DBrave Posted February 6, 2009 Report Posted February 6, 2009 Novica je uvek bio dobar, ali ove sezone je postao igrac koga bi svaki tim zeleo u ekipi... Nazalost znamo sta to znaci, i sta ce se desiti na kraju sezone...
KazimKazim Posted February 6, 2009 Report Posted February 6, 2009 Gej. Osetio je 'vas' Slavko Stefanovic koliko je gej
El Karnisero Posted February 6, 2009 Report Posted February 6, 2009 Nisam ja mislio da je Novica gej nego da je Kuruzova ljubav prema njemu gej.
kuruz Posted February 6, 2009 Report Posted February 6, 2009 Јес' курац, сутра ћу да му јебем све по списку са трибина. Волим га кад не игра против Звезде.
Feniks . Posted February 6, 2009 Report Posted February 6, 2009 Nisam ja mislio da je Novica gej nego da je Kuruzova ljubav prema njemu gej. A zato Kuruz ide sad na derbi...svi idu da navijaju, gledaju kosarku, pljuju sudiju...a on ide da gleda Novicu...
vudun Posted February 6, 2009 Report Posted February 6, 2009 Олмајти Новица ће решити утакмицу и Куруз ће узети аутограм ... за почетак.
kuruz Posted February 6, 2009 Report Posted February 6, 2009 И ја се надам да ће је решити тако што ће промашити шут за победу у последњој секунди.
Feniks . Posted February 6, 2009 Report Posted February 6, 2009 И ја се надам да ће је решити тако што ће промашити шут за победу у последњој секунди. Pa cest ti onda da ga tesis
Feniks . Posted February 6, 2009 Report Posted February 6, 2009 Ne ja nego Kuruz, ja samo rezonujem sta ce biti
vudun Posted February 6, 2009 Report Posted February 6, 2009 Биће и резонских шутева ... од стране Трипка, надам се. Да се искупи за прошлогодишњу бламажу.
Angelystor Posted February 8, 2009 Author Report Posted February 8, 2009 Jedan od lepshih trenutaka tekme je kada se igrala akcija "chekajuci Tripka", a Novica bocnuo na kraju trojku И ја се надам да ће је решити тако што ће промашити шут за победу у последњој секунди. Svaki dan druga pesma a?
hypnos Posted February 11, 2009 Report Posted February 11, 2009 jeaaaaaa! pobjeda! slavko vranes uhvatio onu zadnju loptu!
vudun Posted February 11, 2009 Report Posted February 11, 2009 Хелл јеах! Ни јајоглави екс ганци Омар Кук, није мог'о помоћи. Jе л' вам познат овај господин десно?
Hail Metal Posted February 11, 2009 Report Posted February 11, 2009 Kakva kosarka , fantasticno , sudije su mogle i drugacije da okarakterisu zadnje hvatanje Vranesa , ali s obzirom da su ceo mech sumnjive lopte dosudjivali Unikahi , koja je uzgrad imala i 9 slobodnih bacanja vishe uz onakvu ostru odbranu, i uz cinjenicu da je Partizan veci klub i domacin odluka je ispravna . Naravno ocekuje nas sudijska kradja u Spaniji , ali videcemo , i ovo je odlican uspeh ! Na ovakvim utakmicama se stvaraju igrachi !
Mr.Hate Posted February 11, 2009 Report Posted February 11, 2009 Kroz iglene usi.Sreca nasa da se i ovi napromasivase.Uglavnom mnogo teska utakmica,pod pritiskom.Hvala publici za ono navijanje.Cim je tesno odmah guraju sve nadrogirane crnce u prvu petorku.Tripuju se da im je ovo NBA pa da mogu da se izivljavaju.Nije im pravo da ih mali Srbin bije po usima,hehehe...
vudun Posted February 11, 2009 Report Posted February 11, 2009 (edited) Da da, Marcus Haislip, Omar Cook, onaj prcko Gomis ... sve do jednog istetovirani šaban. Jedino od Amera je Archibald ''čist'' ali on je bio marginalan ... pardon, beli Škotlanđanin. Edited February 11, 2009 by Вуду Соло Неле
Baal Posted February 11, 2009 Report Posted February 11, 2009 Jе л' вам познат овај господин десно? Nije mi jasno kako on može da uđe u ova kola.
DBrave Posted February 11, 2009 Report Posted February 11, 2009 Kakva utakmica!!! Ovo nam se vraca za sve one poraze od 1 razlike u grupi. Vraca se kad je najvaznije!!!
Grob Bez Dna Posted February 11, 2009 Report Posted February 11, 2009 kakve odbrane, leb ti jebem.... inace, zasluzena pobeda...to je to.
vudun Posted February 11, 2009 Report Posted February 11, 2009 Nije mi jasno kako on može da uđe u ova kola. Овај лево је наш човег из АмериГе ... и пројектовао је тај ауто. А Вранеш преш'о у позере.
Recommended Posts