Jump to content

Recommended Posts

Posted

Тек се сад види колики је пропуст био испуштање онолике разлике против Жалгириса.

Мислим да је Блат поштен играч у свему овоме и да Макаби неће да пушта никога.

Posted

Ове године сви играју зону против нас. Видиш и сам какав је скор до сад. Није ми јасно да не могу да уиграју два нормална напада на зону.

Posted

Zalgirist namestio , Sabonis josh vuce komplekse od Danilovica .

Blat i meni deluje posteno , ali bio je trener Rusije , ima dobre prijatelje tamo , Makabi je obevbedio prvo mesto , tako da ocekujem namestenu utakmicu , kao i danas u Litvaniji .

Napad za zonu je smisljen , ali ne moze Jovanovic da daje trojku kad Dzerels , Gist i Bozic ostanu sami .Istina je da nemamo sutera , tj to je Klobucar , ali koliko igra dobro je da uopste i zna da vodi loptu , ne moze ni bacanje da ubaci .

Nadam se pobedi , a potom i pobedi Makabija sutra .

• Upvote 1
Posted

Realno, nismo ni zasluzili d aprodjemo...i koji kurac da prodjemo? Pa tamo ne bi mogli da prismrdimo ni jednoj pobedi...jebo te, samo zonu protiv nas i mi smo mrtvi...moja baba pokojna bi pre dala trojku...

Posted (edited)

Onaj debeli centar Prokoma baca najruzniji sky hook u istoriji kosarke pivopije.gif Uh sto lepo videti ovo prelamanje u korist Partizana na kraju icon_rockdevil.gif

EDIT: Ahahahahaha, klizanje od 6 metara, pretpostavljam da to nisu koraci kad igra srpski klub violent.gif

Edited by Stolet
Posted

Na kraju sve dobro ispade. Ali jebes nesposobne sudije. Ako je to evropsko pravilo, da mozes da uzmes loptu, poletis na parket, isklizes se 5 metara, ustanes i krenes da vodis loptu, onda u kurac i pravila. Ali verujem ipak da sudije ni same ne znaju svoj posao, sta da sude u toj situaciji, i onda jedna strana (ako igra srpski klub, onda ta strana) bude ostecena. OK, pobeda je pobeda, ide se dalje, bice Top 16 pivopije.gif

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...