Feniks . Posted January 27, 2010 Report Posted January 27, 2010 jao, sad dodjem kuci, i vidim na netu da smo dobili, skroz sam zaboravio na utakmicu...ne mogu da verujem, bravo majstori!
serblackbeard Posted January 27, 2010 Report Posted January 27, 2010 Јеботе не могу да верујем. Дуле Краљ!!!
DBrave Posted January 27, 2010 Report Posted January 27, 2010 Kaze Obradovic posle utakmice Duletu: "Dam ti 3 miliona i Pekovica za Vranjesa"
Grob Bez Dna Posted January 27, 2010 Report Posted January 27, 2010 bez reci sam. dobro je sto pao nije uspeo da nadoknadi izostanak marica.
Angelystor Posted January 27, 2010 Author Report Posted January 27, 2010 Ama ljudi moji, pa sta je ovo vise? xD Ja moram da priznam da sam jos u stanju zbunjenosti, i jos uvek sam uveren da ce da izgubimo..iako se tekma zavrsila. Hladno sam gledao tekmu, standardno se smejao Vranesovim akrobacijama, radovao se sto Bozic konacno vratio sut (al' ne mora tol'ko da ludi sa soliranjem vise), molio Rasica da ne glumi keca...i onda nekako dodjosmo do te poslednje 1/4 gde PAO nije dao 8 minuta kos iz igre, WTF? Dule mag si kakvog nema nigde.
Imrahil Posted January 27, 2010 Report Posted January 27, 2010 Komentar sa b92: Hronoloski:1. Izvucene su grupe za TOP 16, a Dule je samo slegao ramenima i rekao: "Ili Barsa ili PAO moraju ispasti"; 2. Tim je krenuo u Atinu realno znajuci da ce izgubiti, zatim im je Dule rekao: "Momci, ja sam vas trener"; 3. Kada su usli u Grcku, Olimp se zaravnao jer je Dule najveci; 4. Kada je Dule usao u dvoranu navijaci su poceli jos zesce da navijaju, onda ih je dule letimice pogledao i oni su shvatili sta ih ceka, ali navijali su i tokom meca vodjeni mislju da nada umire poslednja; 5. Kada su shvatili da im je i nada ugasena, poceli su da pustaju sirene, alarme, da ometaju laserima...i atomsku bombu bi bacili, ali im je Dule rekao: "Gospodo ni to vam ne moze pomoci"; 6. Igraci su se radovali posle meca, ali ne mnogo, jer im je Dule rekao: "Ovo je tek prvi skalp"; 7. Na povratku za Srbiju carinik ce prici Duletu i zatrazice mu pasos stidljivo, a Dule ce mu reci: "Gospodine, moji momci i ja ne znamo za granice". Ziveli ljudi, i uzivajmo!
BLAGOJE Posted January 27, 2010 Report Posted January 27, 2010 ljudi,ako se kojim slucajem barsa dobije,mora se izac' na ulice.
Мајор Гашпар Posted January 27, 2010 Report Posted January 27, 2010 Таман да се запали хрватска амбасада. 1
DBrave Posted January 28, 2010 Report Posted January 28, 2010 Dule je za ovu sezonu planirao da stane u Top16 fazi, ali je planirano i da se utakmice igraju u Areni... Posto gospoda iz Arene nisu imali slobodan termin za Top16 onda je Dule resio da se i ove sezone prodje u osminu finala, da bi se ipak igralo u Areni. Na to su se celnici Barselone i Pao-a samo tuzno pogledali... 3
BLAGOJE Posted January 28, 2010 Report Posted January 28, 2010 samo se ti smij kukuruze,ti ulazis preko veze u pionir,ja moram il' da molim Mikija Djurkovica da pita nekog da nam skonta karte,il' da puknem dvije i po al' ne bih sebi oprostio da ne budem tamo ako padne barsa. jos po ovoj cici zimi u subotu u osam ujutru u red... ako opet stavis ovaj smajli naci cu te vala u pioniru,pa sve da krkacim Mikija dok te ne ugleda.sad nek' ti bude zao sto si kacio slike na forum.
kuruz Posted January 28, 2010 Report Posted January 28, 2010 Koja bre veza, imamo tri sezonske (od kojih je jedna lažnjak), pa onda oni koji uđu izbacuju kroz prozor wc - a karte u mom novčaniku i tako u krug sve dok nas ima napolju.
