Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ma je l' zna neko kol'ko od ugovora jos ostalo Rasicu...?

Meni najjaci utisak f4a od nasih ostavio Vesely, sazreva u igracinu i po, igrao kao zmaj na turniru, ravnopravno sa jednim Siskauskasom, ako ne i bolji... Isto protiv Olya, s tim sto su tamo sudije odlucile da dozvole Childresu da moze da se zatrci u Jana i da to ne bude faul...

I da, ne znam da l' neko video, ali odnos faulova sinoc 33-23 "za nas", ne drasticno kao plej of prosle godine, ali opet...

Posted

Ma je l' zna neko kol'ko od ugovora jos ostalo Rasicu...?

Meni najjaci utisak f4a od nasih ostavio Vesely, sazreva u igracinu i po,

rece rasicev cale da odlazi na kraju sezone. to je rekao jos u pocetkom sezone.

slazem se za veselog. pokazao je da je klasa u odnosu na ovogodisnju "rajzing star", rubia. :da:

Posted

Vesely će biti nosilac igre sledeće sezone. Momak izrasta u all-round igrača. Glavno pojačanje koje Partizanu treba je jedan dobar bek, jer tu poziciju ove sezone gotovo da nije imao, a u prošlosti su bekovi bili ključni. I da zadrži McCalebb-a na pleju. Ne verujem da postoji tim u Evropi u kome bi on bolje igrao nego u Partizanu. Ako hoće u NBA, najbolje da tamo dospe preko Partizana, pošto odigra još koju sezonu u njemu.

Posted

Istina. Treba nam i rezervni krilni centar, Đekić je mnogo tanak. A bek-šuter svakako nam treba, jeste da mrzim Tripkovića, ali nam treba neki šuter kao što je on.

Posted

Ovo što Đilas kaže je tipično razmišljanje naših ljudi - ako nismo sigurni da će naš tim da se plasira, nećemo ni da organizujemo događaj. Znači, Francuzi su bili blesavi što su sad organizovali F4. Svi se utrkuju ko će da dobije domaćinstvo završnog turnira, jedino Beograd odbija ponudu. Tačno je da to košta, ali donosi i raznolike prihode i prestiž, kao i svaki veliki događaj.

http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2010&mm=05&dd=10&nav_id=430076

Posted

A on nije ni svestan koju bi zaradu imala Arena i grad Beograd od F4, kao da je bitno što Partizan eventualno ne bi učestvovao... Glupan.

Posted

rece rasicev cale da odlazi na kraju sezone. to je rekao jos u pocetkom sezone.

On mu neki manager or what? Kako god, jeeej! xD

Istina. Treba nam i rezervni krilni centar, Đekić je mnogo tanak. A bek-šuter svakako nam treba, jeste da mrzim Tripkovića, ali nam treba neki šuter kao što je on.

Djeka nije jos za velike utakmice, ali nasa/nlb liga je igrao vrlo dobro, nemam sumnje da ce naredne godine jos bolji da bude, kao i da ce u euroligi d aima malo vecu ulogu (no to IMHO zavisi ostaje li Roberts, ili ako ne, ko dolazi...).

Suter nam treba 200%, posebno ako nem ne ostane Kecman (ovo se samo plasim, ne znam dokle mu je ugovor, a nekako me ne bi me cudilo da opet ode...), a Mitrovic ma kol'ko dobar, mislim da je "ran" za tako nesto...

Posted

Suter nam treba 200%, posebno ako nem ne ostane Kecman (ovo se samo plasim, ne znam dokle mu je ugovor, a nekako me ne bi me cudilo da opet ode...),

Истиче на лето. Мада, ја сам убеђен да ће остати. Ушао је у те године када тешко пада сељакање по Европи. Не верујем да би добио не знам колико веће паре...

Posted (edited)

I da zadrži McCalebb-a na pleju. Ne verujem da postoji tim u Evropi u kome bi on bolje igrao nego u Partizanu. Ako hoće u NBA, najbolje da tamo dospe preko Partizana, pošto odigra još koju sezonu u njemu.

Mekaleba, kao i Robertsa, teško da će zadržati, Amerikanci uvek ostaju po jednu sezonu, pa se zatim solidno prodaju. Igranje u Partizanu je njemu odlična škola i dostigao je punu afirmaciju. U NBA ne verujem da će ikada otići zbog njegovih limita. Da je dobar šuter, siguran sam da bi ga potpisali na kraju sezone. Realno, on ima poteškoća sa pogađanjem evropskih trojki, čak ne važi ni za dobrog izvođača slobodnih bacanja. Naravno, glavno oružje mu je vanserijski ulaz, tu mu u evropskoj košarci u ovom trenutku ravnog nema. Hvala mu na svim silovitim evroligaškim prodorima ove sezone, dečko ima muda k'o lubenice.

