Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

dobar je rasko za bek-ap centra. mislim da mu je najveca mana sto ima kratke ruke. a i nervira me sto se "profinio", u hemofarmu mu je svaki faul bio sekirica.

Edited by Grob Bez Dna
Guest Administrator
Posted

Cudnu ima gradju , ogromne ruke , ogroman nos

podseca me na ovog

068.jpg

• Downvote 2
Posted

Vranes je neprocenjiv igrac kada se igra zona, ako se skoncentrise i odigra lepo to je zlo od odbrane sa njim. Koliko je samo utakmica dobio Dule sa njim tako.

Problem ove godine je sto je Partizan izgubio na raznovrsnosti pod kosem ove godine, imaju 2 slicna igraca po tehnici i visini, a Rasko ima keramiku na nogama pa ima skok 7cm.

Marjanovic je po meni retard ali bi bio koristan za neke takticke varijacije kao sto je bio slucaj proslih godina, a definitivno mu manje ispada lota iz ruku nego Vranesu iako se i to cesto desava.

Sve ipak zavisi sta trener voli da ima u timu i kakvu taktiku postavlja, mozemo mi da seremo do prekosutra ipak on odlucuje. A bitno mu je i kako vodi trening i ko mu je tu korisniji.

Zaboravih i Besovica da spomenem, mislim da ce se on prikljuciti prvom timu sledece godine, pa eto jos jednog visokog koji izlazi iz Partizanove skole.

Posted

@Гроб

Амер на плеју, Вујанића на бека шутера, Кецман тројка, Гист четворка - то је озбиљна шутерска линија.

@Хејл и Гашпар

Нипошто Марјановић. Он би звезди можда био појачање, али за евролигу никако. И јесте га Вранеш разбијао, као Крстић Миличића својевремено.

На Голубовића сам заборавио, али мислим да је он више четворка. Бољи је од Ђекића. Дечко се скроз погубио. Игра по 3-4 минута на почетку и више не улази.

Лоше одрађен прелазни рок. Фале нам један добар бек и један добар високи играч. Божић је готов, не може он више, поготово не на плеју.

А да. Умало да заборавим. Није Рашко најгори у историји. Најгори је Борис Раичевић.

Posted

Bozic je gotov treba ga proslediti u Megavizuru , nije vise kapacitet ni za mnogo manje klubove od Partizana .

Vratiti Scepanovica ! Ne znam zasto su se tako lako odrekli Zarka Rakocevica , smatrao sam ga za novog Savica .

Posted

Па нисмо ми цигански Реал да капитена тако најуримо. Нек одради сезону како може и то је то. Има ове дечурлије Лучић, Јарамаз, Богдановић. То треба да се убацује полако. Божић може да буде и помоћник Влади.

Posted (edited)

u mega vizuri. znam lika sto ga je trenirao (bivsi mutin pomocnik u hemofarmu), kaze da ce biti KLASA...

al je isto tako rekao da nema sanse da partizan prodje u top 16 prosle godine. :haha:

Edited by Grob Bez Dna
Posted

Dobro je, Makabi dobio. Sad će se međusobno klati Žagiris, Himki i Kaha, jedan mora da otpadne. Samo da dobijemo Prokom.

ne znam bas, nemoj da te zacudi ako posle 8 kola tabela izgleda ovako:

7-1

4-4

4-4

3-5

3-5

3-5

Posted

pa sad, Zalgiris ima bilji medjusobni skor, Himki takodje.

Odlucivace tekme sa Prokomom i CL, osim ako se ne desi iznenadjenje u Izraelu, a sto da ne :smile:

samo sam hteo da kazem i da sa 5-5 Partizan nije siguran

Posted

pa sad, Zalgiris ima bilji medjusobni skor, Himki takodje.

Odlucivace tekme sa Prokomom i CL, osim ako se ne desi iznenadjenje u Izraelu, a sto da ne :smile:

samo sam hteo da kazem i da sa 5-5 Partizan nije siguran

Naravno da nije siguran, ali u varijanti koju si naveo, gde Žalgiris gubi od Prokoma, može da bude siguran. Jer, ako Žalgiris izgubi i od Kahe i Himkija, Partizan je ispred njega. Ako dobije Kahu ili Himki, Partizan je ispred nekog od njih.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...