Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ne bih se sasvim složio da je dobra grupa. Sve su to vrući tereni, Prokom, Žalgiris, Makabi... Setite se poraza od Lietvos Ritasa.

pa brate to ti je EL,nema lakih timova, niko ne kaze da su unapred dobijene utakmice ali su svakako ekipe koje mogu da se dobiju i kuci i na strani.

Posted

pa brate to ti je EL,nema lakih timova, niko ne kaze da su unapred dobijene utakmice ali su svakako ekipe koje mogu da se dobiju i kuci i na strani.

Dovoljno je da dve dobijemo na strani i sve kod nas, i eto drugog mesta u grupi. Ja mislim da će na strani biti lakše protiv Kahe, nego protiv Žalgirisa i Prokoma.

Posted

Kaха је убила Барселону на крају шампионата, Макаби реновира екипу. Није наивна група.

Posted

Svi renoviraju ekipe. Naizgled najjaca D grupa - PAO, CSKA, Valensija, Efes! Jednom i taj Efes da izbegnemo... Nasa definitivno najlaksa gledajuci sve nase grupe poslednjih 3-4 godine, mozda i vise... Kahi ako ode Spliter racunam 25% slabija ekipa, Makabija ceka vece spremanje pa tesko da ce tek sastavljena ekipa odma' da gazi...Aseko i Zalgiris me manje plase nego sta ce kao 6. ekipa da nam dodje.

Na kraju, kako nas izjeba Evroliga sa ovim bodovanjem (1 jebeni bod za prolazak na F4!), super smo prosli.

Posted

Гуглао сам да видим шта је "Спаресе", рек'о опет неко мењао име, кад оно грешка у куцању. :haha:

Posted

hahahah xD

desava se. da si imalo upucen, shvatio bi i bez guglanja. :P

Једино вести о Манчестеру пратим стално, све остало ме слабије занима. :P

• 2 weeks later...
  • 2 months later...
Posted

Lepo igra ovaj Ciganijakos , kolektivna igra , Realu prognoziram sezonu kao i proslu , bez obzita na vecerasnji ishod , mada naravno navijam za nji protiv ovih siptara .

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...