vudun Posted May 9, 2010 Report Posted May 9, 2010 (edited) dupli post k'o skorcijanitisove duple... Edited May 9, 2010 by Vudu instruktor 1
El Karnisero Posted May 9, 2010 Report Posted May 9, 2010 A gde je Feniks da kaze da je vec na 10-4 znao da ce Partizan da izgubi jer je Partizan takva ekipa blablabla...
Мајор Гашпар Posted May 9, 2010 Report Posted May 9, 2010 Јел се зна колико ће лове узети Партизан након ф4? Ценим да је нека сића (у односу на ЛШ).
Angelystor Posted May 9, 2010 Author Report Posted May 9, 2010 Znao sam cifre u doba tekme sa Makabijem...tipa celokupan fond je 500 000 evra za ucesnike, 250k dobija pobednik, 125k drugi, i 3. i 4. dele 125k, sad ne znam koji odnos, tipa 75:50. Neka neko poveri ovo, ali sam 95% siguran. Inace, Teo MVP Evrolige, Maric prvi centar, Bo drugi plej http://www.euroleague.net/final-four/paris-2010/main-page/i/71489/4218/all-euroleague-team-2009-10
BLAGOJE Posted May 9, 2010 Report Posted May 9, 2010 50k u slucaju 4tog mjesta plus troskovi,75k u slucaju cetvrtog plus troskovi.ovo ide valjda igracima na ravne casti i nesto duletu u vidu bonusa.
Bata Trokrilni Posted May 9, 2010 Report Posted May 9, 2010 Hanibalizam. Sutrašnji meč ništa ne znači, jesu moralno pali, al' barem da se na dostojanstven način oproste od više nego uspešne sezone u Evroligi. I upamtite: čika Dule je spavao sa Madonom! Provereno. Pati, Verbate, pati. Gde bre ništa ne znači, to mu dođe isto kao borba za bronzanu medalju među reprezentacijama, s tim što je u ovom slučaju treće mesto još veći uspeh. Itekako bi značilo da se Partizan vrati sa F4 s jednom pobedom, i to protiv ekipe koja je 4 puta uzastopno igrala finale. Uz ovaj tesan poraz, to bi bila potvrda da nije slučajno bio tu i da ne bi bilo nezasluženo i da je osvojio titulu. Naravno, igrači jesu razočarani što su stigli tako blizu finala, ali nisu ušli u njega, ali šta onda CSKA da kaže. Njima bi tek trebalo da bude svejedno da li će biti treći ili četvrti, što Partizan može da iskoristi. Treba polako da se misli i na sledeću sezonu. Ostvaren je neki kontinuitet - prvo među 16, pa dve sezone među 8, pa sad među 4, valja nastaviti seriju i igrati ponovo final 4. Jedino je kuriozitet u tome što je Dule ovaj napredak ostvarivao sa iz sezone u sezonu na papiru slabijim timom, koji se u praksi pokazao suprotno, kao iz sezone u sezonu jači. Tako da se ja iskreno plašim nekih zvučnih pojačanja pred sledeću sezonu, možda sa jačim timom na papiru Partizan potone. Sviđa mi se, međutim, kako skauti Partizana uspevaju da provale potencijal u igračima koje iskopaju iz nekih drugorazrednih klubova u inostranstvu, kao što je slučaj sa McCalebb-om i Marićem. Ti koji su njih zapazili, imali su nos da će upravo u Partizanu ovi igrači da eksplodiraju i bukvalno postanu vrhunske zvezde Evrolige. Da pronađu još dvojicu-trojicu takvih i plus vrate u tim nekog našeg iskusnog igrača poput Kecmana, neće biti kraja uspesima.
BLAGOJE Posted May 9, 2010 Report Posted May 9, 2010 kandidati za povratnike su jasni kao dan,ali bojim se da toliko dobro igraju da ih jos koju godinu necemo vidjet' u partizanu.
kuruz Posted May 9, 2010 Report Posted May 9, 2010 http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2010&mm=05&dd=08&nav_id=429786 "Nije se ništa dešavalo, verovatno su mislili da ću da se uplašim. Ne smeju oni da se zatrče. Jedan navijač Partizana ili Panatinaikosa je kao hiljadu Olimpijakosovih", odgovorio je na ‘prozivke’ Pirejaca Bodiroga". 2
Grob Bez Dna Posted May 9, 2010 Report Posted May 9, 2010 (edited) genije. i na terenu i van. Edited May 9, 2010 by Milenko Tepic
METAL Man Posted May 9, 2010 Report Posted May 9, 2010 (edited) Na glas razmišlja i briše nam postove! Jebote,ovakvu raspravu brise. -.- Evo stidim se. Alo bre obrisao sam 4-5 posta (od mogucih 30 na zadnje 3,4 strane) a vi odma kenjate, ok serite i spamujte ali vezano za tekmu, a vi pisete o skotskoj ligi, broju pogleda vaseg profila i ostalo.. duvajte ga. Edited May 9, 2010 by METAL Man
Hail Metal Posted May 9, 2010 Report Posted May 9, 2010 nema a licence ne znam da li je neko poslao link strasno , argumenti da se useres .
