vudun Posted November 5, 2009 Report Posted November 5, 2009 Слажем се и по питању Кецмана, а и Робертса. 1ман је био неизвестан, није тренирао данима због грипа, а гле каква партија. Весели се и даље кочи са пеналима, то ми се не свиђа... Изузетно важна победа.
Angelystor Posted November 5, 2009 Author Report Posted November 5, 2009 (edited) Pobeda je pobeda, ali fali nam Rakočević, stvarno ne znam razlog zbog koga su ga otpustili. Jeste lošije igrao na početku, ali ne znam, Roberts je vrlo loše odigrao, a Marić je car, mnogo dobro sebi gradi poziciju ispod koša. Đekić je the next big thing. Od reci do reci, potpisujem. Kao i za Kecmana, kak' je bio lep onaj ulaz u prvom poluvremenu, ju... Isto iz prvog dela Sinovec i Strale su imali sasvim lepe uloge, steta sto Strale posle nije vise igrao u drugom. Ne mog' da ne primetim da Vesely opet pravi faulove ki lud, ne znam sta mu je ove sezone :| Gledao neko Real-PAO? PS. Sad vidim rezultate...Unikaha 'ladno kod nas ima 3-0 :/ Pa ko bre da ispadne ovde pored Orleana? Efes? Edited November 5, 2009 by Angelystor
Grob Bez Dna Posted November 5, 2009 Report Posted November 5, 2009 (edited) polozen ogroman psiholoski test. inace, da ne kenjam, sve ste rekli. gledam sad, lazme jebo kevu. 14p, 6sk. Edited November 5, 2009 by Milenko Tepic
kuruz Posted November 5, 2009 Report Posted November 5, 2009 Al' sam mog'o da fasujem batine. Prvi put kad sam gledao ko je dao golove za Ajaks, pa zaurlao: "PANTELIĆ!!", a ceo red ispod se okrenuo. Drugi put kad smo izašli u hodnik ranije, negde minut pre kraja, da vidimo poslednje minute fudbala, pa kad sam video da je prazan počeo da pevam: "Kada Zvezdo igraš ti..." iz sveg glasa. Treći put kad smo u kafiću gledali golove. Neki dečko kaže: "Mi ko da nismo ni igrali", a ja mu rekao: "Pa niste ni igrali". Utakmicu sam slabo gledao, video sam samo da da je Rašić očajan, a Kecman odličan.
vudun Posted November 5, 2009 Report Posted November 5, 2009 Испашће и ови Литванци што се ритају. Баш су јадно деловали јуче против грчког ККСС.
kuruz Posted November 5, 2009 Report Posted November 5, 2009 Koga zapravo boli kurac? Izvini, oprosti. 1 1
Fake City Posted November 5, 2009 Report Posted November 5, 2009 (edited) Kako je lud ovaj Kuruz auuuu jbteee, brateeee, ladno pevao iz sveg glasa kada ZvIJezdo igraš ti..." u hodniku car! Idi popusi cimeru cobane. Edited November 5, 2009 by Fake City 1 2
KazimKazim Posted November 5, 2009 Report Posted November 5, 2009 Samo da ne gube lopte kao da su u pioniroskom uzrastu i mogu cuda da naprave!
kuruz Posted November 5, 2009 Report Posted November 5, 2009 Kako je lud ovaj Kuruz auuuu jbteee, brateeee, ladno pevao iz sveg glasa kada ZvIJezdo igraš ti..." u hodniku car! Idi popusi cimeru cobane. Brate nisam ti ja dao minus, majke mi. I nemam cimera, nego cimerku, jebi ga.
vudun Posted November 5, 2009 Report Posted November 5, 2009 polozen ogroman psiholoski test. inace, da ne kenjam, sve ste rekli. gledam sad, lazme jebo kevu. 14p, 6sk. Ћале за једног Робертса, људина пожртвована. Персона која се не штеди. Цибона, Олимпија, Асвел и Орлеан по 0-3. За сада најгори, надам се да ће и остати. Курузе, 'бем му леба, ваљда си дао свој допринос у прављењу атмосфере...деловало је сасвим ОК.
