serblackbeard Posted April 1, 2010 Report Posted April 1, 2010 U Parizu imam gde da spavam i jedem za dž, u Mančesteru jok. И ја исто. Може да се деси да се оде.
kuruz Posted April 1, 2010 Report Posted April 1, 2010 Nije imao ni Park sta da jede, dok nije otishao u shtenaru . Park, Park Wherever you may be They eat dogs in your country Could be worse Could be Scouse Eating rats In the council house Valjda nisam zaboravio neki stih.
LoveHateLove Posted April 1, 2010 Report Posted April 1, 2010 Ako Teodosicu ne bude bio dan postoji sansa
Мајор Гашпар Posted April 1, 2010 Report Posted April 1, 2010 U Parizu imam gde da spavam i jedem za dž, u Mančesteru jok. Исцимај Фердинанда.
Fake City Posted April 1, 2010 Report Posted April 1, 2010 Kako se igra na tom fajnal foru? Na koliko dobijenih? Jebote kakva ludnica ce biti u Parizu, pun grad Arapa dolaze Grobari i Gate 4, pa onda pirejski cigani Gate7 + CSKA huligani. A bice i ovih iz Tuluza sto oce osvetu
LoveHateLove Posted April 1, 2010 Report Posted April 1, 2010 Kako se igra na tom fajnal foru? Na koliko dobijenih? Na dve
crusader84 Posted April 1, 2010 Report Posted April 1, 2010 JNA će biti pust na derbiju haha Sever, istok i zapad Delije, a na jugu Miša Tumbas i par nekih huligana koje nisu pustili preko grane.
Zlatko Posted April 1, 2010 Report Posted April 1, 2010 Todoricu, Todoricu spremaj karavane, da u Pariz, da u Pariz vodis huligane!
Hail Metal Posted April 1, 2010 Report Posted April 1, 2010 Gledao neko Real-Barsa , igrao je Novica 20 minuta , 8 poena , 6 skokova , dok je igrao bilo je egal , onda ga izvadio i ovi napravili +7 , onda usao Novica , -4 , napad za Real ali Jaric zasro napad , pa odbranu , i gotovo , treab Mesini da udje iz dupeta u glavu neke stvari ...
serblackbeard Posted April 1, 2010 Report Posted April 1, 2010 Одо и ја у кревет. Сутра се у шес устаје.
sale 3sm Larry Flynt Posted April 1, 2010 Report Posted April 1, 2010 U Izraelu na vanrednom zasedanju parlamenta izglasana rezolucija o genocidu duleta vujosevica nad makabijem 1
Bata Trokrilni Posted April 1, 2010 Report Posted April 1, 2010 Final four skoro isti kao prošle godine, jedina razlika umesto Panatinaikosa Partizan. Panatinaikos je osvojio titulu tada, prema tome sada će prvak biti...
vudun Posted April 1, 2010 Report Posted April 1, 2010 Slavkan je bio tas na vagi ovog epohalnog trijumfa.... Bez teksta sam. Ne znam šta da kažem ovom prilikom, jedino bih da opsujem mamicu onom majmunolikom Tadiću. Orangutan izigrava imbecila, podavija rukave k'o nedojebani adolescent, pogazuje tu nekakve dlačice, bicepse-tricepse, kezi se u kameru koja ga je samo 'vatala. Mislim, dokurčio je više s dodvoravanjem omladini. DULETA ZA PREDSEDNIKA DRŽAVE, ODMA' IMA DA NAM KRENE! 3 1
chess Posted April 1, 2010 Report Posted April 1, 2010 Ko jebe Tadica,Partizan ide na F4 i to je bitno.
BLAGOJE Posted April 2, 2010 Report Posted April 2, 2010 (edited) ...DULETA ZA PREDSEDNIKA DRŽAVE, ODMA' IMA DA NAM KRENE! nemoze,nije drzavljanin srbije.doduse,sada vam je predsjednik pivljanin,k'o kukuruz. Тадић мора бити у центру пажње. pivljanin,kad ti kazem.kad budes sjedio sa jednim sve ce ti biti jasno.evo sjedi za derbi sa kukuruzom,odma' ces skontat'. Edited April 2, 2010 by IvoryCrownOfficial
Мајор Гашпар Posted April 2, 2010 Report Posted April 2, 2010 Баба ми је Пивљанка..знам шта хоћеш да кажеш.
kuruz Posted April 2, 2010 Report Posted April 2, 2010 Šta, da se uvek trpamo u centar pažnje? Istina živa.
Селектор Posted April 2, 2010 Report Posted April 2, 2010 Тако се то ради, хвала играчима Партизана на овом дивном подвигу! 1 1
BLAGOJE Posted April 2, 2010 Report Posted April 2, 2010 evo i javno da izjavim da ako im na zimu budu gasili grijanje u pioniru ja cu ubit' snezanu ima da propisa svih sedam patuljaka kroz sisu i to malo da joj bude. evo tegi moli trebinjce da ne idu na dubrovnik zna on ko je za to zaduzen.
Recommended Posts