Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ne mogu da verujem....AAAAAAAA!

Na pocetku bacim pogled, ubice nas, necu ni da gledam...bacim pogled krajem trece cetvrtine, vidim da smo se primakli...posle par minuta pogledam, stigli smo ih...i onda karanje! Jevreji su zanemeli, bravo Srbi, bravo Grobari! :srbija:

Posted

Jes' da navijam za Zvezdu, ali svaka cast Partizanu :pivopije: Ja zaboravio da je veceras utakmica, bacim pogled, 36-18. Ja rek'o pucice, bolje da ne gledam, kad, malo posle, prebacim kanal, a ono Partizan vodi :rockdevil: Stvarno svaka cast :pivopije:

Posted

Епска победа за Партизан! Делија сам, али сам вечерас наравно био за Партизан и јако ми је драго што су победили. Не памтим кад сам био толико срећан што је Партизан добио неког (вероватно зато што су играли против Јеврејчуга).

Posted (edited)

I sad nam se smeši, moj me insekt nikad ne vara. :cool:

Царе, како мислиш да те вара кад се само са Десанком дружи?! :haha::haha::haha:

Уосталом, договор је да ти ништа не трсиш, а да Партизан буде првак Европе, зар не? :haha:

Коментар?

Партизан је мнооого зајебана екипа !!! :da:

Још једна сјајна утакмица ове сезоне ... :pivopije:

Edited by Селектор
Posted

ove jese samo ih seru trojke

usrace nas :(

a ja moram na eng jos malo :angry:

STO VOLIM STO NISAM UPRAVU :D :D :D :D :rockdevil::rockdevil::rockdevil:

sad mi zao sto sam isao na eng :( :( :(

Posted (edited)

Ovo samo PArtizan moze , ovakav comeback , odprilike posle 1/4 skidali poen po minuti i isplatilo se . Josh nista nije gotovo , Kecman odlican , a narocito Vujosevic , u 3/4 i 4/4 Partizan je igrao sa petorkom gde su bili Mitrovic , Milosevic , Djekic , treba imati muda za to , mislim da Partizan u 4/4 nije izasao iz bonusa .

Bitno je sto se josh mozda igraju 2 utakmice u Areni to je dosta para , u ovakvoj situaciji nije zanemariti .

http://www.euroleague.net/

Pogledati dno strane :D

Kecman najkorisniji i najbolji poenter , Mekejleb prvi skakac i drugi najkorisniji , a Roberts treci/drugi skakach !!!

Edited by Hail Metal
Posted

jbg Dule Kecman je sampion Evrope iz prosle sezone, i ako se ne varam jedini igrac koji jos moze da odbrani trofej :mhihi:

Pokazao je kakav je igrac, preuzima odgovornost kada je najteze, svaka ekipa bi ga pozelela

Ovakvim igrama otvara vrata reprezentacije :rockdevil:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...