Bata Trokrilni Posted November 25, 2010 Report Posted November 25, 2010 Ne znam kako, ali ja sam jedan na jedan tukao protivnike koji su svi do jednog bili tehnički superiorniji u odnosu na mene, pre neke dve godine kad sam intenzivno igrao basket u bloku na Konjarniku. Dve i po godine nisam pipnuo loptu otkako su mi prejebali onu što mi je burazer dobio na poklon za rođendan. Ode pod kola i puče jadna...
Hail Metal Posted November 25, 2010 Report Posted November 25, 2010 (edited) Nekad pre 5-6 godina sam redovno igrao basket , 3-3 , 1-1 , da dolazim na fudbal tj basket u N.Sad ili BG mi ne pada na pamet , bila je nekad ta ideja i otisli smo izmedju ostalog i zbog toga i BG pa su prestonicari izdali . Sto se suta tice tesko da bi mi neko tad mogao parirati , sad bez problema , ne bavim se vishe tim sportom , jedino ga strucno analiziram . 187 , 92kg je naspram mojim 182 i 84kg solidna prednost u igri 1-1 , ali ok na prolece dodji u SU malo cu se pripremiti i nije problem da te savladam . Imponuje mi da me izazivaju ipak to govorio o mojem kvalitetu , pa makar to cine anonimusi i devojke , poput administratora i sretenke . @Sretenka , sadasnje NBA nisam ljubitelj , americke skole kosarke naravno , pored jugoslovenske i sovjetske jedine na svetu , ko tvrdi suprotno je kosarkaski anonimus pa makar odigrao i milion basketa pored kontejnera . Sto se tice Vujosevica , znam koliko vam je bola zadao , i iz tog razloga vas razumem , meni je zao njegovog neuspeha , ali koliko sutra necu misliti na to , tu je Partizan koji siluje po komsiluku 30 razlike Napomenuo si da smo oslobodjeni fizickog vaspitanje , u kakvoj si kondiciji , da vidim da li bi mogao da mi parirash , tu ne mislim na basket . Edited November 25, 2010 by Hail Metal
Мајор Гашпар Posted November 25, 2010 Report Posted November 25, 2010 tu je Partizan koji siluje po komsiluku 30 razlike http://www.youtube.com/watch?v=jvIZ9Bc1rtU
Hail Metal Posted November 25, 2010 Report Posted November 25, 2010 Like , like , like , to je taj cuveni zvezdin strucnjak , epohalno !!!
Sreta Posted November 25, 2010 Report Posted November 25, 2010 Sto se suta tice tesko da bi mi neko tad mogao parirati , sad bez problema , ne bavim se vishe tim sportom , jedino ga strucno analiziram . 187 , 92kg je naspram mojim 182 i 84kg solidna prednost u igri 1-1 , ali ok na prolece dodji u SU malo cu se pripremiti i nije problem da te savladam . Imponuje mi da me izazivaju ipak to govorio o mojem kvalitetu , pa makar to cine anonimusi i devojke , poput administratora i sretenke . @Sretenka , sadasnje NBA nisam ljubitelj , americke skole kosarke naravno , pored jugoslovenske i sovjetske jedine na svetu , ko tvrdi suprotno je kosarkaski anonimus pa makar odigrao i milion basketa pored kontejnera . Sto se tice Vujosevica , znam koliko vam je bola zadao , i iz tog razloga vas razumem , meni je zao njegovog neuspeha , ali koliko sutra necu misliti na to , tu je Partizan koji siluje po komsiluku 30 razlike Napomenuo si da smo oslobodjeni fizickog vaspitanje , u kakvoj si kondiciji , da vidim da li bi mogao da mi parirash , tu ne mislim na basket . Eto posto si laksi , da ne kazem slabiji iako je to tacniji termin i nizi , ja necu da dajem koseve iz reketa , buduci da je i meni sut ubedljivo najjace oruzje . Sto se tice kondicije , nemam pojma , nekad sam mogao da jebem po tri sata , sada cisto sumnjam , eto mogu da izdrzim sat vremena fudbala , nikad nisam bio trkac , vec umetnik Ipak treba hraniti vazduhom 92 kg misica . Sto se Vujosevica tice , sve sam reko , pa u ovoj drzavi je Ceda bio potpredsednik vlade , sto bismo dalje diskutovali . 2
Baal Posted November 25, 2010 Report Posted November 25, 2010 Хоће ли бити ТВ преноса? Kao onomad kada sam te uništio serijom trojki od table? Zna se kako te je banjski Klajd Dreksler ošurio. 1
Мајор Гашпар Posted November 25, 2010 Report Posted November 25, 2010 Признајем да си ме уништио тројкама. Чак су улазиле и оне које си шутирао и левом руком. Но, мораш да признаш да сам одиграо капитенски, као некад Патрик Фемерлинг, под обручима.
Grob Bez Dna Posted November 25, 2010 Report Posted November 25, 2010 ja levom ne bi mogao da dobacim s trojke.
Hail Metal Posted November 25, 2010 Report Posted November 25, 2010 Eto posto si laksi , da ne kazem slabiji iako je to tacniji termin i nizi , ja necu da dajem koseve iz reketa , buduci da je i meni sut ubedljivo najjace oruzje . Sto se tice kondicije , nemam pojma , nekad sam mogao da jebem po tri sata , sada cisto sumnjam , eto mogu da izdrzim sat vremena fudbala , nikad nisam bio trkac , vec umetnik Posto si toliko velikodusan , ja cu tebi , s obzirom da si devojka , dati fore 10 poena , igramo do 21 , mislim da je fer. Ako nemash kondicije onda nemash pravo da pricash o nedostatku fizickog obrazovanja , ili sta si vec trabunjao .
