Jump to content

Recommended Posts

Posted
Уф, за то ме боли курац. Можда и на фудбалу одем на југ, Гробари имају боље песме и нема усраних кореографија.

Ti ces mi zauvek ostati misterija kao chovek.

Posted
pa mozes...ako dodjes oko 4 ujutru da camis do 10 :)

pa i nije tako dugo kao sto sam mislio .))

moglo bi se valjda nesto izmajmunisati.. jedan covjek moze da uzme 2 karte, jel tako?

Posted

Realno, asvaka pobeda je ogroman uspeh, treba biti realan...pa i da izgube sve utakmice ( sto je vrlo moguce) svaka im cast za dosadasnje rezultate.

Posted

Tačno tako.

Mada ja imam predosećaj da će Unicaja i PAO pasti u Pioniru, a Lotomaticca u obe.

Moja prognoza četiri pobede ... i puna kapa. Optimistično.

Posted

da, tako nesto sam i ja razmisljao :)

Jednostavno Partizan nas je navikao da razmisljamo kako je moguce svakoga pobediti, i naravno da cu da se nadam svim pobedama u Pioniru. A to gostovanje Romi stvarno moze da se dobije. Samo se setite prve utakmice ove sezone i ispustene pobede protiv turaka u zadnjim sekundama. Mora to da se vrati!!

Posted

Jel zna neko u koliko sati pocinje kosarka danas?

Nigde niko ne javlja a trebalo bi da se zna kad srpski klub igra prvo kolo drugog kruga najjaceg evropskog takmicenja...

Posted
19:45

Hvala,cuo sam od jednog chiche na poslu da nesto ranije pocinje nego sto je bio termin ranije al rekoh da proverim,mozda je deda izlapeo.

Posted (edited)
izgleda da nije :)

Ispade da si ti izlapeo tako mlad. :) Sad ce valjda na gnjavniku da najave konacno....

Edit:evo pocinje na drugom kanalu rts-a!

Edited by Mr.Hate
Posted

Kakav smrad je onaj Pekovic samo sam gledao kako se raduje kad da kos na +15. Kao da je u najmanju ruku dao kos ciganima.

Verujem da ce biti "lepo" docekan u Pioniru.

Posted
Kakav smrad je onaj Pekovic samo sam gledao kako se raduje kad da kos na +15. Kao da je u najmanju ruku dao kos ciganima.

Verujem da ce biti "lepo" docekan u Pioniru.

Да, кад је закуцао радовао се као да није играо у Партизану.

Posted

Не, али не да се радује к'о мало дете. Стварно је испао пичка, а видим и по коментарима на Б92 да се пуно људи разочарало. Неко од Гробара је навео пример Станковића и Михајловића који чак нису хтели ни да играју против Звезде, а камоли да се радују...

Posted

Kakav bre profesionalac, klasican brdjanin da mu nije bilo Partizana sada bi trulio u nekom crnogorskom klubu. Nije problem koliko je dao koseva, neka je dao i 100 komada problem su njegove reakcije posle postignutog kosa i radovanje. Kao sto je rekao Kuruz kada je zakucao na +15 za njih samo sto nije svrsio.

Picketina.

Nece mu Grobari ostati duzni.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...