2010 Zalgiris otpustio Petrovica !!! Da li su oni normalni ??? Ne znam kako ovo da tumacim , da li je ovo dobro ili lose za nas ?
Мајор Гашпар Posted December 14, 2010 Report Posted December 14, 2010 Прсли с мозгом... Повредио се Грк чамуга..биће јебено.
Hail Metal Posted December 14, 2010 Report Posted December 14, 2010 9-0 u prvenstvu , drugi u grupi evrolige a smene coveka , samo da se ne zakuvava neka namestaljka . Sofoklis ? Bas je sad nasao da se povredi , jebiga , treba pobediti Prokom , a za ostalo videce se cast i obraz ostalih klubova.
Baal Posted December 14, 2010 Report Posted December 14, 2010 Au, kakav potez, definitivno nešto smrdi, videćemo sutra.
Мајор Гашпар Posted December 14, 2010 Report Posted December 14, 2010 Sofoklis ? Bas je sad nasao da se povredi Повредио колено..чека се снимак, па ће видети да ли може да игра. Биће јебено ако остану само са Грином (Хендрикс паузира због болести).
Baal Posted December 15, 2010 Report Posted December 15, 2010 Danas na sajtu B92: Jebo vas fudbal zajedno sa ovima iz B92, glavna vest dana je da Dinamo igra u Ligi evrope odlučujuću utakmicu i to je "najveće" na sajtu, a Partizan - Prokom stoji dole u levom uglu, koga boli kurac za košarku i te fore.
Grob Bez Dna Posted December 15, 2010 Report Posted December 15, 2010 danas je harisova godisnjica. mora pobeda bre! 3
truliandedzombileš! Posted December 15, 2010 Report Posted December 15, 2010 Bez obzira na današnju utakmicu (koju dobijamo!) bilo bi glupo oterati jovanovića! glupo je uopšte o tome pričati, kao da se nismo nagledali silnih smena na klupamava naših košarkaških/fudbalskih klubova i rezultata tih smena.
Hail Metal Posted December 15, 2010 Report Posted December 15, 2010 Sve najgore zelim Litvancima , i Litvaniji kao zemlji ! Igrati ovako ocigledno namestenu utakmicu je sramota ! Picketina Sabonis josh nosi komplekse od zakucavanja Danilovica , pa mu se na ovaj nacin sveti , mars govna Litvanska,zato su i smenili Acu Petrovica . Smrt Litvaniji , ziveo Partizan !
Bata Trokrilni Posted December 15, 2010 Report Posted December 15, 2010 (edited) Ovo je kriminal. Da jedna evroligaška ekipa smeni trenera samo zato da bi se uklopila u pakleni plan o eliminaciji Partizana. Trn u oku smo im zbog uspeha poslednjih sezona, posebno prošle, osetili su šansu da nas se ratosiljaju. Prokomu su dali A licencu, nama nisu. Sad prave očiglednu zaveru da nas izbace. Neka, tući ćemo i Prokom večeras i Kahu iduće nedelje, pa ćemo biti drugi u grupi. Obiće se Žalgirisu o glavu ova ujdurma. Edited December 15, 2010 by Палач
Hail Metal Posted December 15, 2010 Report Posted December 15, 2010 Nema od toga nista , pored inata treba osedovati i kvalitet da bi se dobila Kaha u gostima , ovo neka ide na cast usranoj Evroligi , ajd cekamo Makabi sutra , ali nema sanse , odigrace namesteno i izgubiti sa 9 razlike .
Baal Posted December 15, 2010 Report Posted December 15, 2010 Kakva nameštaljka, ovo je neverovatno, ako Aco Petrović nije hteo da namešta utakmicu i zbog toga su ga otpustili svaka mu čast, ispao je veliki čovek zbog toga, a sve se čini da je tako. Govna jedna, večeras ćemo razbiti Prokom, osećam. Evo sad ih stigli, da li je sad ovo namerno ili ne da bi se zamazale oči, videćemo na kraju.
Recommended Posts