serblackbeard Posted February 3, 2010 Report Posted February 3, 2010 klasicno ciganisanje Опет морам да цитирам ортака из вијске ЦИГАЊСКА ПОСЛА!!!
lemmy sixx Posted February 3, 2010 Report Posted February 3, 2010 A brate mili,i vi ste teska patetika...nijedna jedina utakmica ne moze da prodje bez kukenjisanja na sudijske odluke,sa jedne ili druge strane. 1 5
vudun Posted February 3, 2010 Report Posted February 3, 2010 Čeka se da doputuje punomoćnik Barselone iz toplog Meksika, direktno sa koncerta Gansa, čarter letom.
Hail Metal Posted February 3, 2010 Report Posted February 3, 2010 Ја колико знам, чим лопта пипне обруч сме да се скине. Колко пута се десило код слободних бацања да играч крене да је вади па се зајебе и онда се важи 2 а не 1. I ja tako znam , nema tu silazne putanje, pitanje je samo bilo da li pipnuo obruc , a nije pipnuo ... ali i da postoji neko ludo pravilo svi argumenti su na Partizanovoj strani , ne znam koliko je realno da se sad promeni odluka ,mislim da za to ne postoje sanse , ali sve je moguce kad je u pitanju katalonsko-cigansko-siptarska separatisticko-teroristicka banda .
El Karnisero Posted February 3, 2010 Report Posted February 3, 2010 Pobediste zasluzeno,svaka cast.Bilo bi nepravedno da su priznali ono ali se slazem sa kolegom Lemijem.Opet patetisete,cak i kad je sve regularno. 1
Mita Posted February 3, 2010 Report Posted February 3, 2010 A brate mili,i vi ste teska patetika...nijedna jedina utakmica ne moze da prodje bez kukenjisanja na sudijske odluke,sa jedne ili druge strane. gledas li ti kosarkaske utakmice Partizana redovno?? ako gledas onda cudno da ti jedini ne vidis ali sve je moguce kad je u pitanju katalonsko-cigansko-siptarska separatisticko-teroristicka banda . ovoga se najvise bojim
El Karnisero Posted February 3, 2010 Report Posted February 3, 2010 gledas li ti kosarkaske utakmice Partizana redovno?? ako gledas onda cudno da ti jedini ne vidis Jeste,i kad pobedite 30 razlike pokradu vas.Masoni,svetske zavere,CIA... 1
Grob Bez Dna Posted February 3, 2010 Report Posted February 3, 2010 gepekovanje!! znate sta? nosite se lepo u kurac. vi zasluzujete globalizaciju. 1
Hail Metal Posted February 3, 2010 Report Posted February 3, 2010 (edited) Ne vidim patetiku kad se komentarise situacija i utakmica u celini , koja se vidja mozda jednom u 10 godina . A do sada se ne secam da sam gledao tekmu kad se odlucuje gledanjem snimka . Edited February 3, 2010 by Hail Metal
lemmy sixx Posted February 3, 2010 Report Posted February 3, 2010 gledas li ti kosarkaske utakmice Partizana redovno?? ako gledas onda cudno da ti jedini ne vidis Ja ne gledam kosarkaske utakmice Partizana uopste,zato sto me zabole kita za taj franjevacki klub. Ono sto je cudno sto vi vidite svetsku zaveru protiv tih vasih,budalastine...jebote,i kada odlicno igrate i potpuno zasluzeno pobedite,pet strana ode na sudije i sudjenje.Da ne pricam kako je kada izgubite.To nije pateticno?Daj bre,uzivajte u pobedi svog kluba koji volite i bodrite,sta kukate ko neke zene jebote.
Mita Posted February 3, 2010 Report Posted February 3, 2010 Jeste,i kad pobedite 30 razlike pokradu vas.Masoni,svetske zavere,CIA... izvini ali koliko znam Zljezda ne igra Evroligu cigani koji prozivaju 1
Grob Bez Dna Posted February 3, 2010 Report Posted February 3, 2010 veseli 15 skokova. sazreva polako.
Hail Metal Posted February 3, 2010 Report Posted February 3, 2010 (edited) Ovde se ne kuka na sudije , vec se prica o ciganskom temperamentu malog kluba iz Barselone , i njihove halabuke i njihove zalbe oko ocigledne situacije . Sudjenje je bilo dobro . Edited February 3, 2010 by Hail Metal
lemmy sixx Posted February 3, 2010 Report Posted February 3, 2010 Sa tobom nema sta da kuckam preko neta tebra,sa tobom cu u cetiri oka u kafani kada se olesimo u subotu.Znaci tvrdim.Brate.
~MaX~ Posted February 3, 2010 Report Posted February 3, 2010 Au kakva utakmica.. znachi, josh uvek sam pod utiskom.. Koliki je ovo samo uspeh nashe kosharke, to nije normalno.. Sad ce Kapichic tamo da se hvali kako iza svega toga stoji izuzetno dobar rad saveza, bla, bla, bla.. Kad pobedjujesh, svi su ti uz rame a kad treba pomoc onda nikoga nema..
El Karnisero Posted February 3, 2010 Report Posted February 3, 2010 izvini ali koliko znam Zljezda ne igra Evroligu cigani koji prozivaju Ja sam sasvim realan.Vas problem je sto ste navikli da kukate kao zene neke. veseli 15 skokova. sazreva polako. Ako se bude razvijao kako treba moze od njega vrhunski igrac da postane.
lemmy sixx Posted February 3, 2010 Report Posted February 3, 2010 @Kum Baso Putin kum!!!!Sibir prestonica!!!Smrt Obami i imperijalizmu!!! @Max Evo ih,krece prica o ignorisanju,kako nemaju podrsku i nemaju para...ajmo jovo nanovo.
vudun Posted February 3, 2010 Report Posted February 3, 2010 Лорбек да се ошиша! ВЕЋ једном... Какав лилипутански фриз, ццц... ТО ни ТАТА Радован не може волети...
Mita Posted February 3, 2010 Report Posted February 3, 2010 Лорбек да се ошиша! ВЕЋ једном... Какав лилипутански фриз, ццц... ТО ни ТАТА Радован не може волети... i onda kaze da nije Razabijac
lemmy sixx Posted February 3, 2010 Report Posted February 3, 2010 Snele Nele Kleo Razbijac Peca Naaci.
vudun Posted February 3, 2010 Report Posted February 3, 2010 i onda kaze da nije Razabijac Бановаше ми Клеа и Клеопатру му... То ова каталонска испостава, сужањ плаћених модова ремети форум... ВЕСЕЛИ је вечерас блистао... ВЕСЕЛИМО се људи... пивопије...
lemmy sixx Posted February 3, 2010 Report Posted February 3, 2010 Cimaj Kuruza,on ce da ti sredi preko Smorene.
Recommended Posts