Jump to content

Recommended Posts

Posted

Хахах, и ја одгледах друго полувреме. Ал' је Софоклис лупио банџу Бјелици, мада, овај на крају испаде најбољи код Ритаса. Навијање катастрофа, изем ти Олимпијакосове навијаче, права позоришна атмосфера...и горе од тога.

Posted

Навијање катастрофа, изем ти Олимпијакосове навијаче, права позоришна атмосфера...и горе од тога.

Ja zbog toga drugo poluvreme nisam ni gledao. :D

Posted

То, Коки, буди громогласан вечерас! Ослободи се моралних стега и окова, спали све мостове за собом, признај себи да си душа гробарска.

И чувај се 26-ог, немој гуја да те уједе, па да случајно пређеш у супротни табор. :zuba:

Posted

Neadekvatno bi bilo da je drukčije. Prošli derbi(proletos), Rke Koke je kačio slike sa juga, insistirao da ga prepoznamo u masi. Kako brzo zaboravljate... :mhihi:

Posted

И у оном мечу против Уникахе се баш поклопила Лига Европе и Бриж.

Међутим, била је добра атмосфера...не као иначе, али сасвим коректна, колико сам успео са ТВ-а (:cry: ) да приметим.

Оно што мене брине јесте то што неће бити Кецмана и Божића у саставу.

Posted

veceras ce zavisiti puno od Rasica...

Ne igraju Bozic i Kecman, i Rasic ce morati dobrom igrom da iskompenzuje to, i da pomogne McCalebu...

Valjda ce konacno uci u formu

Posted

Pobeda je pobeda, ali fali nam Rakočević, stvarno ne znam razlog zbog koga su ga otpustili. Jeste lošije igrao na početku, ali ne znam, Roberts je vrlo loše odigrao, a Marić je car, mnogo dobro sebi gradi poziciju ispod koša. Đekić je the next big thing.

Posted

Ђекић и Марић ће бити нови Новица и Пековић. А Мек Калеб је играчина.

Posted

Pobeda je pobeda, ali fali nam Rakočević, stvarno ne znam razlog zbog koga su ga otpustili. Jeste lošije igrao na početku, ali ne znam, Roberts je vrlo loše odigrao, a Marić je car, mnogo dobro sebi gradi poziciju ispod koša. Đekić je the next big thing.

Губио се Робертс пуно пута. Као да не зна шта ће са лоптом.

Кецман одиграо маестрално!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...