Jump to content

Recommended Posts

Posted

Нису били у бонусу. То је један од разлога..а други је што је боље кад можеш сам да контролишеп ситуацију него кад је све у рукама противника.

По мени, добар потез Вујошевића.

Posted

Prvo da kazem da mi je skroz nelogicna odluka da se pravi faul na 29 sec.

I ja sam se iznervirao zbog toga...bar da se saceka da prodje jos malo vremena pa da onda pravis faul...ali dobro je ispalo na kraju...mada smo opet lose odigrali kad su sutirali za izjednacenje, jer nismo napravili faul...

I Mek Kaleb kad je u poslednjem minutu promasio dva bacanja, uh...ali dobropobeda je tu...

Posted

I ja sam se iznervirao zbog toga...bar da se saceka da prodje jos malo vremena pa da onda pravis faul...ali dobro je ispalo na kraju...mada smo opet lose odigrali kad su sutirali za izjednacenje, jer nismo napravili faul...

I Mek Kaleb kad je u poslednjem minutu promasio dva bacanja, uh...ali dobropobeda je tu...

Jebote i mene pocinjes da nerviras koliko si negativan. :haha:

Posted

Нису били у бонусу. То је један од разлога..а други је што је боље кад можеш сам да контролишеп ситуацију него кад је све у рукама противника.

По мени, добар потез Вујошевића.

Ne kontam kakve bonus ima veze. Sto kaze Feniks mogli su da puste da prodje jos bar nekoliko sekundi jer tada bi Marusi morao da pravi faul ovako su im dali sansu da oni imaju zadnji napad za pobedu u slucaju da Partizan ne poentira,ostalo bi im jos 5,6 sekundi. Na srecu bio je faul na Rasicu koji je iskoristio oba bacanja...

Bice zajebano ako Marusi dobije Barsu kuci u sledecem kolu, jer tada bi im i Pao u poslednjem verovatno pustio sto prakticno znaci da Partizanu ni pobeda protiv Pao-a ne garantuje prolaz,jebote da ne poverujes...

Posted

Фаул који је направио Весели је био због бонуса. Ето, слажем се да је све то мало раније урађено, али шта да се ради. Велики је то набој. Они Амери су продорни до зла бога.

Мислим да је боље направити фаул и имали лопту при позитивном резултату, него чекати да им неко убаци тројку.

Дакле, једина грешка је што су брзо направили личну.

Но, све је то небитно после победе.

Posted

Sad Zeljko moze da nas pusti u Pioniru...ili neka PAO pobedi Marusi, pa mi idemo ionako dalje...majku mu, da smo dobili 9 razlike, skoro da bi sve bilo izvesno...ali ovako ce biti sladje :D

Posted

realno, sada pao igra za cast. ne verujem da ce da igraju slabije, a pogotovo ne protiv marusija. smejala bi im se citava grcka. tip: partizan prolazi cilj drugi.

Posted

Фаул који је направио Весели је био због бонуса. Ето, слажем се да је све то мало раније урађено, али шта да се ради. Велики је то набој. Они Амери су продорни до зла бога.

Мислим да је боље направити фаул и имали лопту при позитивном резултату, него чекати да им неко убаци тројку.

Дакле, једина грешка је што су брзо направили личну.

Но, све је то небитно после победе.

Pa da, treba praviti faul ali je bilo bolje sacekati par sekundi...nebitno, pobeda je tu, ostalo se zaboravlja...Lako je nama sad mudrovati...

Posted (edited)

Pao ako treba nekog da pusti verovatno ce pre da pusti Marusi nego Partizan, ne verujem bas da se Zeljko mnogo tu pita :bigblue: Pao ce verovatno da igra rastereceno sto moze da bude problem za Partizan

Edited by LoveHateLove
Posted

Који сам малер! Проведем пар сати испред хале, пандури се нацртали пред сваким јебеним прозором, кад се коначно макнуше, Куруз ми баци карту у новчанику који падне на испуст на зиду, попнем неког клинца да ми дохвати, он ми дохвати сезонску од прошле године, ја је узмем мислећи даје то то, кренем ка улазу и пандури затворе улазе и отерају ме (нас) јер је почела текма увелико. Кажем да имам карту, а он ми каже да је требало да ужем раније. Што је најгоре, она карта је остала на другом испусту који је виши и сутра ће Куруз да планинари због чега му се искрено извињавам и овако јавно. Не да ми се да ужем негде на муфте, па то ти је. Никад и се није ни дало. Но, битно је да смо победили, а чињеница да је Пао фактички испао ми се не допада. Пре ће да пусте Маруси, ако буде стани-пани, него што ће да направе услугу нама. Да не помињем растерећеност у следећем колу.

