Jump to content

Recommended Posts

Posted

Jos nista nije gotovo...

A nista nam nece vredeti ako efes i Milano veceras pobede...jebem ti CSKA, koliko su nas zakopali sa dva nepredvidjena poraza...a i sami sebe smo zakopali protiv CSKA i Reala, kad nismo iskoristili poslednji napad...

Posted

Odrasmo ih od kurca :rockdevil: Stekao sam utisak da za ovih 8 vezanih godina koliko je Partizan u Evroligi - uglavnom su protivnici imali bolji sut za 3, a kad je Partizanu trebala trojka nije je bilo ni od korova...vec prosle godine se to vratilo u normalu, a ove godine jebu keve sa trojkama, svak cas'...samo da nas malo sreca pogleda u zavrsnici ovog regularnog dela, mislim da moze dosta da se uradi, mozda cak i opet cetvrtfinale

Posted

23 razlike!

Kao što sam pretpostavljao, Dule poprskao malo belom tečnošću po licu razjarenog Trifketa.

Veseli jeb'o majke u prvom poluvremenu sa 17 koševa, dig'o sigurnost ekipi samo tako. Tripko 4 trojki, Tepić siguran, Božić kapitenski.

Ide se dalje, videćete!

Posted

Ocekivao sam pobedu , ali ne ovoliko visoku,svi su bili odlicni , Lasme i Veseli pogotovo .

Ako nekin chudom i ne prodje dalje Partizan , ja im nemam sta zameriti,bravo momci !!!

Posted (edited)

Vaistinu TOP16! :rockdevil:

Sutra ako Real dobije Armani cenim da je to to..ali ne razmislja mi se sad o tome. Bitno je da veceras nabismo stoku 23 razlike haha. Osim par glupavih minuta na startu druge, bese sex all around, od onih carskih 28-2 u prvoj, preko poludelog Veselog pa do Tripkovih ludih trojki...ma perfekto.

Druge dve trojke su nam though bile malko pogubljene, pre svega Strale, ali sve to ludi Cheh nadoknadi...Cenim da ni sam Dule nije ocekivao da ce chovek ovako da raspichuje vec na polovini sezone, jos u Evroligi :D Jos da je jednu trojku bocnuo da napujda jos malo index heh...

Svima sretan Pera Bozic!

danas kukuljisemo grke :rockdevil:

Vidim bas si se naprimio na izraz :)

Edited by Haris Brkić
Posted

kvlt izraz! :)

e da, strahinja je bas, bas lose odigrao, al jebes to, kad je VESELI tu!par puta sam skocio iz fotelje posle njegovih kucanja!

a i onaj tepicev coast to coast, pa kucanje! :rockdevil:

Posted

ma kako sam odusevljen sto je partizan razbio grke.

a isto tako mi je milo sto je

alba dobila huventud i ispasce spanci!

ma ljudi niko ne prica kako je Slavko Vranes odigrao dobromdao par slobodnih bacanja,iznenadio me je.i u odbrani je dobar bio

Posted

Nazalost imam neopisivi osecaj da cemo da puknemo veceras

(KKP, 7. januar 2009 13:33)

Pa ako je KKP Košarkaški Klub Panionios, dobar ti je bio osecaj! :)

(muva, 7. januar 2009 23:05)

:) :) :) :) :) :)

Posted

Samo da real ne zasere kuci protiv Efesa...a ako danas dobiju Milano, mislim da ce obezbediti prolaz dalje pa ce igrati opusteno protiv Efesa...uh, kad se samo setim ona tri zicera protiv CSKA, ali sta je tu je, valjda ce nas sreca pogledati...

Posted

ma odlicno je ovo ,bolje nego da je real dobio jer posle ne bi on mnogo mario za prolaz,a sad mu je i tekako frka....zato prolaz je blizu,kako je zavrsila roma?>

Posted
ma odlicno je ovo ,bolje nego da je real dobio jer posle ne bi on mnogo mario za prolaz,a sad mu je i tekako frka....zato prolaz je blizu,kako je zavrsila roma?>

To sam i ja nesto kontao...da sad ni Real nije siguran...valjda nece izgubiti kuci, majku mu...

Posted (edited)

Ne znam, nema nigde na internetu.

Mala sala.

Izgubise na OT 96-103.

BTW Efes ako dobije Real i mi CSKA...jebem li ga, sad da gledam kombinacije mrzi me, ali cenim da veoma postoje kombinacije da Real ispadne, tako da ce ici na oni na pobedu sigurno. Mene interesira, sta ako Armani pobedi..

Edited by Haris Brkić
Posted

Калкулације, калкулације ... изгубићемо и ми и Ефес .... али ћемо отићи даље. :metalac:

Видесте ли синоћ млађаног Бешовића, пустио га Дуле задњих 5 секунди да осети чар евролиге.

Следеће сезоне, када Вранеш буде отишао, мали ће стасавати и ... уједати. :da:

Posted

Mi smo u daleko goroj situaciji nego sto sam mislio..imamo jednu povoljnu kombinaciju i 3 loshe.

Povoljna kombinacija:

1)Partizan gubi od CSKA

Panionios bije Armani

Real bije Efes

Sve ostaje isto kao ovo kolo, dakle idemo dalje!

Nepovoljne kombinacije:

1)Partizan gubi od cska

Armani bije Panionios

Real bije Efes

Ispadamo.

2)Partizan gubi od CSKA

Panionios bije Armani

Efes Bije Real

Ispadamo, gori u medjusobnom od Armanija.

3) Partizan gubi od cska

Armani bije Panionios

Efes Bije Real

Ispadamo.

I da, postoji nesto sto sam nazvao "Scenario Mars", a to je da "Partizan bije CSKA", onda prolazimo sigurno :]

Dakle, treba nam ili da raspichimo u Moskvi, ili sreca da se nameste rezultati...blaaah.

Posted (edited)
Mi smo u daleko goroj situaciji nego sto sam mislio..imamo jednu povoljnu kombinaciju i 3 loshe.

Povoljna kombinacija:

1)Partizan gubi od CSKA

Panionios bije Armani

Real bije Efes

Sve ostaje isto kao ovo kolo, dakle idemo dalje!

Nepovoljne kombinacije:

1)Partizan gubi od cska

Armani bije Panionios

Real bije Efes

Ispadamo.

2)Partizan gubi od CSKA

Panionios bije Armani

Efes Bije Real

Ispadamo, gori u medjusobnom od Armanija.

3) Partizan gubi od cska

Armani bije Panionios

Efes Bije Real

Ispadamo.

I da, postoji nesto sto sam nazvao "Scenario Mars", a to je da "Partizan bije CSKA", onda prolazimo sigurno :]

Dakle, treba nam ili da raspichimo u Moskvi, ili sreca da se nameste rezultati...blaaah.

gresis.dovoljno je da samo efes izgubi, i mi smo sigurni za top16.

Edited by Milenko Tepic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...