Grob Bez Dna Posted December 10, 2008 Report Posted December 10, 2008 (edited) nadam se pre svega pravednom sudijskom kriterijumu ne. sudije sto su sudile partizan - real su kaznjenje, pa ti gledaj sad. inace, rezultati po planu. gledah unikaha - olimpijakos....sranje utakmica bila.dve prosecne ekipe. Edited December 10, 2008 by Milenko Tepic
Angelystor Posted December 11, 2008 Author Report Posted December 11, 2008 Pa super, opet sam Efes Pilsen (prva tekma) preziveo.... Jebem mu mater.
Axeanosilas Posted December 11, 2008 Report Posted December 11, 2008 Безвезе. Но, имамо бољи међусобни однос и са њима. Сјајан повратак, али као да смо уклети у последњим нападима. То је Вујошевићева грешка и зато би лепо требало да оде на крају сезоне.
Feniks . Posted December 11, 2008 Report Posted December 11, 2008 ja nisam ni gledao, video da smo gubili 45-34...posle nesto radio...pa nije valjda da smo bili blizu?
Hail Metal Posted December 11, 2008 Report Posted December 11, 2008 Ne mogu da verujem , opet Tepic , opet puno izgubljenih lopti , ipak sjajna igra Partizana , i pored poraza zasluzuju sve pohvale , naravno ne i sudije koje su realu u zadnjih 9 minuta dosudili samo jedan prekrsaj . Vratice se valjda svi ovi porazi od jedan razlike na final four-u
KazimKazim Posted December 11, 2008 Report Posted December 11, 2008 Vratice se valjda svi ovi porazi od jedan razlike na final four-u Iz tvojih usta u Bozije usi... Tepica na klupu kad je poslednji minut
cotoha Posted December 11, 2008 Report Posted December 11, 2008 i ona rampa lazmea na kraju aaajooooj hahaha. pa onda trojka. stvarno steta..
Grob Bez Dna Posted December 11, 2008 Report Posted December 11, 2008 зато би лепо требало да оде на крају сезоне. ne budi smesan.valjda se zajebavas.
Angelystor Posted December 11, 2008 Author Report Posted December 11, 2008 Ne mogu da verujem , opet Tepic , opet puno izgubljenih lopti , ipak sjajna igra Partizana , i pored poraza zasluzuju sve pohvale , naravno ne i sudije koje su realu u zadnjih 9 minuta dosudili samo jedan prekrsaj . Straletu i Tripku sve pohvale! Tepic je krajnje neodgovoran covek sa mudima ko klikerima i ne moze bre on da zavrsava utakmice, kako bre Dule to ne skapira!? Jos jednu tekmu se vracamo iz mrtvih i opet...jaoj, serem se u...blah. Ali... Efes Pilsen - Partizan 61 - 60 Partizan - CSKA Moscow 62 - 63 Real Madrid - Partizan 68 - 67 Ovo nije dozvoljeno.
Grob Bez Dna Posted December 11, 2008 Report Posted December 11, 2008 sta, sto nijedna ekipa nije dala vise od 70 poena?
DBrave Posted December 11, 2008 Report Posted December 11, 2008 http://www.euroleague.net/features/fanmail...40106/2634/item zanimljivo Partizan MORA da dobije jednu od sledece 2 utakmice, a naravno ima znanje da dobije obe...
hypnos Posted December 11, 2008 Report Posted December 11, 2008 utakmica ponovo za infrakt! ali ovaj tim me izludjuje,kakva drama koliko gresaka i ponovo su mogli da dobiju. protiv milano sein oder nicht sein! koliko licnih gresaka,odavno se nije gledao ovaj mec,cak je bio bolji i od onog sa cska. zasto vujosevic da ode?on je odlican trener ali tepi je zajebao mnoge stvari u ovom mecu i kriv je. zadnji napad je ipak bilo tesko realizovati jer je veliki pritisak.portiv milano ce biti jos teze ali ako tu ne pobijede tesko da ce moci sa 4 pobjede.
Baal Posted December 11, 2008 Report Posted December 11, 2008 Tepić generalno loše igra završnice utakmica. Nisam gledao utakmicu, ali ne znam što svaki put daju Tepiću da završava poslednji napad na tekmi, krajnje glupo, jer nikada ne zna da odigra poslednjih 2 minuta utakmice.
Angelystor Posted December 11, 2008 Author Report Posted December 11, 2008 sta, sto nijedna ekipa nije dala vise od 70 poena? :) Od sad ako vidim da gubimo neku tekmu sa 20 i vise, trcim na neki livebet i uplacujem sve pare na nas Tako dobismo Armani vec, ocekujem da sledecu ne izgubimo sa 1
Grob Bez Dna Posted December 11, 2008 Report Posted December 11, 2008 pa nije on trebao da zavrsi, nego da asistira tripku, al su procitali.a nije ni bitno.
Feniks . Posted December 11, 2008 Report Posted December 11, 2008 Nisam gledao utakmicu, ali ne znam što svaki put daju Tepiću da završava poslednji napad na tekmi, krajnje glupo, jer nikada ne zna da odigra poslednjih 2 minuta utakmice. to jeste...tako je i avdalovic radio, i nikad nije uspeo...
Fake City Posted December 11, 2008 Report Posted December 11, 2008 Nisam gledao utakmicu, ali ne znam što svaki put daju Tepiću da završava poslednji napad na tekmi, krajnje glupo, jer nikada ne zna da odigra poslednjih 2 minuta utakmice. Ovaj put je Tripkovic trebao da zavrsi poslednji napad, ali sjajni Tepic nije uspeo da mu doda loptu.
jana03 Posted December 11, 2008 Report Posted December 11, 2008 а то је било провидно јер им је дао7 пута тако, боње да су ишли на улаз и евентулални фаул јеби га али ово ми се свиђа имају муда не серите стигли реала 15 разлике
Axeanosilas Posted December 12, 2008 Report Posted December 12, 2008 ne budi smesan.valjda se zajebavas. Заправа не. Нервира ме већ дуже време, нервира ме идолопоклонички однос према истом (који се развија и многи га имају) и нервира ме што тим који он тренира (а ја исти, при том, много волим) губи три текме на исти начин (тако што он не може да замисли комбинацију која ће се реализовати). То је недопустиво. Једна од тих текми нас може коштати пласмана даље.
Angelystor Posted December 12, 2008 Author Report Posted December 12, 2008 Da ali mi isto tako vec ne znam koju utakmicu se vracamo iz mrtvih zahvaljujuci istom tom choveku koga ti zelis da otpustis. Neke smo dobijali (FMP, Armani..), neke ne..
Feniks . Posted December 12, 2008 Report Posted December 12, 2008 (edited) Od 10 zavrsnica, gde cemo mi imati poslednji napad, garantujem zivotom da cemo bar 8 izgubiti...a vrlo verovatno i 9...Jednostavno, nema coveka koji zna da resi poslednji napad... I pricajte vi sta hocete, tim koji propusti i protiv CSKA i protiv Reala poslednji napad za pobedu, nema snase da ode dalje...voleo bih da gresim ali videcete...imali smo odlicne prilike, nismo ih iskoristili, niko nam nije kriv... Edited December 12, 2008 by Feniks .
Recommended Posts