Nesalomivi Posted December 23, 2010 Report Posted December 23, 2010 Usli smo u 16 i to je to...vise nista ne treba ocekivati od ove ekipe u evroligi...ako koju kuci dobijemo, bice premija, ako ne, opet dobro...
Grob Bez Dna Posted December 23, 2010 Report Posted December 23, 2010 ne, ni slucajno da se igra odbrana na bosancem, faul je neminovan u tom slucaju.
Angelystor Posted December 23, 2010 Author Report Posted December 23, 2010 Izgleda da su se igraci i od mene vise iznenadili kol'ko su lepo poceli...ne mogu da skapiram kako tako u trenutku moze da poraste nezainteresovanost. Ove godine tesko da mozemo dalje od top16, jedino ako nekog bas unistimo doma, jer nam u gostima izgleda -15 ne gine svaki put. Plus je partija Veselija.
kuruz Posted December 23, 2010 Report Posted December 23, 2010 Групна фаза је готова? Нема меча за Божић? Враћамо се.
Hail Metal Posted December 23, 2010 Report Posted December 23, 2010 (edited) Ocekivan poraz , najbitnije je da pokusamo Cibonu da savladamo sad za vikend . Ukoliko se to dogodi polusezona ja uspesna , ako izgubimo bash i nije . Partizan je sam kriv za ovoliko faulova , u Pioniru nam sudije objektivno dozvoljavaju ostru igru i tu se snalazimo , ali na strani treba da oladimo , i igramo zonu jedno 20% meca , to je uspeh , ja ne vidim da partizan uopste fura zonu . Edited December 23, 2010 by Hail Metal
Мајор Гашпар Posted December 23, 2010 Report Posted December 23, 2010 Izgleda da su se igraci i od mene vise iznenadili kol'ko su lepo poceli...ne mogu da skapiram kako tako u trenutku moze da poraste nezainteresovanost. Личне сахранише Партизан. Пола екипе било оптерећено још у првом полувремену. Сад видех..однос ЛГ 30-20. Уз то, индијанац Мусли је за минут добио 3.
Baal Posted December 23, 2010 Report Posted December 23, 2010 Igrao sam protiv Crnokose dok sam trenirao i dok su oni bili u Prvoj srpskoj ligi, ozbiljan tim sa ozbiljnim domaćim terenom, imaju veće džombe nego na fudbalskom terenu FK Goč.
Hail Metal Posted December 23, 2010 Report Posted December 23, 2010 Mislim da je red cestitati trifunovicu plasman u Top16 sa Lijetvus Ritasom ! Lep uspeh trenera iz SFRJ : Ivkovic , Obradovic,Pesic , Trifunovic , Jovanovic , Ivanovic , Petrovic (on je zasluzan , ne ovaj saban sa dva poraza iz 2 meca) , Spahija , Perasovic , Zdovc . Mozda sam nekog izostavio , ali to je 10 od 16 timova!
Angelystor Posted December 23, 2010 Author Report Posted December 23, 2010 Ocekivan poraz , najbitnije je da pokusamo Cibonu da savladamo sad za vikend . Ukoliko se to dogodi polusezona ja uspesna , ako izgubimo bash i nije . Sa Cibonom tek u utorak. To mora jebeno da dobijemo.
Мајор Гашпар Posted December 23, 2010 Report Posted December 23, 2010 Баалде, издајниче, нек ти је са срећом и да се жртвујеш за екипу кад шабани банују.
lemmy sixx Posted December 23, 2010 Report Posted December 23, 2010 On da se zrtvuje?Prefrigana je lisica to,presao je u tabor tlacitelja i diktatora,tek sada ce pokazati pravo lice...i pocrkace sve ptice...
Мајор Гашпар Posted December 23, 2010 Report Posted December 23, 2010 Хоћеш рећи да је у питању злотвор у телу питомог дечака?
lemmy sixx Posted December 23, 2010 Report Posted December 23, 2010 Zlotvor u telu smotanog alternativca.To je jos gore.
Baal Posted December 23, 2010 Report Posted December 23, 2010 sta ti modas? Računari i Sve i Mašta. Баалде, издајниче, нек ти је са срећом и да се жртвујеш за екипу кад шабани банују. On da se zrtvuje?Prefrigana je lisica to,presao je u tabor tlacitelja i diktatora,tek sada ce pokazati pravo lice...i pocrkace sve ptice... Хоћеш рећи да је у питању злотвор у телу питомог дечака? Zlotvor u telu smotanog alternativca.To je jos gore. Smirella.
Angelystor Posted December 23, 2010 Author Report Posted December 23, 2010 Prizeljkujem inace ovakvu grupu: Siena Olimpija Unikaha Partizan No, znajuci nas, verovatno ce da zavrsimo u necemu tipa: PAO Ulker Barselona Partizan
Мајор Гашпар Posted December 23, 2010 Report Posted December 23, 2010 Можеш да нам пљунеш под прозор. Спорт није твој ресор. Научили смо да правила на Курузовом примеру одбране.
lemmy sixx Posted December 23, 2010 Report Posted December 23, 2010 Smirella. Evo ga,vec je poceo sa torturom.
Baal Posted December 23, 2010 Report Posted December 23, 2010 Prizeljkujem inace ovakvu grupu: Siena Olimpija Unikaha Partizan No, znajuci nas, verovatno ce da zavrsimo u necemu tipa: PAO Ulker Barselona Partizan I lakše će da prođemo u ovoj drugoj nego u prvoj, tradicionalno.
Baal Posted December 24, 2010 Report Posted December 24, 2010 "jebo ti teletovicevih 9 trica, kad je ovaj srbin onako bas srpski pogodio tricu u zadnjoj sekundi.... to je jedno 23. trica koju je neki srpski kosarkas pogodio u zadnjoj sekundi, ove sezone, u eminentnijim europskim natjecanjima... sta jedu ti srbi?"
Мајор Гашпар Posted December 24, 2010 Report Posted December 24, 2010 Ко је то изјавио? Иначе.. http://www.sportske.net/vest/kosarka/gist-drugi-skakac-evrolige-34349.html
Јарослав Posted December 24, 2010 Report Posted December 24, 2010 Гист други скакач и први тројкаш. убацио 12 од 20 (60 посто).
Baal Posted December 24, 2010 Report Posted December 24, 2010 Ко је то изјавио? Prekopirao sa kosarka.rs, neki Hrvat, kapiram na indexu.
Recommended Posts