El Karnisero Posted November 4, 2009 Report Posted November 4, 2009 Gledao sam ja Olimpijakos-Marusi.Imao je dobru minutazu ali nije nesto odigrao.
vudun Posted November 4, 2009 Report Posted November 4, 2009 Хахах, и ја одгледах друго полувреме. Ал' је Софоклис лупио банџу Бјелици, мада, овај на крају испаде најбољи код Ритаса. Навијање катастрофа, изем ти Олимпијакосове навијаче, права позоришна атмосфера...и горе од тога.
Baal Posted November 4, 2009 Report Posted November 4, 2009 Навијање катастрофа, изем ти Олимпијакосове навијаче, права позоришна атмосфера...и горе од тога. Ja zbog toga drugo poluvreme nisam ni gledao.
Grob Bez Dna Posted November 4, 2009 Report Posted November 4, 2009 ASVEL 65 (29 3 16 17) Montepaschi Siena 82 (10 21 26 25) prvo poluvreme ftw!
kuruz Posted November 5, 2009 Report Posted November 5, 2009 Idem veceras u Pionir. Sačekajte 26. novembar, pa ćete videti haos.
vudun Posted November 5, 2009 Report Posted November 5, 2009 То, Коки, буди громогласан вечерас! Ослободи се моралних стега и окова, спали све мостове за собом, признај себи да си душа гробарска. И чувај се 26-ог, немој гуја да те уједе, па да случајно пређеш у супротни табор.
vudun Posted November 5, 2009 Report Posted November 5, 2009 Neadekvatno bi bilo da je drukčije. Prošli derbi(proletos), Rke Koke je kačio slike sa juga, insistirao da ga prepoznamo u masi. Kako brzo zaboravljate...
Angelystor Posted November 5, 2009 Author Report Posted November 5, 2009 Nadam se da ce veceras biti barem 3/4 pun Pionir, idiotski sto to i fudbal u isto vreme...
kuruz Posted November 5, 2009 Report Posted November 5, 2009 ALCZ i ostali idu na fudbal, reče Kimi u nedelju na utakmici.
vudun Posted November 5, 2009 Report Posted November 5, 2009 И у оном мечу против Уникахе се баш поклопила Лига Европе и Бриж. Међутим, била је добра атмосфера...не као иначе, али сасвим коректна, колико сам успео са ТВ-а ( ) да приметим. Оно што мене брине јесте то што неће бити Кецмана и Божића у саставу.
Fake City Posted November 5, 2009 Report Posted November 5, 2009 Vece su sanse da se u Pioniru zakaci H1N1.
DBrave Posted November 5, 2009 Report Posted November 5, 2009 veceras ce zavisiti puno od Rasica... Ne igraju Bozic i Kecman, i Rasic ce morati dobrom igrom da iskompenzuje to, i da pomogne McCalebu... Valjda ce konacno uci u formu
Мајор Гашпар Posted November 5, 2009 Report Posted November 5, 2009 Играју и ПАО-Реал..биће шалтања програма.
DBrave Posted November 5, 2009 Report Posted November 5, 2009 e jebiga ja nemam sportklub+ to je jedini kanal koji mi fali za potpuni uzitak
Angelystor Posted November 5, 2009 Author Report Posted November 5, 2009 Ne igra Bozic? Pa za sta i to sad? A u majcinu... 'Ae barem jedna crno-bela pobeda da bude veceras.
kuruz Posted November 5, 2009 Report Posted November 5, 2009 Samo da vam se javim da sam uš'o za džabe. Moćni Pionir ima wifi mrežu u hali...
Baal Posted November 5, 2009 Report Posted November 5, 2009 Pobeda je pobeda, ali fali nam Rakočević, stvarno ne znam razlog zbog koga su ga otpustili. Jeste lošije igrao na početku, ali ne znam, Roberts je vrlo loše odigrao, a Marić je car, mnogo dobro sebi gradi poziciju ispod koša. Đekić je the next big thing.
Narsil Posted November 5, 2009 Report Posted November 5, 2009 Ђекић и Марић ће бити нови Новица и Пековић. А Мек Калеб је играчина.
Мајор Гашпар Posted November 5, 2009 Report Posted November 5, 2009 Pobeda je pobeda, ali fali nam Rakočević, stvarno ne znam razlog zbog koga su ga otpustili. Jeste lošije igrao na početku, ali ne znam, Roberts je vrlo loše odigrao, a Marić je car, mnogo dobro sebi gradi poziciju ispod koša. Đekić je the next big thing. Губио се Робертс пуно пута. Као да не зна шта ће са лоптом. Кецман одиграо маестрално!
Recommended Posts