kuruz Posted January 15, 2009 Report Posted January 15, 2009 Био сам код екипе у Студењаку, па нисмо гледали него само пратили резултат, штета. Видео сам Рашић - Весели комбинацију, каква NBA, права европска акција. NBA је срање, увек радије гледам Евролигу. 1
cotoha Posted January 15, 2009 Report Posted January 15, 2009 hahaha :bigblue: Union Olimpija 1 8 658 759 -101 ko ove pusti da igraju kosarku uopste $DDD
hypnos Posted January 15, 2009 Report Posted January 15, 2009 Lunar-kad treba da se instalira na set up dodje do 70 posto i koci..... sranje
Grob Bez Dna Posted January 15, 2009 Report Posted January 15, 2009 @hypnos o cemu ti to? @cotoha kaki su ono brojevi?inace, slazem se, smesne ekipe.ne pamtim kad sam se smorio onliko gledajuci neki basket.
Angelystor Posted January 15, 2009 Author Report Posted January 15, 2009 hahaha :bigblue: Union Olimpija 1 8 658 759 -101 ko ove pusti da igraju kosarku uopste $DDD Kako god, mene oborise veceras, ne verujem da ih Alba nije dobila Pogled na tabele, vidi se da je nasa grupa bila najzajebanija. I jos jedan pogled...cenim da bi nam "najlaksa" grupa bila: Unikaha Montepaski Fenerbahce A najgora: Barselona Olimp Fener though ima i opcija Tau, Olymp, Pao, ali ne znam da li je dirigovan zreb pa ne smeju dve ekipe iz iste zemlje u grupi il' kako...
cotoha Posted January 16, 2009 Report Posted January 16, 2009 emm.. da.. pobijedili su albu haha al dobro, i corava koka zrno ubode. A sem toga utakmica je bila nebitna potpuno. ja mislim da partizan u sustini i igra dobro iz tog razloga sto je godinama u najzajebanijim grupama... .) e kad sam se dotakao vec ovih amaterskih timova. ja koliko se sjecam, Srbija je samo jedne godine imala 2 predstavnika u EL.. ko zna kad je to bilo, prije bombardovanja? meni ne ide u glavu po kom sistemu se uopste zasluzuje mjesto u EL? Kako je moguce da francuzi imaju 2 mjesta a mi samo jedno. a da ne govorim o tome sto su nas stavili u isti kos sa hrvatima, slovencima i poljacima. Ja smatram da je to ponizavajuce jer mi igramo bar 10x bolju kosarku od ovih zemalja sto imaju po jednog predstavnika. kakav je to tim taj cibona partizan sa njima vikendom igra trening utakmice za EL?! Ne znam da ima neke veze sa tom jebenom adrija ligom koja mi se gadi.. ali stvarno vise nema smisla.
hypnos Posted January 16, 2009 Report Posted January 16, 2009 kuku kako sam ja zaladio ja napisao nesto sto sam trebao da napisem na temi racunara,izvinjavam se ljudi
Mita Posted January 16, 2009 Report Posted January 16, 2009 kakav je to tim taj cibona partizan sa njima vikendom igra trening utakmice za EL?! Ne znam da ima neke veze sa tom jebenom adrija ligom koja mi se gadi.. ali stvarno vise nema smisla. tako je totalni suport meni je deset puta zanimljivije kada gledam nasu ligu a ne one dibiduse koji misle da igraju dobro ako imaju jednog camugu u timu
Grob Bez Dna Posted January 16, 2009 Report Posted January 16, 2009 emm.. da.. pobijedili su albu haha al dobro, i corava koka zrno ubode. A sem toga utakmica je bila nebitna potpuno. ja mislim da partizan u sustini i igra dobro iz tog razloga sto je godinama u najzajebanijim grupama... .) e kad sam se dotakao vec ovih amaterskih timova. ja koliko se sjecam, Srbija je samo jedne godine imala 2 predstavnika u EL.. ko zna kad je to bilo, prije bombardovanja? meni ne ide u glavu po kom sistemu se uopste zasluzuje mjesto u EL? Kako je moguce da francuzi imaju 2 mjesta a mi samo jedno. a da ne govorim o tome sto su nas stavili u isti kos sa hrvatima, slovencima i poljacima. Ja smatram da je to ponizavajuce jer mi igramo bar 10x bolju kosarku od ovih zemalja sto imaju po jednog predstavnika. kakav je to tim taj cibona partizan sa njima vikendom igra trening utakmice za EL?! Ne znam da ima neke veze sa tom jebenom adrija ligom koja mi se gadi.. ali stvarno vise nema smisla. daju dosta para za tv prenose, pa zato imaju 2 predstavnika.
