Schneider Posted October 21, 2011 Report Posted October 21, 2011 Pa nema nikakve frke CSKA njemu i dalje daje platu. Zajebali se svetski .
BLAGOJE Posted October 21, 2011 Report Posted October 21, 2011 ali on ne moze da vodi drugi klub dok ne istekne/raskinu ugovor?
vudun Posted October 21, 2011 Report Posted October 21, 2011 Мене више нервира мајмунисање Радуљице. Човека треба шамарати приликом сваког уласка у игру. Умислио да је најбољи кошаркаш на свету, пичка му материна умишљена. Како мрзим такве људе што помисле да је цео свет њихов. inace, sticem utisak da je vlada trener - marioneta (menadzera). nije on za vodjenje utakmica, lepse bi bilo da radi samo ono sto najbolje zna da radi, individualni trening sa igracima i te stvari. jeste efes napravio dream team ove godine, ali opet... sve je nekako haoticno ispalo.
kuruz Posted October 21, 2011 Report Posted October 21, 2011 Baale, izvini što se nisam javio, ali niti imam vremena ovih dana, niti mi se onaj lik iz Shadows - a javio, što znači da verovatno nije mogao ništa da uradi. Videćemo da te ubacim na sledeću.
Baal Posted October 21, 2011 Report Posted October 21, 2011 Ma nema veze... Pazariću sezonsku kad stigne plata, jebeš ga, iako nisam pri kešu baš.
Angelystor Posted October 21, 2011 Author Report Posted October 21, 2011 Oduvek sam se pitao sta ce se pre dogoditi, Kuruz na koncertu ili Baal u Pioniru
Hail Metal Posted October 21, 2011 Report Posted October 21, 2011 Macvan je baksuz . Savanovic govno najobicnije Bozic stetocina ! Smrt fasizmu , ziveo Partizan !
Мајор Гашпар Posted October 22, 2011 Report Posted October 22, 2011 http://www.mondo.rs/s221535/Sport/Sport/Kosarka/Lengford_napada_Partizan_mt-s.html
kuruz Posted October 22, 2011 Report Posted October 22, 2011 U današnjem Sportu je objavljen intervju sa Savanovićem i Vujačićem. Savan je verovatno najduhovitiji naš sportista u poslednjih deset godina, ako ne i jače. Car.
kuruz Posted October 22, 2011 Report Posted October 22, 2011 Nisam bio na utakmici, nemam ništa s tim.
Footog Qpoos Posted October 22, 2011 Report Posted October 22, 2011 Za vas je Turcin. nemoj mi reci da su ga pljuvali?gledao sam tekmu,al bez tona...i nisam celu...
Grob Bez Dna Posted October 22, 2011 Report Posted October 22, 2011 (edited) jesu ga pljuvali, ali je pre utakmice dobio aplauz. sta treba da rade, da navijaju za njega? gluposti. uostalom, procitajte savanovu izjavu i sta je rekao na sve to. uzgred, kuruze, ne mogu da verujem da se nekome svidja njegov humor. meni je on retko antipatican lik. edit: evo izjave. "Ja sam dobio veliki aplauz pre početka utakmice i za mene je to merilo. Kada se utakmica zahukta i kad su emocije u pitanju, normalno da ne očekujem da mi kažu 'Uuu, Savane, majstore, dao si nam koš!' Hvala navijačima Partizana što su me pozdravili, iako nikada nisam igrao za njihov tim" Edited October 22, 2011 by Grob Bez Dna
Footog Qpoos Posted October 22, 2011 Report Posted October 22, 2011 izvini brate sto sam ti dirao grobare...poznati su po toleranciji...
vudun Posted October 22, 2011 Report Posted October 22, 2011 prozivali su svojevremeno i saleta djordjevica dok je igrao za barselonu, ne znam sta se cudite. to je sve normalno. nego, zivimo u doba ekspanzije interneta pa se malo ide i na kartu senzacionalizma. mislim, deca od 10-11 godina vise satima na fejsbuku, sta tu ima dalje da se prica. eto manevarskog prostora za senzacionalne vesti...
Hail Metal Posted October 22, 2011 Report Posted October 22, 2011 Kakav car , sabancina obicna , svako ko kaze drugacije nema veze sa Partizanom , nego je obican ciganski isprdak . Covek promasi zicer kad igra za reprezentaciju , usere celu ekipu , a kad igra za osmanlije protiv srpskog sampiona kida kako igra , potpuno isto govno kao Nole . 1 4
Footog Qpoos Posted October 22, 2011 Report Posted October 22, 2011 prozivali su svojevremeno i saleta djordjevica dok je igrao za barselonu, ne znam sta se cudite. to je sve normalno. ne,to bas nije normalno...mozda u glavama morona koji to rade...ne pljujes svoje,sem ako to ne zasluze...nesto kao stojkovic...
Hail Metal Posted October 22, 2011 Report Posted October 22, 2011 Treba pljuvati svakog ko igra protiv Partizana , a pogotovu kad daje maksimum . 1 2
vudun Posted October 22, 2011 Report Posted October 22, 2011 (edited) @Trne pa jeste normalno, covek im je tada u pioniru nabio 39 poena. svi su oni profesionalci, shvatite to. cak i kada igraju za reprezentaciju oni imaju neku racunicu. 90% njih. jedino sto ih u tom slucaju malo vise rade emocije. samo su novicki i parker izuzetak, i jos mali broj njih... kapitalizam stvara surove profesionalce i, na svu srecu, ti daje pravo da sa tribina pljujes koga hoces. onako, za kompenzaciju. Edited October 22, 2011 by vudurinator
Footog Qpoos Posted October 22, 2011 Report Posted October 22, 2011 eto,mozda je i tebi normalno...nek im je nabio 109...ja sam nesto slabo video da se zvizdi nasim igracima...to je seljacenje,neprihvatanje da je neko bolji...al dobro,svako ima svoju koncepciju...i ne kazem ja da je on povredjen zbog toga,boli njega kurac sta su oni srali...stvar je u tome da ja smatram da je kretenski prozivati nekog svog samo zato sto je bolji...za strance me zaboli tuki...
vudun Posted October 22, 2011 Report Posted October 22, 2011 bas tako, njih boli kurac za psovke i nemilosrdno trpaju koseve braneci boje kluba koji ih hlebom hrani. i upamtite, uvek ce u stampi za svaki klub za koji budu potpisali ugovor pricati sve naj, u superlativu. njima prozivke ne smetaju, stavise, imaju razumevanja za navijace jer je reakcija navijaca sasvim logicna.
Recommended Posts