Jump to content

Recommended Posts

Posted

Mora bolje trojke da se pogađaju i da se vremenom dođe do nečega što je prva petorka na koju se može oslanjati u ključnim trenucima. Ovako se rešenje traži u letećim izmenama, a skokovima u napadu se održava egal dok neka trojka ipak ne uđe za pobedu. Bitno je da je borbenost na nivou i već protiv Makabija se nadam pravoj igri. Ako dođe i rezultat, još bolje. Uopšte ne treba otpisivati Partizan ove sezone.

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

KRENULA EVROLIGA! :rockdevil:

Bio sam nalozen pred utakmicu ki Helloween da idem da gledam... Klasicna evroligaska, puno zivaca pogubljenih, na kraju ni sam nisam siguran kako pobedismo :] U stvari, znam - Jawai. Na onu svoju Maric/masa+Bozic/dupe tehnika dodao i pokretljivost ovog puta, zarolao par puta lepo...ma izvukao nas samo tako. Odlicna centarska akvizicija. Lucic je heroj za sebe, u trenucima kada nemamo cetvorku (Djekic je stvarno tuzna prica), covek koji i ne igra na toj pozicji, je odigrao celicnih muda, odradio u odbrani, pozrtvovan, i dao kljucnu trojku. Kad dodje Gist, nadam se da ce mu Lucic biti zamena.

Jafajet covek igra u nekom svom univerzumu, disciplina nula, gleda na kos kao da igra 1-1 basket sa nekim, a ne kosarku... No, u izboru dva zla (Pera, Oliver), svakako je manje.

I valja spomenuti crnog sudiju, koji nas krao ciiiitavu utakmicu. Znaci, on je sam mogao da nas sa'rani. One faulove i bacanje je bukvalno samo on u dvorani video, ako je jednom sudio za nas nesto osim povremenog auta, evo 'de sam...

Posted (edited)

У праву је човек што се тиче суђења. Рокао нам је личне..најсмешнија је она лична коју је "направио" Весели, а судија их даривао са 3 бацања...при том, Рус није ни покушао за три.

Edited by Мајор Гашпар
Posted (edited)

CSKA se drzao 25 minuta i onda kanonada PAO-a , zasluze a pobeda , veliki je problem sto ne igra Kaun , ipak Marjanovic i Sokolov su invalidi svako na svoj nacin , Marjanovic ima tek dve utakmice u Evroligi , ne snalazi se bash najbolje , Gordon odlican , Siskauskas treba vise da igra , jebo Sveda i takve sabane ... PAO kao po obicaju Dijamantidis-Batist-Nikolas + ove sezone SAto , Maric solidno odigrao drugo poluvreme , u nedostatku dobre druge petice , Batist vecim delom prvoa poluvremena igrao kao petica , nadam se boljim danim aza CSKA .

Svaka cast Olimpiji , bice tesko dobiti ih sledecu utakmicu , bash su super ukomponovan tim .

Edited by Hail Metal
Posted

Kakav je to recnik sram te bilo :evotigana: , stavio sam smajli na kraj recenice , paramecijumu !

Jednio resenje da ga ne najure do kraja polusezone , je da CSKA nabavi sluzbeno vozilo sa velikim gepekom i da Sviki pozove Danilovica i ekipu da rese stvar :evotigana:

• Downvote 1
Posted

Mozda ce se navijaci Zvezde radovati vise ove sezone, porazima Partizana ali i CSKA, eto njima uspesnije sezone, kad vec titulu mogu da sanjaju samo :rolleyes:

Ipak ce ove godine biti veliki uspeh top 16, ali ne treba zameriti treneru i igracima, bitno je da nastavimo dominaciju u nasoj ligi.

• Upvote 1
Posted

Kakav je to recnik sram te bilo  :evotigana:  , stavio sam smajli na kraj recenice , paramecijumu !

Jednio resenje da ga ne najure do kraja polusezone , je da CSKA nabavi sluzbeno vozilo sa velikim gepekom i da Sviki pozove Danilovica i ekipu da rese stvar  :evotigana:

ne,rjesenje je da ti odjebes sa ove teme debilcino.

• Upvote 2
  • Downvote 4
Guest Administrator
Posted

Ima li neko klip izvestaja sa utakmice Partizan - Himki ? ono kao , the best of ?

Guest Administrator
Posted (edited)

Nadjoh

Edited by Administrator
Posted

Kako bi ti klecao i molio preda mnom amebo . Najvise bi ti voleo da vas par ovde kuca o tome kako je Svinja lep i zgodan i tebi neophodan .

samo neko klecanje,tjelesna tezina,ljepota,ukapirali smo da si pedercina.ali ne spominjes devet titula koje je zeljko obradovic pustio.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...