Djeka nije jos za velike utakmice, ali nasa/nlb liga je igrao vrlo dobro, nemam sumnje da ce naredne godine jos bolji da bude, kao i da ce u euroligi d aima malo vecu ulogu (no to IMHO zavisi ostaje li Roberts, ili ako ne, ko dolazi...).

Suter nam treba 200%, posebno ako nem ne ostane Kecman (ovo se samo plasim, ne znam dokle mu je ugovor, a nekako me ne bi me cudilo da opet ode...), a Mitrovic ma kol'ko dobar, mislim da je "ran" za tako nesto...

Đeka će i sledeće sezone biti rezerva, verovatno s nešto većom minutažom nego ove. Što kažeš, nije spreman za velike utakmice, treba još mnogo da ojača, dosta je slabašan, još uvek se ne snalazi pod košem kako treba. Ali, vreme radi za njega.

Što se tiče Robertsa, siguran sam da će Dule iskopati nekog novog i stamenog nebeskog skakača.

Kecmanu ističe ugovor, ali računam da će ostati. Previše nam znači, a što je još važnije napuniće iduće sezone 34. Teško da u tim godinama može da ga uzme neki snažan evroligaš i ponudi mu bogat ugovor.

Što je zaradio, zaradio je...

Imam predosećaj da će se vratiti Vujanić. Odlaskom Rašića i Mekaleba, timu bi bio neophodan nizak i brz igrač sa iskustvom. Vujke nije baš neki organizator igre, ali ima dosta dobar šut. Samo da ne ispali... Još uz nekog novog klinca na poziciji 2-1, po mogućnosti iz domaćeg šampionata, 'bem li ga. Postoji sasvim dobra osnova da se tim dalje nadgrađuje pod dirigentskom palicom svemoćnog Duleta.

Ogorčen sam u vezi licenciranja, Evroliga postaje sve zatvorenije društvo. Ne bi me čudilo da tamo negde 2020. donesu dekret kojim zabranjuju igranje u EL, ukoliko klub nema godišnji budžet od minimum 10 miliona evra. Papci.

Edited by Vudu instruktor
Posted
Islanđanin Olafur Rafnson izabran je za novog predsednika FIBA Evrope

Sta koji kurac?

nema a licence

ne znam da li je neko poslao link

strasno , argumenti da se useres .

Idioti.Ja nisam neko ko navija za Partizan,uvek protiv Groblja.Ali ovo je presmesno.Kakva bre jebena Poljska?Imaju jednog i po dobrog igraca u zadnjih 130 godina.I smaraju sa tim jebenim Francuzima.Smesno je koliko njih forsiraju a imaju go kurac od timova konstantno.

Zato sto je to poenta gledanja sporta .

Sustina.

Posted

I smaraju sa tim jebenim Francuzima.Smesno je koliko njih forsiraju a imaju go kurac od timova konstantno.

rasizam.

salu na stranu, imaju jake ugovore za tv prenose, pa zato imaju 2 tima.

Posted

Nije samo Island dobio predstavnika vec i druge kosarkaske velesile kao sto su Gibraltar,Malta,Luksembur,Belgija,Slovacka,Portugalija,Rumunija,Engleska,Madjarska,Poljska a dobise bogami i komsije Bosanci i Hrvati.

Mr. Tor Christian Bakken (NOR)

Mr. Mindaugas Balciunas (LTU)

Mr. Ivan Bodrogvary (HUN)

Mr. Cyriel Coomans (BEL)

Mr. Mirsad Donlagic (BIH)

Mr. Terry Donovan (ENG)

Mr. Manuel Fernandes (POR)

Mr. John Goncalves (GIB)

Mrs. Marion Grethen (LUX)

Mrs. Natasha Hrisenkova (SVK)

Mr. Walter Kaszelik (AUT)

Mr. Boris Lalic (CRO)

Mr. Roman Ludwiczuk (POL)

Mr. Dino Meneghin (ITA)

Mr. Antonio Mizzi (MLT)

Mr. Milos Prazak (CZE)

Mr. Iztok Rems (SLO)

Mr. Jose Luis Saez Regalado (ESP)

Mr. Jean-Pierre Siutat (FRA)

Mrs. Carmen Tocala (ROU)

Mrs. Lena Wallin-Katzy (SWE)

Mr. Ingo Weiss (GER)

Mr. Asterios Zois (GRE)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...