LoveHateLove Posted May 7, 2010 Report Posted May 7, 2010 (edited) Roberts ima index 6,Vranes -1, Roberts 41 minut-5 poena,5 izgubljenih lopti, Vranes 10 min. - 0 poena. Igrali su odlicno u odbrani ali u napadu su neefikasni, tu se partizan oslanja jednino na Marica pod kosevima,imao je index 30. Jbg. ne mozes da dobije utakmicu na odbranu jos pogotovo sto je Rasic bio katastrofalan. Edited May 7, 2010 by LoveHateLove
BLAGOJE Posted May 7, 2010 Report Posted May 7, 2010 Cini mi se da je na kraju falilo daha... kratka klupa,pogotovo veceras,kako se ispostavilo.kad je ustasa usao pomislio sam koga ce sad cigov da nadje da udje u usta ga jebem...
Lucifer je moj drug Posted May 7, 2010 Report Posted May 7, 2010 Da, bilo je previse promasenih trojki. Umesto brzih napada i suteva za tri poena, koji su uglavnom bili bez rezultata, mogliu su da se odigraju smireni i kvalitetni napadi za dva poena i da sad budemo na konju.
LoveHateLove Posted May 7, 2010 Report Posted May 7, 2010 Olimpijakos je bio jos gori u sutu za 3, 4/23- 17%, neverovatno...
kuruz Posted May 7, 2010 Report Posted May 7, 2010 Trebalo je praviti faul na kraju regularnog dela, a ne pustiti pičketinu da šuta.
angels deserve to die Posted May 7, 2010 Report Posted May 7, 2010 Partizan je odigrao odlichno. Problem je, izgleda, u tome shto nikako da se odviknemo opushtanja u trenucima kad vodimo s velikom razlikom (govorim o svim nashim timovima, ne samo o Partizanu). 2
vudun Posted May 7, 2010 Report Posted May 7, 2010 Partizan je odigrao odlichno. Problem je, izgleda, u tome shto nikako da se odviknemo opushtanja u trenucima kad vodimo s velikom razlikom (govorim o svim nashim timovima, ne samo o Partizanu). Opa, imamo i forumašice koje prate basket. Evo ti plus! Dolazim u nedelju u Dimitrovgrad po Pežo 307.
kuruz Posted May 7, 2010 Report Posted May 7, 2010 Partizan je odigrao odlichno. Problem je, izgleda, u tome shto nikako da se odviknemo opushtanja u trenucima kad vodimo s velikom razlikom (govorim o svim nashim timovima, ne samo o Partizanu). Kojom velikom razlikom? Kakvo opuštanje? O čemu, bre, ti pričaš?
El Karnisero Posted May 7, 2010 Report Posted May 7, 2010 Ko zna sta je ona gledala,sad ti je era kablovske televizije,imas milion kanala,lako se pogresi. 1 1
LoveHateLove Posted May 7, 2010 Report Posted May 7, 2010 Kojom velikom razlikom? Kakvo opuštanje? O čemu, bre, ti pričaš? pusti je,vidis da je zensko,za pohvalu je sto uopste prati kosarku cak iako se ne razume
angels deserve to die Posted May 7, 2010 Report Posted May 7, 2010 Osam poena je dovoljno velika razlika, koja, kad se nijedan sekund na terenu ne prespava, moze ladno da se odrzi do kraja. Kosharku pratim od '95.
kuruz Posted May 7, 2010 Report Posted May 7, 2010 Bože dragi. To što pratiš košarku, ne znači i da znaš išta o njoj. 2 1
LoveHateLove Posted May 7, 2010 Report Posted May 7, 2010 bilo je najvise 6 koliko se ja secam a to da li moze da se odrzi lako,moze ako je ostalo 1-2 min. do kraja a i tada je tesko kad igras protiv kvalitetnog tima...
El Karnisero Posted May 7, 2010 Report Posted May 7, 2010 Ponekad se zapidam da li je Nice bio u pravu kada je rekao da treba nositi bic kada ides da se vidis sa zenom.Ponekad.
El Karnisero Posted May 7, 2010 Report Posted May 7, 2010 (edited) JA NE MOGU DA VERUJEM! Edit-ovo je najepskiji trenutak u istoriji ovog podforuma.Definitivno. Edited May 7, 2010 by El Karnisero 1
angels deserve to die Posted May 7, 2010 Report Posted May 7, 2010 Bože dragi. To što pratiš košarku, ne znači i da znaš išta o njoj. Znam sasvim dovoljno. I ptice na grani su videle ono spavanje Partizana kad je Olimpijakos dobio 4 uzastopna napada.
vudun Posted May 7, 2010 Report Posted May 7, 2010 (edited) 10-2 ? Haaahahahahahahahahhhh Edited May 7, 2010 by Vudu instruktor
LoveHateLove Posted May 7, 2010 Report Posted May 7, 2010 Bilo je 10- 2 Ovo je nesto najbolje sto sam procitao od kad sam se rodio Seko,upravo igraju Boston i Klivlend ajde otidi pa gledaj da malo obnovis gradivo
Lucifer je moj drug Posted May 7, 2010 Report Posted May 7, 2010 (edited) Nije smesno. Zalosno je koliko je istinito. To jedan od tih nekoliko losih trenutaka u igri Partizana, koje sam pominjao.Mislim na ona 4 napada. Ne znam sto toliko napadate devojku kad je u pravu. A, koliko se ja secam, jeste bilo 10 prema 2 u jednom trenutku. Edited May 7, 2010 by Lucifer je moj drug
kuruz Posted May 7, 2010 Report Posted May 7, 2010 hahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha Stvarno, kako nisu uspeli 38 minuta da sačuvaju 10:2
Recommended Posts