Мајор Гашпар Posted November 5, 2009 Report Posted November 5, 2009 Хаха Курузе, како се ти зајебаваш са животом.
kuruz Posted November 5, 2009 Report Posted November 5, 2009 (edited) Курузе, 'бем му леба, ваљда си дао свој допринос у прављењу атмосфере...деловало је сасвим ОК. 'De nisam, em sam prehlađen, pa me otkida grlo, em sam pevao od početka do kraja. Raspadam se. Čegi sa šipke pao nekom momku na glavu. Edited November 5, 2009 by Куруз
Fake City Posted November 5, 2009 Report Posted November 5, 2009 Brate nisam ti ja dao minus, majke mi. I nemam cimera, nego cimerku, jebi ga. Opusteno, ne ljutim se sto si mi dao minus. Mani me tih prica, zna se da volis da ga blajvas. Kako keva kod kuce, jel ti daje redovno dzeparac? Jel spremila tursiju? 1
kuruz Posted November 5, 2009 Report Posted November 5, 2009 Opusteno, ne ljutim se sto si mi dao minus. Mani me tih prica, zna se da volis da ga blajvas. Kako keva kod kuce, jel ti daje redovno dzeparac? Jel spremila tursiju? Jeste, sve po redu, hranim pola doma. Jesi li jako navijao ispred televizora? Ko mu daje minuse, jebem vas u usta? 3
Fake City Posted November 5, 2009 Report Posted November 5, 2009 Jeste, sve po redu, hranim pola doma. Jesi li jako navijao ispred televizora? Ko mu daje minuse, jebem vas u usta? Ma opusteno to neki tvoji fanovi, ipak si ti internet deckonja. Pozdravi je kad je vidis.. 2 1
vudun Posted November 5, 2009 Report Posted November 5, 2009 Лакше мало, Фејк. Ишао је због навијања, боле га туки и за Дулетову чету и за КК Следећу сезону. Ипак је он Луциферовац стари, и пред свако спавање пушта Venom - In Nomine Sathanas. Рилекс. П.С. Не видим ниједан минус код обојице.
kuruz Posted November 5, 2009 Report Posted November 5, 2009 Ma opusteno to neki tvoji fanovi, ipak si ti internet deckonja. Pozdravi je kad je vidis.. Sad ću da je zovem, verovatno riba pod ili kuva pekmez, sigurno je budna. Samo se nadam da nisi mnogo glasno pevao u dnevnoj sobi, znam da u elitnim delovima Beograda ne trpe buku.
Мајор Гашпар Posted November 5, 2009 Report Posted November 5, 2009 Који вам је? Водите љубав, а не рат.
Fake City Posted November 5, 2009 Report Posted November 5, 2009 Ne znas posto nisi iz Beograda. To je mozda na selu tako, tamo kod tebe,, 1 1
vudun Posted November 5, 2009 Report Posted November 5, 2009 Ne znas posto nisi iz Beograda. To je mozda na selu tako, tamo kod tebe,, Прозивке су ти неукусне.
kuruz Posted November 5, 2009 Report Posted November 5, 2009 Ne znas posto nisi iz Beograda. To je mozda na selu tako, tamo kod tebe,, Jes' ti lud? U kom selu si video elitne četvrti? Nema toga kod mene, samo svinje, krave i blato...
Fake City Posted November 5, 2009 Report Posted November 5, 2009 Dobro je Vudu sta se i ti primas, deckonja je spdnja. Volim da citam njegove istinite postove i dogodovshtine...
kuruz Posted November 5, 2009 Report Posted November 5, 2009 Jao, idem da se ubijem, najveći Grobar na Internetu mi ne veruje. @ Nele Opušteno, razumem dečka. Samo oni sa kojima idem (a svi su Grobarčine) kapiraju to što idem na Partizan, jer vide koliko se pokidam svaki put i kako mi je zabavno sa njima.
Recommended Posts