Posted

E jebem ga, sad ste mi oteli titulu zalosne sove :D

A ja sam bas optimista...realno, marusi bi trebalo obe da ispusi, i onda mi idemo dalje i ako izgubimo obe...

Mada, bolje da ja kazem kako cemo ispusiti, radi malera...tako uvek prodjemo, u tome je caka...

Jos ne mogu da verujem kako je ove srao sut za trojku, a nam apar lopti ispalo...ali to je sport...

Ako pobedimo PAO, ima da srusim kucu :D

Posted

to je to. malo je falilo da crknem, al dobro. dalje, ne mogu da verujem da oh je ovoliko srao suta za tri. onda, nama ispada jebena lopta iz obruca, a skoro usla, al srecom roberts uboda kad je najvaznije bilo... mekkaleb odlican.

Posted

Pustice nas Zeljko moj kurac. Dobro Axeanosilas kaze, igrace rastereceno, bez pritiska a takvi su najzajebaniji. Nadam se pobedi i da ce ih progutati Pionir.

Posted

U tri pičke materine. Došli smo ispred hale u 15 do 6, ušao sam tek u 10 do 9. Nisam uspeo da uvedem Axeanosilasa, pošto je murije bilo svuda, a kad su konačno otišli, zatvorili su ulaze, ja sam ušao 5 minuta pre toga. Njega bi pustili i sa tom starom da nisu blokirali ulaze. Uspeo sam zato da kao invalid bacim novčanik sa kartom(srećom, ničeg drugog nije bilo unutra), pa je ostao na nekom ispustu. Posle sam se pentrao, zamalo da poginem, ali je na još višem mestu, pa moram sutra da idem i plačem kod osoblja.

Sjebao sam i levo koleno, pošto na desnom nisam mogao da stojim, pa me sad i druga noga boli. Na kraju sam i pešačio pola sata jer mi je pobegao poslednji prevoz. Katastrofa.

Što se tiče utakmice, ove je kenjao šut, Partizan je slabo igrao odbranu, a i suđenje je sa tribina delovalo zanimljivo. Dobro je da su dobili, nadam se da Grci neće pobediti katalonske cigane i PAO. Zeleni padaju u Pioniru, biće neviđeni haos.

Posted

Barsa dobija Marusi bez problema, njima je stvar prestiža da sve utakmice dobiju, pogotovo protiv anonimnih timova kao što je Marusi. Neka i vodi Marusi u toku meča, ovi ima da ih zgaze pri kraju, kao sada Pao. Ono čega se bojim je da će Pao pustiti Marusi u poslednjoj, jer njima pobeda ne znači ništa, a da pomognu komšijama. Zato Partizanu valja da dobije Pao, i rešen problem. No, moraće šut da bude mnogo bolji. Prosto je neverovatno da ne samo da nisu mogli u obe utakmice da ih dobiju, već ni da u 1:1 naprave pozitivan skor. Ne verujem da je to onaj Partizan koji je onako razvalio Lietvos Ritas i tukao Pao i Barselonu.

Posted

ajde malo realnosti. da li zaista verujete da ce pao ikoga da pusti? pa samo zamislite daimaju na kraju skor 0-6, ili 1-5? nema sanse. najverovatnije dobijaju obe do kraja, da se izvade malo. ili ce se bar dobrano potruditi da to ucine.

Posted

^ uvek sam se pitao zašto spuštaju te zavese iza koševa, da lopta ne odleti na treninzima, šta li...

Druga slika je čist, primitivni metal. :D

Šteta što su Božiću i Veselom onako izlazile lopte iz koševa, mogao se Marusi sinoć dobiti sa više od 8 razlike da je malo više sreće bilo, ovako se praktično ušlo u penal završnicu. Mekalebova utakmica sezone, sinoć je na najbolji način demonstrirao svoje najjače oružje - vanserijski ulaz. Odmah sam se po završetku prešaltovao na PAO-Barsa, da se utepaju kako su prokockali utakmicu. Navaro je carina.

Posted

barsa je na -4 na 3min do kraja napravila dve takve akcije ko da vode 25 razlike. posle malo falilo da lorbek sjebe stvar, al srecom, vaskez skace ko kengur.

i da, sto bi pao pustio marusi?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...