Bata Trokrilni Posted November 25, 2010 Report Posted November 25, 2010 Evo: http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2010&mm=11&dd=25&nav_id=474997 1
Sreta Posted November 25, 2010 Report Posted November 25, 2010 Posto si toliko velikodusan , ja cu tebi , s obzirom da si devojka , dati fore 10 poena , igramo do 21 , mislim da je fer. Ako nemash kondicije onda nemash pravo da pricash o nedostatku fizickog obrazovanja , ili sta si vec trabunjao . Pa jel malo sat vremena fudbala ??? Priznajem da ne mogu da jebem po 3 sata bez prestanka , kao sto sam mogao nekad , mada ribe to sad i ne zanima toliko , sto se basketa tice , mogu da igram do sutra , zato sto sam iskusan , ne bih izgubio snagu na guranje sa tobom , a basket je takav da kad si jebac kao ja ne moras da imas kondicije . Vujosevic moze da bude trener samo u Partizanu , odgovorno tvrdim !
Bata Trokrilni Posted November 25, 2010 Report Posted November 25, 2010 15 razlike, odlično za sada. Žalgirisu definitivno nije dan, pa Partizan treba da nastavi da melje. Samo da ne bude glupavih izgubljenih lopti. Čupavo će biti do kraja na meču Makabi - Kaha.
Baal Posted November 25, 2010 Report Posted November 25, 2010 Očajno suđenje, napuniše nas faulovima uz kurac, jeste da igramo grubo, ali ovo je neverovatno, nema veze, bitno je da pobedimo, ostalo još 24 sekunde, samo polako da se privede kraju, ako pobedimo sve što treba da pobedimo neće ni biti bitna razlika sa Žalgirisom.
kuruz Posted November 25, 2010 Report Posted November 25, 2010 Dajte linkove za ta kucanja, nisam gledao utakmicu. 1
Мајор Гашпар Posted November 25, 2010 Report Posted November 25, 2010 Драганче мајстор! Најбољи кад је најтеже. Мораће да се ради са Лафајетом око зоне, иначе ће то да нас јебе у будућности.
Baal Posted November 25, 2010 Report Posted November 25, 2010 Milosavljević zver, Klobučar fino igrao, Vlada ga malo zaboravlja, ne može Božić da nam organizuje igru nonstop kada nema Lafajeta u igri. Lafajet mora da popravi izgubljene lopte, Gist odličan, savršen pregled igre i ni malo sebičan. Veseli isto malo zaboravljen, previše vremena je Kecman proveo u igri, ali to je više zbog dobre odbrane. 1
Мајор Гашпар Posted November 25, 2010 Report Posted November 25, 2010 Макаби добио Каху. Све како треба.
LoveHateLove Posted November 25, 2010 Report Posted November 25, 2010 Trebali su to da dobiju sa vise od 11, moze to da ih kosta prolaska. Mislim da ce sledeca protiv Himkija biti kljucna, jer je realno ocekivati poraze na strani kod Makabija i TAU i pobedu kuci nad Prokomom.
Bata Trokrilni Posted November 25, 2010 Report Posted November 25, 2010 (edited) Dobra je pobeda, ali onako katastrofalno odigrati čitavih 17-18 poslednjih minuta u napadu je zabrinjavajuće. Razumem da se veže par minuta loše igre, ali da do kraja ne pronađu rešenje za zonsku odbranu, ne valja. To gledaju i druge ekipe, primeniće isti recept protiv Partizana. Ispuštena je prilika za neku veću razliku, a od 4 preostale utakmice tri su teška gostovanja. Verujem da će za prolaz biti dovoljna pobeda nad Prokomom, s tim da se nameste ostali dobri rezultati, ali nije dobro olako ispuštati prilike za drugo mesto u grupi. Trebali su to da dobiju sa vise od 11, moze to da ih kosta prolaska. Mislim da ce sledeca protiv Himkija biti kljucna, jer je realno ocekivati poraze na strani kod Makabija i TAU i pobedu kuci nad Prokomom. Nije tih 11 toliko bitno, jer ne verujem da Žalgiris i Partizan mogu sami da dele plasman. Pre može da bude neki krug od 3, možda čak i 4 ekipe, a onda je što veća razlika bitna. Ovde je bilo 21 - da se našlo rešenje za zonu, moglo je komotno da se završi sa minimum dvadesetak. Edited November 25, 2010 by Kapetan Kuka
Baal Posted November 25, 2010 Report Posted November 25, 2010 Jeste, očajno smo igrali drugo poluvreme, to je iz razloga što su oni igrali zonu, Lafajet Amer koji ne zna protiv zone, a ako Pera Božić organizuje napade znamo kako se to završava, ja bih tu stavio Klobučara, ali ja nisam trener Partizana tako da ostaje da verujemo Vladi na izboru.
Elldamar Posted November 25, 2010 Report Posted November 25, 2010 Ae manje filosofije! Te trebalo je 11 razlike,te mozhda nas koshta prolaza,te trebao je ovaj da igra vishe,a ovaj manje ... Jbt pobedi nas jedva svaki 10ti tim u Pioniru i to kada nama nije dan. Partizan je sila evropske kosarke i dokle god je tako ( a bice jos godinama nadam se ) neka se drugi bave proracunima i greskama,mi smo tu da slavimo! 1 1
Recommended Posts