Angelystor Posted November 5, 2008 Author Report Posted November 5, 2008 Evo, vrnuh se iz Pionira, osecam se kao posle nekog mnogo, mnogo dobro koncerta! Znachi, kako sam pizdeo u prvom poluvremenu..kad je bilo -23, okrenuo sam ledja, ali me zimmer okrenu nazad Uzasno je bilo..mi se ispucavasmo, slabo reshavasmo zonu, a oni kako su shutali ono nije bilo normalno! Sve jebeno ulazilo! Jedini plusevi ishli na borbenog Chedu i Tepica. Navijanje trajalo i trajalo, tu nema shta.. Ali sa malo nade se okrenuh drugom poluvremenu. Ali, shta reci, 21 primljen poen za drugo poluvreme XD Jedini koji me je izbacivao iz takta je Uros koji ne znam za sta ga je Dule onoliko drzao na parketu!!! 2/9 je shutao, to sam u brojao bem ga usta, josh kad je onu kontru zajebao prekipelo je..'fala kurcu od tada ga Dule nije nesto vracao. Ali man of the match - Lasme! Skokovi u napadu, 3 banane.. Tepic ubacio kad treba i na kraju Velichkovic zabiberio. Prelepa pobeda. Izgubih zivaca kilo, ali sada se osecam..uhhhhhh
vudun Posted November 5, 2008 Report Posted November 5, 2008 ''Људи моји, па да ли је то могуће!'' ПРЕОКРЕТ СЕЗОНЕ! Капа доле лоптици скочици - Лазмеу и мудром Витковцу. Утакмица за памћење, ба!
KazimKazim Posted November 5, 2008 Report Posted November 5, 2008 Haha, ladno je drvoseca uzeo grcko drzavljanstvo i igra za naseg sledeceg rivala http://www.euroleague.net/competition/play...5&pcode=KPM
vudun Posted November 5, 2008 Report Posted November 5, 2008 Ко па тог пропалитета шиша? Пет минута по утакмици игруцка у просеку ... сиса & душа продана, несумњиво.
KazimKazim Posted November 5, 2008 Report Posted November 5, 2008 (edited) Ali Miroslav MARINOS-RAITSEVITS, haha umro sam od smeha kad sam video Edited November 5, 2008 by KazimKazim
vudun Posted November 5, 2008 Report Posted November 5, 2008 Па да, Маринос ... кад окачи патичке о клин (а то ће верујем бити ускоро) одлази шабан у Маринце. Исправка: ДУПЛО је продана душа!
Baal Posted November 6, 2008 Report Posted November 6, 2008 Ej, 21 poen smo primili za drugo poluvreme! Svaka čast igračima, ja nisam pratio utakmicu, bio sam kod drugarica na palačinkama.
vudun Posted November 6, 2008 Report Posted November 6, 2008 Пих, ја са другарицама каткад пратим утакмице ... од ЛШ до ЕЛ. Једино с' девојком нисам могао, па смо се често сваџали. Парни ваљак меље ли меље, него шта!
Baal Posted November 6, 2008 Report Posted November 6, 2008 Nemaju TV, to da nam nešto ne bi skretalo pažnju sa palačinki. Ovaj Lasme ispade odličan, iako sam bio vrlo skeptičan po pitanju njegovih sposobnosti.
hypnos Posted November 6, 2008 Report Posted November 6, 2008 super je bila utakmica.ja i tata kad smo vidjeli -23 rekli smo da necemo ni da je gledamo ali posle me zove tata da dodjem da gledam jer partizan vodi i nisam mogao da vjerujem,odlicna zavrsnica i veoma vazna pobjeda,+ 5 na kraju,moze odlucivati i ta kos razlika pa je dobro sto je i toliko.protiv koga u sledece kolo igramo?
Geozee Posted November 6, 2008 Report Posted November 6, 2008 Bio sam i ja na tekmi... u onom najvatrenijem delu... i video sam Frubija... odusevio sam se... Inace, utakmica je kao i obicno srceparajuca... kolko god da je slab ili jak protivnik, Partizan ce uci u neizvesnu zavrsnicu... umrecu... al neka... vazno da pobedjujemo...
Grob Bez Dna Posted November 6, 2008 Report Posted November 6, 2008 opa, i frubisa grobar...lepo, lepo.
Geozee Posted November 6, 2008 Report Posted November 6, 2008 Haha... vidim ti ja iz daljine neka 2 mjetalca... vidim ovaj 1 mi mnogo poznat... kad ono Frubi... obrijan...
vudun Posted November 6, 2008 Report Posted November 6, 2008 Ona griva i visina njegova, teško da mogu da ostanu neprimećene. Verujem da je, ni kriv ni dužan, bio centralna figura večeri ( posle Lazmea). Završi se tekma, mlade metalčice prilaze mu za legacy autogram ... Frubiša se smeška, jer zna da će omasti riđkastu grivu. Dok Vraneš cmizdri, jbg nije zaslužio.
Grob Bez Dna Posted November 6, 2008 Report Posted November 6, 2008 kakav ocaj od utakimce real - cska.prvo poluvreme 28:23...valjda ce drugo da bidne bolje.
El Karnisero Posted November 6, 2008 Report Posted November 6, 2008 CSKA je uvek igrao lepo. Oni sabani od Cibone izgubise.
Grob Bez Dna Posted November 7, 2008 Report Posted November 7, 2008 (edited) sad odgledah snimak...kakva odbrana u drugom poluvremenu!za udzbenike!!! Edited November 7, 2008 by Milenko Tepic
Geozee Posted November 7, 2008 Report Posted November 7, 2008 Oni sabani od Cibone izgubise. Lose sam razumeo... Cibona dobila olipijakos... :S e do kurca...
El Karnisero Posted November 7, 2008 Report Posted November 7, 2008 Ma i treba da propadnu.Koliko god ih gotivio oni pojma nemaju.Igraju kao NBA timovi.Daju loptu jednom igracu i on zavrsava akciju solo.Sabani.
Grob Bez Dna Posted November 7, 2008 Report Posted November 7, 2008 lose je igrao cildres sinoc...kao i cela ekipa...nis posebno...
Angelystor Posted November 7, 2008 Author Report Posted November 7, 2008 Cibona se namerila na crveno-bele ekipe u poslednje vreme Nego, lepe vesti su da su opet izvadjeni (ili ih uveliko vade, kako vec) novi pasoshi igrachima.. Ali shta su oni trazili u privatnom stanu i shto nisu chuvani lepo u klubu meni nije jasno Aywayz, gledam nam sad raspored..jebeno, ne znam zasto nije prosto napravljeno jedna tekma away jedna home, ovako mi 3 od zadnje 4 igramo u gostima :/ Plus zadnja u Rusiji..haha, joj.
Recommended Posts