Hail Metal Posted May 9, 2010 Report Posted May 9, 2010 U prevodu , ako nemash para ko te jebe , igrace Poljaci i ostala boranija , sta je sledece engleski klubovi ?
Baal Posted May 9, 2010 Report Posted May 9, 2010 Tako je izgleda, Poljaci, Francuzi... Sad mi je još više žao što nismo u finalu.
Bata Trokrilni Posted May 9, 2010 Report Posted May 9, 2010 nema a licence ne znam da li je neko poslao link strasno , argumenti da se useres . Kreteni. Sad mi je tek krivo što se nismo plasirali u finale, ali neka, biće prilike da im se opet održi lekcija. Jeste li videli ovo, juče proglašene prva i druga petorka: http://www.euroleague.net/final-four/paris-2010/main-page/i/71489/4218/all-euroleague-team-2009-10
LoveHateLove Posted May 9, 2010 Report Posted May 9, 2010 Da se gledaju rezultati Francuzi nikad ne bi imali 2 tima u EL i 3 u Uleb kupu. Njihovi klubovi nista nisu uradili zadnjih 10god. Nasi klubovi su sigurno ostvarili veci koeficijent,ako se on uopste racuna i ako je relevantan. Verovatno ce i onaj jebeni Nimburk sledece godina da igra Evroligu i to kroz ovu nasu NLB u kojoj nemaju nikakvih zasluga osim sto su dali milionce...
Мајор Гашпар Posted May 9, 2010 Report Posted May 9, 2010 Руси не могу да промаше. Само да не направе велику разлику.
Baal Posted May 9, 2010 Report Posted May 9, 2010 (edited) Langdon nije normalan, već 20 poena, ne može da omaši. Edited May 9, 2010 by trenje
Angelystor Posted May 9, 2010 Author Report Posted May 9, 2010 Fin sketba... Langdon da stane i dobijamo gi. Vesely A Dule konacno pukao Ne znam gledao li je neko sinoc emisiju na SOSu, ali iz njegovih izjava, videlo se da je popizdeo na sudjenje u subotu...kao i na Rigasove pretnje..
Baal Posted May 9, 2010 Report Posted May 9, 2010 (edited) Što se tiče mene, ja sam vrlo zadovoljan, šta god da bude. Sad smo u psihološkoj prednosti, ali ovo pokazuje koliko smo jaki, igramo 2 egal utakmice sa najjačim i najskupljim timovima Evrope na F4, svaka čast. Edited May 9, 2010 by trenje
Dead Man Walking Posted May 9, 2010 Report Posted May 9, 2010 Ovih par zadnjih utakmica Partizana zaista nisu za srčane bolesnike.
Elldamar Posted May 9, 2010 Report Posted May 9, 2010 Tell me about it ... Kurtesh jadnik umro zbog toga :/ 1
Baal Posted May 9, 2010 Report Posted May 9, 2010 Jbg, ključni momenat 2 sekunde pre Holdenove trojke, Lengdon pravi korake u mestu, sudije ne svirjau ništa i to je to. Svaka čast Partizanu i ovim igračima, ne verujem da će Mekejleb ostati sledeće sezone, ali to bi bilo fenomenalno. Za Marića verujem da ostaje...
Andrija Smith Posted May 9, 2010 Report Posted May 9, 2010 Ponovo odlučile nijanse i sreća. Što je sasvim zadovoljavajuće, protiv ovakve 2 ekipe.
Bata Trokrilni Posted May 9, 2010 Report Posted May 9, 2010 Tako blizu, a tako daleko... Partizan je pokazao da može ravnopravno da igra sa najjačim timovima Evrope, ali videli smo da je tanka linija između prvog i četvrtog mesta. Kad je McCalebb izborio produžetak, a pogotovo posle trojke Kecmana, a zatim i vođstva od +4, bio sam ubeđen da Partizan dobija. Ali, maler... Vratilo nam se što smo imali sreće u nekim ranijim utakmicama. Četvrto mesto, ali ipak mnogo jači utisak od onog iz 1998, tim pre što je malo ko sada očekivao tako nešto. I naravno, sve čestitke za mušku igru i borbenost momcima i sve pohvale navijačima koji su znali to da nagrade. Ostaje da se osvoji domaća titula, pa da vidimo šta su planovi za narednu sezonu.
Recommended Posts