Jump to content

Recommended Posts

Posted

Svaka im cast , da smo imali jednako sudjenje dobili bi , volim CSKA ali uvek je sudjenje na njihovoj strani , setite se finala sa Panatinaikosom prosle godine, sve u svemu cestitke na moralnim kvalitetima ekipe , igrati dva produzetka sa Olimpijakosom i CSKA na neutralnom terenu je fantasticno .

Odlicno navijanje Srbija/Rusija .

U finalu se navija za Barselonu .

Posted

na koliko ima ugovor Mekejleb? Maric ima na 2 koliko mi se cini,tj.jos jednu i mislim da bi bilo glupo da ga daju za sicu kao Velickovica. Kad bi zadrzali ovu ekipu sledece godine bi mogli ponovo da konkurisu za F4

U finalu se navija za Barselonu .

Kakvu jebenu Barselonu, za tu djubrad ne bih nikad navijao...a i bolje je da nas igrac uzme titulu...

Posted (edited)

I ja navijam za Barselonu, mrzim Grke, boli me uvo za našeg igrača sem kada igra u reprezentaciji (naravno ima izuzetaka, ali kada igra za jedan od mojih najmrznijih timova onda ne), kao što i njega boli uvo za naš klub dok igra u drugom, to se zove profesionalizam.

Edited by trenje
Posted (edited)

Pa,na primer, sto se mene tice, ja necu u finalu LS navijati ni za inter ni za bajern, jer ne osecam nikakvu posebnu vezanost ni za jedan ni za drugi klub, al cu ipak gledati tekmu.

A ovo je neka kompenzacija za onu A licencu... Moze on da prica sta oce al vec su se pokazali

Edited by WoS
Posted

Navija se za Barselonu, naravno. Mislim da oni najviše i zaslužuju titulu. To je dobro i za Partizan, jer će ostati jedan od dva tima koji je pobedio šampiona. Uz to, manje ćemo se nervirati, jer ako Olimpijakos dobije, tek će nam biti krivo što smo bili tako blizu titule. Ja sam i dalje pod utiskom poslednje utakmice - CSKA je u toku celog meča prilično lako gradio otvoren šut za tri kad god mu je trebalo. To je i presudilo pobednika.

Posted

Kako volim što je bilo više pogrešnih odluka sudija protiv Olimpijakosa nego protiv Barselone, čisto da im se vrati ono od prekjuče, kao i da se pokaže ko je realno veći klub. Olimpijakos se raspada, pola njih u timu uopšte ne priča međusobno, jebo te veštačke timove. A i Barsa je zasluženo osvojila Evroligu, a i zna se koja su dva tima pobedila prvaka Evrope ove sezone.

Posted

ja navijam uvek za timove sa istoka, Spanci nam nisu ni rod ni pomoz' bog...

A grci su nam rod u tri lepe...od 1995.ih organski ne mogu podneti,sve redom.

Posted

Sad se vidi da Partizan nije mogao do titule, što je realno, realno je, a siguran sam da bi pružio Kataloncima veći otpor nego Olimpijakos. Razlika između druge, treće i četvrte ekipe je u nijansama ove sezone Barselona je bila nadmoćna, a Partizan je ušao u grupu timova koji su odmah za njom. Ovde ne treba prekidati tradiciju, na ovome treba graditi.

Posted (edited)

na koliko ima ugovor Mekejleb? Maric ima na 2 koliko mi se cini,tj.jos jednu i mislim da bi bilo glupo da ga daju za sicu kao Velickovica.

Са Марићем су, ваљда, потписали на 4 године..дакле, има још 3 године уговора.

Нека ме исправи неко ако грешим. Све у свему, то је потез деценије који је управа одрадила.

Мекејлебу и Робертсу истиче уговор, али су најављивали да ће им понудити продужетак сарадње.

Јбг, све зависи од спонзора. Можда су рачунали на то да ће добити уговор од ЕЛ.

Edited by Србија Србима
Posted

.... a i zna se koja su dva tima pobedila prvaka Evrope ove sezone.

Mislish koji je tim pobedio 2 prvaka Evrope ove sezone ? ^^

Posted

A grci su nam rod u tri lepe...od 1995.ih organski ne mogu podneti,sve redom.

Ne mozes sad da sudis na osnovu tog jednog dogadjaja. Ipak smo uvek bili bliskiji sa Grcima. Za vreme bombardovanja Paok je dosao da igra ovde,mislim da su slali i neku humanitarnu pomoc i sl. Spance i Italijane nikad nisam voleo,ali nikad. Vise sam voleo Nemce i Engleze. Ovi cigani uvek vrse neki pritisak na sudije i ponasaju se kao da moraju da dobiju kad igraju sa slabijim ekipama, mada takvi su i Grci da budem iskren :bigblue:

Posted (edited)

Није ПАОК него АЕК... Иначе и ја симпатишем Грке.

Edited by пита са сиром
Posted

Ja ih možda simpatišem u nekim drugim sportovima, ali u košarci ne. Ne samo 1995, već i 1998. smo bili najomraženija reprezentacija atinskim navijačima, sve utakmice smo igrali kao na vrućem gostujućem terenu. To ću uvek pamtiti.

Posted (edited)

barsa apsolutno jebeno zasluzeno osvojila. i 10000x bi im bilo teze sa partizanom. onaj janakis je dokazao da je kurcina od trenera. on bre protiv barse igra brzo, na veliki broj koseva, a to je nemoguce protiv njih.

inace, opet smo nezasluzeno izgubili, al sto dule kaze - casno. svaka cast momcima na sezoni. ponosim se.

sudjenje necu komentarisati mnogo. 3x koraci u jednom napadu. posle faul nad maricem, veseli hvata, krece na kucanje, dobija po rukama, nista se ne svira. jbg.

i da, partizan i barsa su igrali slicnu odbranu, samo sto barsi nisu sudili ono sto partizanu jesu. :da:

Edited by Milenko Tepic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...