Jump to content

Recommended Posts

Posted

upasce cibosi.

da ako odu dalje a ladno mogu sa 3 pobede. E a ta grupa ne da je jebena i Zalgiris ima sanse da prodje ako dobije Fener na strani. Zamisli 4 tima sa po 3-7,e jebem ti grupu

Posted (edited)

ja bih voleo ovakvu grupu:

Caja Laboral

Unikaha

Partizan

Cibona/Asvel

najteza je :

Barselona

svejedno-svi su jaki u drugom sesiru osim Unikahe

Partizan

Efes

a to sto pricate za grupu A, jeste stvarno smesno, ali realno tu su Barsa i Siena. 2 ekipe koje niko tu ne moze da pobedi osim njih samih medjusobno... zato su preostala 4 tima izjednacena...

I Partizan da se nasao u toj grupi bio bi verovatno u slicnoj situaciji... Strasna je Barsa ove godine, vanzemaljski tim, a i Siena je fantasticna...

mada ipak kad pogledam, bio bi tu Partizan glat treci :haha:

Edited by DBrave
Posted

da, to je od ove godine novo pravilo...

mogu maximalno 2 iz iste zemlje i max 2 iz prethodne grupe... zato bi i voleo Unikahu ponovo

Posted

strasno. velicaju igru cibone ko da se kolju sa barsom u blaugrani, a ne u zagrebu sa... asvelom jebenim. onaj dixon je legenda.

Tog jadnika ovi napljuvase...Dixon je glup,Dixon je glup!

Psihopate. :haha:

Posted (edited)

pravi se krug od te cetiri ekipe...

Pa znam da se pravi krug ali sta se tu gleda. Sve ekipe imaju po 3 pobede i poraza u tom krug. Pretpostavljam ukupna kos razlika u krugu...

pa 4 ekipe imaju isti odnos pobeda/poraza i onda iz tih utakmica se gleda kos kolicnik...

Da sad znam, ja sam mislio da se gleda pojedinacni odnos u razlici pa tim koji ima vise boljih odnosa ide dalje, u tom slucaju bi isli Asvel i Zalgiris koji imaju po 2-1,a Cibona i Fener 1-2...

Edited by LoveHateLove
Posted

Gledah sad pravila za izvlacenje za top16, i ne mogu da se padnu 2 ekipe iz iste grupe iz regularnog dela:

Aneffort will be made to keep teams coming from the same Regular SeasonGroup or teams from the same country from coinciding in the same Top 16Group, being 1 more important than 2.

• Teams from the same Regular Season Group may not coincide in the same Top 16 Group.

• A maximum of two teams from the same country may coincide in the same Top 16 Group.

Sto ce reci, oprostite se od Unicaje. Valjda ce Fortuna kurva da nas pogleda i da nam dodeli Laboralce, pa da se nadamo necemu.

Znaci grupa:

Real

Caja

Partizan

Cibona

Cenim da nema bolje...

Posted

E pa onda je onaj komentator sto je prenosio Olimpijakos - Partizan totalni imbecil, posto je barem 5 puta ponovio da je moguce da se timovi koji su bili u istoj grupi ponovo sastanu u Top16...

I meni je bilo sumnjivo

svidja mi se tvoja grupa, to bi bila najlaksa moguca varijanta za Partizan, ali i tako bi bila vrlo teska grupa...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...