Sreta Posted October 31, 2010 Report Posted October 31, 2010 (edited) Nisam . Jebem solidno i to dobre ribe ! Postujem Zeljka Obradovica i nema tog coveka zbog koga bih ja pljuvao po tom caru !!! On je nas najveci trener !!! Ne zelim tvoju agresiju , ali jaci sam kao jedinka ! Nema ni veze , naka si ti ziv i zdrav pa makar i srao po meni jebacu Uzgred , mislim da si hteo da kazes Dusko Vujosevic ... ali ti se omaklo , jer znas ko je cale !!! Edited October 31, 2010 by Sreta
Baal Posted October 31, 2010 Report Posted October 31, 2010 On je nas najveci trener !!! Ne, to je Duda Ivković. 1
Мајор Гашпар Posted October 31, 2010 Report Posted October 31, 2010 Баале, не бих се сложио. Зна се ко је најтрофејнији тренер Европе.
Angelystor Posted October 31, 2010 Author Report Posted October 31, 2010 Пичкетине, како их није стид. http://www.sportske....lige-31213.html Jos jedna kosarkaska sramota. Klub bre nastao '95e! Koji su oni faktor? Ne vredi nervirati se zbog debila i mamutnog evropskog...ali me ipak nervira sta mi sve rade sa ovim sportom...
Sreta Posted November 2, 2010 Report Posted November 2, 2010 Ne, to je Duda Ivković. Skroz osetljiva tema , priznacu ! No , ako sam reko Zeljko na keca , vervatno tako i mislim , iako je Zeljko ucio od Dude .
Baal Posted November 2, 2010 Report Posted November 2, 2010 Ma ja rekoh za mene. Željko je verovatno najtrofejniji trener, ali mi je Duda bolji trener, da biram koji će trener od svih trenera na svetu da me trenira, izabrao bih Dudu.
Grob Bez Dna Posted November 2, 2010 Report Posted November 2, 2010 ja bi uvalina, tamo se zabusava. (:
Мајор Гашпар Posted November 3, 2010 Report Posted November 3, 2010 Химки добио Каху, Жалгирис Пољаке...сутра мора да се погине за победу.
Bata Trokrilni Posted November 3, 2010 Report Posted November 3, 2010 Ako Džavai lepo sačuva Skorcinaitisa, utoliko su veće šanse za pobedu. Pod koševima će da se prelomi, kao i prošle sezone.
Мајор Гашпар Posted November 3, 2010 Report Posted November 3, 2010 Што више грчка чамуга проведе времена на терену, то боље за нас. Спор је и сви морају да се подреде његовом стилу игре. Очекујем да га Џаваи покида.
DBrave Posted November 3, 2010 Report Posted November 3, 2010 (edited) e pa ne znam bas, gledao sam proslu utakmicu Makabija i igra bolje nego ikad. Zategao je formu i ubacuje kao lud, ima snage za 25min sigurno. Bice mnogo zajebano ali moze da se pobedi Edited November 3, 2010 by DBrave
Мајор Гашпар Posted November 3, 2010 Report Posted November 3, 2010 Можда грешим, али ја се више плашим да нас Еидсон не напуни.
LoveHateLove Posted November 4, 2010 Report Posted November 4, 2010 au grobari al vas gaze jeshe, i meni je muka ovo gledati...al jebiga s'ovim polovnim crncima,Perom Bozicem,Djekicem i onim balvanom iz Hemofarma ni ne mozete bolje, jbg, bilo bi mnogo da i ove godine odete dalje, nije svaki dan bozic 2
Мајор Гашпар Posted November 4, 2010 Report Posted November 4, 2010 Полако, има још 30 мин да се игра.
Мајор Гашпар Posted November 4, 2010 Report Posted November 4, 2010 Лафајет се укењао...улази у игру у првим минутима и не свлачи ону тренерку...играчи га опомињу да у томе не може да игра. Тешко да може горе од овог. Играју неповезано...онај ко узме лопту, тај и завршава..остали гледају. Постали смо као јебени Амери (све се заснива на игри један на један). Можда је и једина тимска акција била кад је Гист додао Лућићу испод коша. Одбрана се у 90% случајева губила...не зна се ко кога чува. Мораће Владо добро да им се најебе мајке у паузи.
Grob Bez Dna Posted November 4, 2010 Report Posted November 4, 2010 (edited) lose, lose. akcija nema, sut ne ide. blah, ne znam sta jos da kazem. i da, ko god je zvizdao je dobio dozvolu da mi popusi kurcinu. au grobari al vas gaze jeshe, i meni je muka ovo gledati...al jebiga s'ovim polovnim crncima,Perom Bozicem,Djekicem i onim balvanom iz Hemofarma ni ne mozete bolje, jbg, bilo bi mnogo da i ove godine odete dalje, nije svaki dan bozic ko te tera da gledas, cigane? Edited November 4, 2010 by Grob Bez Dna
LoveHateLove Posted November 4, 2010 Report Posted November 4, 2010 (edited) ko te tera da gledas, cigane? al se ti primas, blago tebi...nisam gledao ni punu prvu cetvrtinu, a ti idi pojebi nesto, manje ces biti nervozan , pih, dao si mi i minus Edited November 4, 2010 by LoveHateLove
Мајор Гашпар Posted November 4, 2010 Report Posted November 4, 2010 Мора још много да се тренира и да се уигра екипа. Ништа се не прави преко ноћи. Вечерас су сви сем Лучића и, донекле, Катића били лоши. Неорганизован напад, без блокова, без шута, без спуштања на центре...јбг, тако је то кад направиш потпуно нови тим где играчи још нису научили где који треба да стоји. Зајебан је распоред, па је свака победа битна да се поправи самопоуздање. Верујем у ову екипу. Надам се да ће грешка да се исправи против Пољака. Није ми јасно зашто Клобучар нема већу минутажу. Мишљења сам да би одиграо бољу одбрану од Божића против оваквих екипа (трчи-шутирај).
Grob Bez Dna Posted November 4, 2010 Report Posted November 4, 2010 (edited) al se ti primas, blago tebi...nisam gledao ni punu prvu cetvrtinu, a ti idi pojebi nesto, manje ces biti nervozan ma ok, opusteno. malo sam iznerviran, a jos kad vidim ovakav komentar... (: @gaspar slazem se... par puta se sudaraju, ne znaju ko ce na loptu itd. Edited November 4, 2010 by Grob Bez Dna
LoveHateLove Posted November 4, 2010 Report Posted November 4, 2010 ma ok, opusteno. malo sam iznerviran, a jos kad vidim ovakav komentar... (: brate, zajebavamo se, ja uvek navijam za Partizan kad igra EL, ovo veceras nisam mogao da gledam jer se videlo da su nemocni, jbg, btw. ja ni Zvezdu ne gledam, a verovatno ni necu ove sezone jer znam da se dzabe nerviram.
Hail Metal Posted November 4, 2010 Report Posted November 4, 2010 Grozna igra Partizana , ali objektivno ocekivan poraz , Makabi je prejak sa dobrim trenerom i to je dovoljno . Iskreno od ove sezone bicu zadovoljan sa dva trofeja , bilo koja .
Recommended Posts