Jump to content

Recommended Posts

Posted

Na trenutak mi izgleda da nije nameštaljka, pa posle opet da jeste. Ako Makabi opet ode na +7 ili 8, pa izgubi, biće očigledno da jeste.

Sad i da hoće da ih puste, ne znam kako bi. Jedino sami sebi da daju koševe.

Eto. :rockdevil:

Posted (edited)

1_630453832m.jpg

Veliki uspeh Partizana , sa potpuno novim timom opet pravi uspeh za srpsku kosarku .

Sve je licilo na namestaljko , ipak je Blat ispostovao sto je rekao , i na tome mu svaka cast !

A sta bi ti da te svi medjusobno pojebu a da ides dalje ??? Kitu lastinu ! Ne kazem da nije pederski , ali sport je danas biznis i to svi znaju , a i vi ste to znali , samo ste se nadali nekom postenju . Ja licno bih voleo da prodjete , jer niste sposobni da igrate na dva fronta i sjebali biste se u NLB skroz .

Njanja njanja :P

Tandara mandara , cao cao pusi kurac sretenka ! :D

Za NLB nije bitno nek smo i peti , ako su hemofarm ,zvezda ili radnicki iza nas !

Edited by Hail Metal
  • Downvote 2
Posted

:rockdevil::rockdevil::rockdevil::rockdevil:

smatram da su izvrsili zadatak sto se tice Evrolige(mada uvek mogu da naprave jos veci bum)

sad da se lepo skoncentrisu na Jadransku ligu i da vise ne gube od anonimusa

i da se kara komsinica :)

Posted

Dakle,koje ste vi pickice. :haha: Utakmica nije ni gotova,ali sve je namesteno,sudija krade,sramota za kosarku,teorije zavere,ceo svet protiv vas...neverovatno koliko ste smehotresni jebote. :haha:

• Upvote 2
  • Downvote 3
Posted (edited)

Dakle,koje ste vi pickice. :haha: Utakmica nije ni gotova,ali sve je namesteno,sudija krade,sramota za kosarku,teorije zavere,ceo svet protiv vas...neverovatno koliko ste smehotresni jebote. :haha:

I ti bi isto reagovao kad bi kojim slucajem sudbina nekog tvog omiljenog kluba zavisila od drugih . To je normalno , a meni licno nisu ni potrebne utakmice da se bavim teorijama zavere. :D

Edited by Hail Metal
Posted

Voditelj je pedercina , juce donro sto nije svrsavao na Teletovica , saban ! Jebo ga Teletovic !

Evo kao nesto se trgao Makabi , ali ne verujem , voleo bih da gresim i da pojedem govna , ali ovo jako smrdi na namestaljku .

Класична циганштура.

Добро се на крају заврши. :bigblue:

Волео бих да одиграју и ову фазу у Пиониру. Ваљда ће се и Куруз вратити...

Posted

I ti bi isto reagovao kad bi kojim slucajem sudbina nekog tvog omiljenog kluba zavisila od drugih . To je normalno , a meni licno nisu ni potrebne utakmice da se bavim teorijama zavere. :D

Zamisli koliko bi se tek bavio teorijama zavere da si, na primer, iz Žitišta. :D

Posted

Ја Блата доста ценим још од онда кад је дошао са Ефесом без оних амера што нису хтели у БГ.

Поново је показао да је поштен играч и за то капа доле. Опет би он најурио багру да је видео да неко намерно пушта.

Још једном: СВАКА ЧАСТ ДЕЈВИДУ БЛАТУ!

Posted (edited)

Nehumano zakucavanje pivopije.gif Cestitke za poteze i plasman u Top 16.

EDIT: Sajt Evrolige je toliko govno da to prevazilazi granice sramote.

Edited by Stolet
Posted

Pa ako Partizan bude cetvrti u grupi najvise bi prijala ovakva grupa, gledano po sesirima:

Siena

Olimpija

Unikaha

Partizan

tu bi postijala realna sansa za top8

Guest Bata Životinja
Posted

ma kakvi, ubaci nam Barselonu i Panatinaikos i prolazimo, a te lake grupe gubimo sto posto :haha:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...