Hail Metal Posted January 19, 2009 Report Posted January 19, 2009 Unikaha , Lotomatika , Panatinaikos , nije losha grupa , naravno sve su to jaki timovi , 3 pobede ce biti dovoljno za prolaz, ali ja sam zadovoljan i sa dve. Jel zna neko da li se igranje u Evroligi boduje za ucesce (trogodisnji ugovor) narednih sezona ? I koliko bodova?
Grob Bez Dna Posted January 19, 2009 Report Posted January 19, 2009 dobili smo neke poena za prolaz u top sesnes, al ne znam kolko.
Hail Metal Posted January 19, 2009 Report Posted January 19, 2009 Jadranska mnogo nosi , valjda ko je prvi pre "final4" dobija 15 , + jos prvak nesto dobije....
Mr.Hate Posted January 19, 2009 Report Posted January 19, 2009 Unikaha , Lotomatika , Panatinaikos , nije losha grupa , naravno sve su to jaki timovi , 3 pobede ce biti dovoljno za prolaz, ali ja sam zadovoljan i sa dve. Ja se vise plasim Unikahe nego Panatinaikosa...Mislim da bolje nije moglo da bude.U Pioniru mogu biti nasi svi a mozda bijemo i Romu tamo(kao pre par godina sa Vujanicem).
Grob Bez Dna Posted January 19, 2009 Report Posted January 19, 2009 Кад креће продаја карата? pa oni sto imaju godisnje ne kupuju, a bice oko 500 karata dan-dva pred utakmicu.
Angelystor Posted January 19, 2009 Author Report Posted January 19, 2009 Tako otpirlike. Ove sezone, a i prosle je uvke bilo, ako je tekma u sredu, u ponedeljak otprilike u 10h se otvara blagajna, a red se stvara vec oko 8h Inache, HVALA KURCU PA JEDNOM DA NE DOBIJEMO NAJTEZU GRUPU! U E grupi ocekujem Tau i Olymp lagano da prodju, mozda Armani malo pecne kod kuce, ali slabe su im shanse.. F je grupa smrti IMHO, Barsa, Real, Makabi, later 2 jes igraju malo slabije ove sezone, ali Top16, sad ako ne krenu da kolju nece nikad. Jadna Alba. H isto kao i E, CSKA i Sijena lupaju shamare Ciboni i Ulkeru. Nasha grupa je bas specificna, dve najslabije ekipe iz prvog i drugog sheshira, i dve najjace iz treceg i cetvrtog (cik da neko kaze da su Prokom, Cibona ili ,ne daj boze, Alba bolji od nas), pre svega treba da se jure pobede kuci, i na gostovanju Lotomatici. Nadao sam se da necemo sa PAOom da se padnemo prosto jer za njih igraju Pekmen i Kecmen, dojucerasnji drugari
cotoha Posted January 19, 2009 Report Posted January 19, 2009 pa oni sto imaju godisnje ne kupuju, a bice oko 500 karata dan-dva pred utakmicu. a jel ima neke sanse da se dodje do tih karata? bio bi red da jednom uzivo vidim tu evroligu, al me strah od pionira malo .)
kuruz Posted January 19, 2009 Report Posted January 19, 2009 Ма и ако не купимо карте ући ћемо тако што ћемо неком од вођа дати по 500 - 1000 динара да нас уведе.
Angelystor Posted January 19, 2009 Author Report Posted January 19, 2009 Imate vi vas Eurokup...eurochelendz, kako vec.
kuruz Posted January 19, 2009 Report Posted January 19, 2009 Боли ме кита, на Партизану је добар провод.
Feniks . Posted January 19, 2009 Report Posted January 19, 2009 Pa pusti ih, hoce i oni malo da vide vrhunsku kosarku i vrhunske ekipe, da vide kako to izgleda, posto nemaju prilike za to vec godinama...
kuruz Posted January 19, 2009 Report Posted January 19, 2009 Уф, за то ме боли курац. Можда и на фудбалу одем на југ, Гробари имају боље песме и нема усраних кореографија.
Feniks . Posted January 19, 2009 Report Posted January 19, 2009 (edited) sad ima i na jugu koreografija Sto je sranje... Edited January 19, 2009 by Feniks .
Grob Bez Dna Posted January 19, 2009 Report Posted January 19, 2009 a jel ima neke sanse da se dodje do tih karata? bio bi red da jednom uzivo vidim tu evroligu, al me strah od pionira malo .) pa mozes...ako dodjes oko 4 ujutru da camis do 10
Recommended Posts