Bata Trokrilni Posted December 16, 2010 Report Posted December 16, 2010 Na trenutak mi izgleda da nije nameštaljka, pa posle opet da jeste. Ako Makabi opet ode na +7 ili 8, pa izgubi, biće očigledno da jeste. Sad i da hoće da ih puste, ne znam kako bi. Jedino sami sebi da daju koševe. Eto.
Schneider Posted December 16, 2010 Report Posted December 16, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=NjfFpFW9OdA Dobro je nisu su jese prodale. 1
Hail Metal Posted December 16, 2010 Report Posted December 16, 2010 (edited) Veliki uspeh Partizana , sa potpuno novim timom opet pravi uspeh za srpsku kosarku . Sve je licilo na namestaljko , ipak je Blat ispostovao sto je rekao , i na tome mu svaka cast ! A sta bi ti da te svi medjusobno pojebu a da ides dalje ??? Kitu lastinu ! Ne kazem da nije pederski , ali sport je danas biznis i to svi znaju , a i vi ste to znali , samo ste se nadali nekom postenju . Ja licno bih voleo da prodjete , jer niste sposobni da igrate na dva fronta i sjebali biste se u NLB skroz . Njanja njanja Tandara mandara , cao cao pusi kurac sretenka ! Za NLB nije bitno nek smo i peti , ako su hemofarm ,zvezda ili radnicki iza nas ! Edited December 16, 2010 by Hail Metal 2
Mita Posted December 16, 2010 Report Posted December 16, 2010 smatram da su izvrsili zadatak sto se tice Evrolige(mada uvek mogu da naprave jos veci bum) sad da se lepo skoncentrisu na Jadransku ligu i da vise ne gube od anonimusa i da se kara komsinica
Hail Metal Posted December 16, 2010 Report Posted December 16, 2010 Jel i dalje namešteno? Jeste , Zalgiris je namestio . 1
lemmy sixx Posted December 16, 2010 Report Posted December 16, 2010 Dakle,koje ste vi pickice. Utakmica nije ni gotova,ali sve je namesteno,sudija krade,sramota za kosarku,teorije zavere,ceo svet protiv vas...neverovatno koliko ste smehotresni jebote. 2 3
Bata Trokrilni Posted December 16, 2010 Report Posted December 16, 2010 Ako bude očekivan plasman po grupama, priželjkujem Montepaski, Olimpiju i Unikahu u drugom krugu.
Hail Metal Posted December 16, 2010 Report Posted December 16, 2010 (edited) Dakle,koje ste vi pickice. Utakmica nije ni gotova,ali sve je namesteno,sudija krade,sramota za kosarku,teorije zavere,ceo svet protiv vas...neverovatno koliko ste smehotresni jebote. I ti bi isto reagovao kad bi kojim slucajem sudbina nekog tvog omiljenog kluba zavisila od drugih . To je normalno , a meni licno nisu ni potrebne utakmice da se bavim teorijama zavere. Edited December 16, 2010 by Hail Metal
Мајор Гашпар Posted December 16, 2010 Report Posted December 16, 2010 Voditelj je pedercina , juce donro sto nije svrsavao na Teletovica , saban ! Jebo ga Teletovic ! Evo kao nesto se trgao Makabi , ali ne verujem , voleo bih da gresim i da pojedem govna , ali ovo jako smrdi na namestaljku . Класична циганштура. Добро се на крају заврши. Волео бих да одиграју и ову фазу у Пиониру. Ваљда ће се и Куруз вратити...
Hail Metal Posted December 16, 2010 Report Posted December 16, 2010 Ja se nadam da ce Top 16 odigrati u nekom drugom mestu , na primer Zitistu , cuo sam da tamosnja hala ima dobru akustiku . 1
Baal Posted December 16, 2010 Report Posted December 16, 2010 Kuruz nam mnogo nedostaje, vrlo bitna karika za Partizan. I za Crvenu zvezdu.
Bata Trokrilni Posted December 16, 2010 Report Posted December 16, 2010 I ti bi isto reagovao kad bi kojim slucajem sudbina nekog tvog omiljenog kluba zavisila od drugih . To je normalno , a meni licno nisu ni potrebne utakmice da se bavim teorijama zavere. Zamisli koliko bi se tek bavio teorijama zavere da si, na primer, iz Žitišta.
Hail Metal Posted December 16, 2010 Report Posted December 16, 2010 Da sam , na primer , iz Zitista , studirao bih teoriju zavere i istom se bavio profesionalno . 1
serblackbeard Posted December 16, 2010 Report Posted December 16, 2010 Ја Блата доста ценим још од онда кад је дошао са Ефесом без оних амера што нису хтели у БГ. Поново је показао да је поштен играч и за то капа доле. Опет би он најурио багру да је видео да неко намерно пушта. Још једном: СВАКА ЧАСТ ДЕЈВИДУ БЛАТУ!
Bata Trokrilni Posted December 17, 2010 Report Posted December 17, 2010 Tri Partizanova poteza među prvih 10 u kolu, zakucavanje Veselog prvo mesto: http://euroleague.infrontams.tv/index.php?id=3994
Stolet Posted December 17, 2010 Report Posted December 17, 2010 (edited) Nehumano zakucavanje Cestitke za poteze i plasman u Top 16. EDIT: Sajt Evrolige je toliko govno da to prevazilazi granice sramote. Edited December 17, 2010 by Stolet
Schneider Posted December 17, 2010 Report Posted December 17, 2010 Nadam se da cemo izvuci recimo Real zato sto se raspadaju, kao i Olimpiju da im se osvetimo za NLB ligu.
DBrave Posted December 17, 2010 Report Posted December 17, 2010 Pa ako Partizan bude cetvrti u grupi najvise bi prijala ovakva grupa, gledano po sesirima: Siena Olimpija Unikaha Partizan tu bi postijala realna sansa za top8
Guest Bata Životinja Posted December 17, 2010 Report Posted December 17, 2010 ma kakvi, ubaci nam Barselonu i Panatinaikos i prolazimo, a te lake grupe gubimo sto posto
Bata Trokrilni Posted December 17, 2010 Report Posted December 17, 2010 ma kakvi, ubaci nam Barselonu i Panatinaikos i prolazimo, a te lake grupe gubimo sto posto Onda bolje Olimpijakos i Barselonu, pošto ne verujem da PAO i ovoga puta možemo da prejebemo.
Sreta Posted December 17, 2010 Report Posted December 17, 2010 Kakve ste paljevine , bicete topovska rana ... 1 3
Recommended Posts