Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Ma, drugarica me častila troduplom tekilom, pa sam iskreniji/otvoreniji nego inače. ;)

@Dejvid

Ne brini se, iduće godine F4 ne gine, taman da ostanu Kecoje i Aleks, uruči se zahvalnica Sinovecu i Slavku, i dodatno se uigra ostatak tima (uz sitnije izmene). Biće bolje, biće valjda i para...

Edited by Вуду ПопаЯa
Posted

Gledam sad malo na sajtu Evrolige, zamislite da Partizan dobije ovakvu grupu u Top16:

Barselona

Macabi

Khimki

Partizan

koje bi tu bilo krljanje :haha:

Posted

jebiga... Orlean je imao pobedu protiv Litvanaca u ovom kolu, vodili su sa 4 minut ipo pre kraja, ali onda kretenske greske i ovi im ubace 7-8 peona lagano...

Da su im uzeli pobedu bilo bi mnogo lakse...

Moraju da se dobiju sledece 2 a za ostalo se uzdamo u srecu

Posted

Grcki Cigani da tuku Dronjave sl. kolo, mi dobijemo Orlean i onda ako dobijemo Dronjave i pola kosa u Pioniru, to je to :rockdevil: Nekako mi najrealnija opcija, da ne bi posle doslo do nepredvidjenih jebada, onda cemo na pravdi Boga ispusiti...

Posted

ova grupa je najneizvesnija...

Na primer u sledecem kolu pobede litvanci grke, i turci dobiju Unikahu kuci, i nastaje pravo ludilo, sta god Partizan uradi sa Orleanom, tu se ne bi znalo ko je ispred koga...

Posted

Partizan realno ima najmanje sanse iako igraju odlicno. Uopste nece biti lako dobiti ove francuze,jer sto neko rece izgubili su dosta "dobijenih" utakmica pa sad moze da im se vrati. Cak i sa te naredne 2 pobede nije siguran,jbt napravis seriju od 5 vezanih pobeda i ne odes dalje. Prosle godine onaj kilavi Prokom otisao dalje sa 2 pobede cini mi se,imao najbolji kos odnos od 3 poslednja tima u grupi.

Posted

bilo bi zaista steta, mnogo bi ovim mladim igracima znacilo da odigraju jos 6 vrhunskih utakmica, i jos 3 puta da se napuni hala Pionir...

Koristilo bi to iskustvo puno za sledecu sezonu od koje se ipak puno ocekuje !

Posted

E, брука ако изгубимо од ових пацера.

Pa uvek smo gubili od najlosijih ekipa, to nam je stil...moramo izgubiti, pa dobiti Litvance, pa da se u poslednjem kolu sve odlucuje, to je tako sa Partizanom uglavnom...

Napad katastrofa u drugoj cetvrtini, nisam imao zivaca sve da gledam, kad god pogledam, gubimo loptu ili bezveze sutnemo...

Posted

Ako izgube ni pobeda protiv Litvanaca ne garantuje prolaz,ustvari postoje velike sanse da ispadnu ako ne dobiju Olimpijakos u zadnjem kolu, sto je malo verovatno...nego bre onaj Roberts je skroz izgubljen,ima milion losih pasova i izgubljenih lopti,plus ocajan sut, sva sreca pa otisao iz Zvezde xexe...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...