BLAGOJE Posted January 28, 2010 Report Posted January 28, 2010 sam si trazio. nemas pojma koliko propali dulovi talenti su isfrustrirani,a pogotovo kad su u pioniru.a inace su moji prijatelji. necemo te trazit ako i nas tj mene uvedes.
kuruz Posted January 28, 2010 Report Posted January 28, 2010 Pa ono, mož' se nađemo ispred hale, pa da vidimo šta i kako. Valjda neće povećati mere bezbednosti u top 16
Мајор Гашпар Posted January 28, 2010 Report Posted January 28, 2010 Биће интересантно кад вас наватају, па по вама направе пети серијал Бекства из затвора. Куруз и Благи против Компаније.
BLAGOJE Posted January 28, 2010 Report Posted January 28, 2010 (edited) i jos nas nafataju dok se svadjamo oko celzija i fergusonovih potkovicara. smajli edit:moga' si i ti sa nama. Edited January 28, 2010 by IvoryCrownOfficial
kuruz Posted January 28, 2010 Report Posted January 28, 2010 Na kraju ću voditi celu ekskurziju. Obraćajte mi se sa "razredni".
BLAGOJE Posted January 28, 2010 Report Posted January 28, 2010 taman ja ti i on k'o deset kubika drva. ako bi se racunalo kak'i smo ljudi,morali bi nove jedinice zapremine uvodit'.
kuruz Posted January 28, 2010 Report Posted January 28, 2010 A pazi moju ekipu: burazer 197 cm, 106 kila Bjelić 200 cm, 140 kila Rango 198 cm, 110 kila Šone 194 cm, 90 kila i ja 192 cm, 90 kila Još vas dvojica i preuzimamo tribinu.
In The Flesh Posted January 28, 2010 Report Posted January 28, 2010 Jbt I nijeste vođe navijaca? Moja ekipa je isto krupna,svi 6orica preko 190cm i 100 kila. Sa tim Bjelicem bi vjerovatno jedino Đika mogao da se mjeri jer je 194 i 125kg. I lik nije debeo.
BLAGOJE Posted January 28, 2010 Report Posted January 28, 2010 (edited) ja nijesam toliko visok,ali imam teske kosti i galamim za dvojicu,time nadomjescujem nedostatak visine i lijecim kompleks. inace sam lijep ka' peca i kurat ka' tesa.svaka bi me majka za zeta pozeljela,sem moje taste. edit:i sviram gitaru.elektricnu. Edited January 28, 2010 by IvoryCrownOfficial
vudun Posted January 28, 2010 Report Posted January 28, 2010 Zlata vredan kapiten! Suvo dedino crno vino - berba '99, otvorio pred početak poluvremena dedinu flašu, u zadnjoj četvrtini smo je ja i kolega dokusurili a da nismo ni primetili. Mislim, više ja, manje on (valjda). Uhvati me, a nisam se nadao...što utisci, što neispavanos', što sam alkohol (deda, deda, baš si krmelj). Ode kolega, a reče mi ćalac maločas da sam zaspao u dronjcima. Jebi ga. Veseli napokon da zaigra hrabro, muški, Slavkan nam ušao u top10 najboljih blokera Evrolige. Hvala i koleZi Tepiću na faulovima, dodatno se odužio voljenom klubu. Čarobna poslednja deonica: http://www.youtube.com/watch?v=9Z2Ju-3BZqo 1
Recommended Posts