El Karnisero Posted February 4, 2010 Report Posted February 4, 2010 Обрисаше ми слику са теме Слике чланова форума (кад год поставим, неки мод обрише, не капирам), ево овде стављам. Обележио сам се црвеном тачком. Znaci tebra,nista bez gepekovanja... 1
kuruz Posted February 4, 2010 Report Posted February 4, 2010 Није обрисана, зајеб'о сам се, али слика са репризе дочека опет нема, а три пута сам их постављао...
El Karnisero Posted February 4, 2010 Report Posted February 4, 2010 Postavi onu sliku sa koje si skinuo tag na fejsbuku.
kuruz Posted February 4, 2010 Report Posted February 4, 2010 Zajebi, ona je jeziva, niko od drugara u Beogradu me nije prepoznao na njoj.
Grob Bez Dna Posted February 4, 2010 Report Posted February 4, 2010 real, sijena... izgubi pao, jebote.
El Karnisero Posted February 4, 2010 Report Posted February 4, 2010 Izgubi Real,onaj Anderson je lud.
LoveHateLove Posted February 4, 2010 Report Posted February 4, 2010 sa F onom najtezom, Real,Makabi,Efes,Siena sad pogledah, Partizan bas nema srece
kuruz Posted February 4, 2010 Report Posted February 4, 2010 (edited) Neki Kanađanin iz Kahe Laboral u Zagrebu večeras dizao tri prsta u vazduh, čitam sad na Indeksu. Edited February 4, 2010 by Куруз
LoveHateLove Posted February 4, 2010 Report Posted February 4, 2010 jebote koliko bivsih stranih igraca iz NLB lige igra sad po najjacim klubovima. Onaj Vizneski ladno u Makabiju...
Grob Bez Dna Posted February 4, 2010 Report Posted February 4, 2010 (edited) inglis. daj link. Edited February 4, 2010 by Milenko Tepic
LoveHateLove Posted February 4, 2010 Report Posted February 4, 2010 (edited) Neki Kanađanin iz Kahe Laboral u Zagrebu večeras dizao tri prsta u vazduh, čitam sad na Indeksu. To ti je onaj Inglis sto je igrao u Zadru pre godinu, dve...ko zna mozda ima srpsko poreklo Edited February 4, 2010 by LoveHateLove
kuruz Posted February 4, 2010 Report Posted February 4, 2010 Nemam link za snimak, samo komentare ovih što su bili u hali. Evo na ovoj strani je: http://www.index.hr/forum/default.aspx?q=t&idf=43&idt=267265&p=2
BLAGOJE Posted February 4, 2010 Report Posted February 4, 2010 ispade marusi glavni kokurent za prolaz.
Мајор Гашпар Posted February 4, 2010 Report Posted February 4, 2010 Ау, како ће се ово замрсити. Још да се деси да ПАО добије Барсу у гостима.
Baal Posted February 5, 2010 Report Posted February 5, 2010 Pao dobije Barsu, mi dobijemo Marusi u gostima i prvi smo opušteno.
Angelystor Posted February 5, 2010 Author Report Posted February 5, 2010 Mi smo Partizan, mi mora da izgubimo od Marusija Posebno jer smo uspeli da dobijemo i Barsu i Pao, hjah. Marusi bas zakomplikovao zivot, a i ne znam koj' je kurac onom Zeljku, Pekovic prvo poluvreme 19 poena, drugo ne ni igrao...WTF Angelistor ide na A, gospodski, Kuruz stoji u kopu kod vođa. Actually sad sam bio na B, na stepenicama se nabio...jeb'ga, nisam ocekivao da ce baaas onako da bude nabijena poseta :]
Feniks . Posted February 5, 2010 Report Posted February 5, 2010 Mi smo Partizan, mi mora da izgubimo od Marusija Posebno jer smo uspeli da dobijemo i Barsu i Pao, hjah. Tako je, to je Partizan...
serblackbeard Posted February 5, 2010 Report Posted February 5, 2010 Још ове две код куће и то је то и да не мислимо шта остали раде. А до тад ће ваљда и Марић да се врати.
kuruz Posted February 5, 2010 Report Posted February 5, 2010 Actually sad sam bio na B, na stepenicama se nabio...jeb'ga, nisam ocekivao da ce baaas onako da bude nabijena poseta :] Треба доћи раније, ми смо у пола 7 били унутра. И да се исправим, нас 16 је ушло са три карте, данас сам сазнао да су и они за које сам мислио да су остали напољу упали.
Angelystor Posted February 5, 2010 Author Report Posted February 5, 2010 Ubedljivo najjaca slika sa tekme Kako je bilo dobro, oni se jadni poradovali zbog necega, to trajalo sekundu-sekundu i po, i onda momentalno paljba sa tribina
Recommended Posts