Jump to content

Recommended Posts

Posted

Prince vidi se da si anonimus :haha: salim se :haha:

za razbianje zone ide sut za 3 :D

nisam gledao utakmicu bio sam na casu,sta se desilo?

Posted

Elldamare, ne budi anonimus, analizira se igra, naravno da je super što smo pobedili, ali to nije razlog da neko ne iznese svoje mišljenje, pogotovo posle loše igre u drugom poluvremenu u napadu, u odbrani smo odlično igrali celu utakmicu i spustili smo Žalgiris na 62 poena i samo dve trojke, jebeš mi sve ako nisu pola poena dali sa slobodnih bacanja.

Posted

Žalgiris lako može da izgubi sve utakmice do kraja, ali ja se ne bih u to uzdao. Moskovljani su po rasporedu ipak najbliži tom nesrećnom petom mestu, pa onda mi. Jedna pobeda u gostima situaciju popravlja iz korena.

Posted

Zaboravio si minus da mi lupish shabane xD

Ma zajebavam se ja malko,nego mi se smuchila vishe ta matematika i prerachunavanja.

Trpash bre brate svakog ko dodje u Bg ko da su cigani i nema zime.Shta deca znaju shta je Himki a shta Barselona.Najprostije :))

Posted

Nije tih 11 toliko bitno, jer ne verujem da Žalgiris i Partizan mogu sami da dele plasman. Pre može da bude neki krug od 3, možda čak i 4 ekipe, a onda je što veća razlika bitna. Ovde je bilo 21 - da se našlo rešenje za zonu, moglo je komotno da se završi sa minimum dvadesetak.

da, bitnija je ukupna kos razlika tu si u pravu, ubedjen sam da ce bar 3 a mozda i 4 ekipe da zavrse sa istim brojem pobeda, no videcemo sta ce biti, ima jos dosta do kraja...

Posted (edited)

Jeste, očajno smo igrali drugo poluvreme, to je iz razloga što su oni igrali zonu, Lafajet Amer koji ne zna protiv zone, a ako Pera Božić organizuje napade znamo kako se to završava, ja bih tu stavio Klobučara, ali ja nisam trener Partizana tako da ostaje da verujemo Vladi na izboru. :)

Jes' jes, morao je Klobucar malo vise minuta da dobije. Lafajet nije trebao ni da ulazi u poslednjoj, otprilike kada se on vrnuo izgubismo onu poslednju vecu prednost...(+tada Gist napaljeni nam prekinuo seriju ishiternim sutom). Jeste on bolji, ali jos pravi neke decije greske i ne zna, ali ne zna kada treba da stane...

Dragan je bio u Savanovic modu danas, bas se bio osilio, svaka pohvala!

Sudije izgleda da drkaju na onog prokletog Mirzu, on treba da polomi nekom ruku da mu sude faul, a sa druge strane... Mirza Begic, bre, ej? I onaj Huan Kolins govno, k'o Spanac mi se mlati tu kad god mu pridje neko... No, 'ajde, prezalicu i to drugo mesto koje mozda veceras ispustismo :]

edit: Jebote, kakvi su ovo rezultati, dobro je sto ne stigoh da odem u kladionicu...Valencia dobila PAO, Real ubi Olimpijakos..kako se bre to desilo? x]

Edited by Angelystor
Posted (edited)

Pa jel malo sat vremena fudbala ??? Priznajem da ne mogu da jebem po 3 sata bez prestanka ,

Pa sta je tebi jebati 3 sata , samo rasirish noge i to je to :P

Shalim se , sat vremena fudbala je kerov kurac , evo pre par nedelja sam bio na vezbanju , propadanja,sklekovi, razne vezbe , i za kraj nekih 6km trcanja solidnim tempom.Odmarao sam pola sata i otisao na fudbal 1:30 trcanja ala Dirk Kujt , nisam stajao , mali fudbal bez auta i kornera , sve od zida , jedini ja nisam silazio sa terena .

Juce sam na primer odradio kuci trening biceps ramena sat vremena , pa otisao do jednog boks kluba da odradim kardio od sat vremena , hteo sam i dzak da lupam , ali sam sjebao ruku jer sam to radio u utorak i sredu .U dobroj sam kondiciji , sto mozda izgled i ne pokazuje , ipak se napijam i jedem nezdravo .

Smrt fasizmu , ziveo Partizan !

Razbili smo Zalgiris , prolazimo dalje , josh jedna pobeda protiv Prokoma i to je to .

Edited by Hail Metal
  • Upvote 1
Posted

Ja da mogu sada to da uradim sto si ti nabrojao igrao bih u NBA bez problema :D , smorices se kad te dobijem sa pola gasa ! Olimpijakos mora uzeti evro titulu ove godine .

Posted

Moguce , kazem izasao sam iz stosa , javi kad dolazish u SU , pa da opichimo koju partiju.

Moguce da Olimpijakos osvoji , da duda ima Kleizu od prosle godine , laganica bi to uspeo , mada ima Nesterovica umesto onog crnca debelog , i dva mozda i najbokja plejmejkera evropa Teodosica i Spanulisa. Uz Panatinaikos i Barsu glavni favoriti , mada nikom nece biti lako sa Makabijem , imaju odlicnog trenera.

Posted

Навијам за Олимпијакос.Макаби има неке шансе ове сезоне,али се надам да ће да га испуше.Нек играју са Либаном,који ће они курац у Европи.

Posted

Blat je preporodio Makabi, odličan trener i veliki čovek. Ne bih voleo PAO da osvoji, ne volim ih uopšte, više bih voleo Olimpijakos, a najviše bih voleo Partizan. :)

Posted

I ja bih više voleo CSKA, Real nikako zbog Mesine, Montepaski fino igra ove sezone, zanimljiva je sezone jer nema neporaženih ekipa i svi imaju bar jednu pobedu sem Cibone. :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...