Angelystor Posted January 13, 2010 Author Report Posted January 13, 2010 Bas zato bi bilo slatko da opet ispadnu. Mrzim takve "instant" ekipe. A i blah, bolje da nam se kao 4. padne LR nego opet Efes.
LoveHateLove Posted January 13, 2010 Report Posted January 13, 2010 upasce cibosi. da ako odu dalje a ladno mogu sa 3 pobede. E a ta grupa ne da je jebena i Zalgiris ima sanse da prodje ako dobije Fener na strani. Zamisli 4 tima sa po 3-7,e jebem ti grupu
DBrave Posted January 13, 2010 Report Posted January 13, 2010 (edited) ja bih voleo ovakvu grupu: Caja Laboral Unikaha Partizan Cibona/Asvel najteza je : Barselona svejedno-svi su jaki u drugom sesiru osim Unikahe Partizan Efes a to sto pricate za grupu A, jeste stvarno smesno, ali realno tu su Barsa i Siena. 2 ekipe koje niko tu ne moze da pobedi osim njih samih medjusobno... zato su preostala 4 tima izjednacena... I Partizan da se nasao u toj grupi bio bi verovatno u slicnoj situaciji... Strasna je Barsa ove godine, vanzemaljski tim, a i Siena je fantasticna... mada ipak kad pogledam, bio bi tu Partizan glat treci Edited January 13, 2010 by DBrave
Grob Bez Dna Posted January 13, 2010 Report Posted January 13, 2010 cek, je l si siguran da mogu 2 ekipe iz iste zemlje? ako mogu, ona bi prva verzija bila sjajna. a zamisli barsa, pao, mi, efes... i prodjemo
LoveHateLove Posted January 13, 2010 Report Posted January 13, 2010 to je glupo sto ekipe iz istih grupa mogu ponovo da se sastanu...
DBrave Posted January 13, 2010 Report Posted January 13, 2010 da, to je od ove godine novo pravilo... mogu maximalno 2 iz iste zemlje i max 2 iz prethodne grupe... zato bi i voleo Unikahu ponovo
Angelystor Posted January 13, 2010 Author Report Posted January 13, 2010 I ja glasam za idiotizam i za grupu sa Laboralom i Unikahom.
El Karnisero Posted January 14, 2010 Report Posted January 14, 2010 (edited) Oni hrvatski komentatori su nenormalni. Edited January 14, 2010 by El Karnisero
Grob Bez Dna Posted January 14, 2010 Report Posted January 14, 2010 strasno. velicaju igru cibone ko da se kolju sa barsom u blaugrani, a ne u zagrebu sa... asvelom jebenim. onaj dixon je legenda.
LoveHateLove Posted January 14, 2010 Report Posted January 14, 2010 jebes mu mater ali nista mi nije jasno. Na koju je foru Cibona otisla dalje kad ima losiji skor u medjusobnim duelima i sa Fenerom i Asvelom a ima i losiju kos razliku od Asvela!?
Grob Bez Dna Posted January 14, 2010 Report Posted January 14, 2010 (edited) pravi se krug od te cetiri ekipe... Edited January 14, 2010 by Milenko Tepic
DBrave Posted January 14, 2010 Report Posted January 14, 2010 pa 4 ekipe imaju isti odnos pobeda/poraza i onda iz tih utakmica se gleda kos kolicnik...
El Karnisero Posted January 14, 2010 Report Posted January 14, 2010 strasno. velicaju igru cibone ko da se kolju sa barsom u blaugrani, a ne u zagrebu sa... asvelom jebenim. onaj dixon je legenda. Tog jadnika ovi napljuvase...Dixon je glup,Dixon je glup! Psihopate.
LoveHateLove Posted January 14, 2010 Report Posted January 14, 2010 (edited) pravi se krug od te cetiri ekipe... Pa znam da se pravi krug ali sta se tu gleda. Sve ekipe imaju po 3 pobede i poraza u tom krug. Pretpostavljam ukupna kos razlika u krugu... pa 4 ekipe imaju isti odnos pobeda/poraza i onda iz tih utakmica se gleda kos kolicnik... Da sad znam, ja sam mislio da se gleda pojedinacni odnos u razlici pa tim koji ima vise boljih odnosa ide dalje, u tom slucaju bi isli Asvel i Zalgiris koji imaju po 2-1,a Cibona i Fener 1-2... Edited January 14, 2010 by LoveHateLove
Мајор Гашпар Posted January 14, 2010 Report Posted January 14, 2010 Прође килава Цибона. Волео бих да Партизан има њих за противника у 2. кругу, па да их обе покида.
Angelystor Posted January 14, 2010 Author Report Posted January 14, 2010 Gledah sad pravila za izvlacenje za top16, i ne mogu da se padnu 2 ekipe iz iste grupe iz regularnog dela: Aneffort will be made to keep teams coming from the same Regular SeasonGroup or teams from the same country from coinciding in the same Top 16Group, being 1 more important than 2. Teams from the same Regular Season Group may not coincide in the same Top 16 Group. A maximum of two teams from the same country may coincide in the same Top 16 Group. Sto ce reci, oprostite se od Unicaje. Valjda ce Fortuna kurva da nas pogleda i da nam dodeli Laboralce, pa da se nadamo necemu. Znaci grupa: Real Caja Partizan Cibona Cenim da nema bolje...
DBrave Posted January 14, 2010 Report Posted January 14, 2010 E pa onda je onaj komentator sto je prenosio Olimpijakos - Partizan totalni imbecil, posto je barem 5 puta ponovio da je moguce da se timovi koji su bili u istoj grupi ponovo sastanu u Top16... I meni je bilo sumnjivo svidja mi se tvoja grupa, to bi bila najlaksa moguca varijanta za Partizan, ali i tako bi bila vrlo teska grupa...
Grob Bez Dna Posted January 14, 2010 Report Posted January 14, 2010 najbolje da u top16 ima lakih grupa...
Baal Posted January 15, 2010 Report Posted January 15, 2010 1. Real 2. Siena 3. Mi 4. Marusi Verovatno.
Elldamar Posted January 15, 2010 Report Posted January 15, 2010 Mozhda Efes umesto Marusija. Mada kapiram da cje biti : Barsa Pao Partizan Efes!! Chisto da ne ispadne da nismo izvukli najtezhu grupu
kuruz Posted January 15, 2010 Report Posted January 15, 2010 A možda bude: 1) Olimpijakos 2) Unikaha 3) Partizan 4) Efes Hmmmm...
Recommended Posts