Elldamar Posted December 3, 2010 Report Posted December 3, 2010 http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2010&mm=12&dd=03&nav_id=476811 Hahahahahahah ne verujem jbt hahahahah jadnik
Grob Bez Dna Posted December 3, 2010 Report Posted December 3, 2010 aj bar da su nasli neku kvalitetnu zamenu, nego bobi braun.
Hail Metal Posted December 4, 2010 Report Posted December 4, 2010 Sad je bolja atmosfera, tu su pravi navijači, a ne oni što bojkotuju. Delimicno si u pravu , prosle sezone je bila bolja atmosfera , a u pravu si da su ovo pravi navijaci , to nikako ne mogu biti oni koji bojkotuju KKP .
Bata Trokrilni Posted December 9, 2010 Report Posted December 9, 2010 Razvaljivanje, čekivano. Olimpija poklonila produžetak Panatinaikosu, zamalo i pobedu, prosto ne mogu da verujem šta su dozvolili. Rasturi PAO Olimpiju. Kako bezveze, imali +4 na 6 sekundi do kraja i bez razloga prave faul, a onda greše prilikom izvođenja. Taman sam se ponadao da ćemo se u drugoj fazi pasti sa Olimpijom kao nosiocem.
Baal Posted December 9, 2010 Report Posted December 9, 2010 Do sad nisam kritikovao Jovanovića, ali mi je sada prekipelo. Celu jebenu utakmicu nam igraju zonu 10. utakmicu za redom i mi nemamo akciju protiv zone, jebem ti sve da ti jebem.
Мајор Гашпар Posted December 9, 2010 Report Posted December 9, 2010 Ништа, остаје нам да се надамо победи Жалгириса против Пољака..бар да одиграју растерећено у БГ. Екипа тотално ван форме...
Feniks . Posted December 9, 2010 Report Posted December 9, 2010 Ako damo 50 poena, bice dobro Svi se nalozili da cemo lako dobiti Prokom, sto nema veze sa pamecu...
Hail Metal Posted December 9, 2010 Report Posted December 9, 2010 Jebo te patak , kako grozno igramo , i sve uz kurac Kaha razvaljuje Himki ... Protiv nas svi igraju zonu naravno jer nemamo sutera , a mi nikako da zaigrano zonu u odbrani , a ni Makabi ne blista u sutu , tragedija nije Jovanovic neka legenda pa da tera po svome i glumi Vujosevicevu tvrdoglavost , nek zaigra ponekad kako logika zahteva.
Hail Metal Posted December 9, 2010 Report Posted December 9, 2010 Kakva utakmica u Poljskoj ! Pobedi Zalgiris . Mada sam navijao za Prokom . U sledecem kolu , pored pobede Partizana , potrebni su porazi ili Himkija ili Kahe . U suprotnom , nista od TOP16 . Nadam se da ce Makabi igrati kao protiv nas , tj presing i na 20 razlike , sad ce se videti kakav su karakter od kluba. Isto tako se plasim da bi Zalgiris mogao da odigra bez elana , i pusti Himki , jer su gotovo sigurno usli u TOP16 , treba imati na umu da im je trener Aco Petrovic , koji bas ne voli Partizan .
Мајор Гашпар Posted December 9, 2010 Report Posted December 9, 2010 Срећа па је Проком изгубио. Дај Боже да грешим, али мислим да ће Јевреје болети она ствар да се цимају..одиграће лаганица утакмицу, одморити играче. Више верујем у Жалгирис него у Јевреје.
Hail Metal Posted December 9, 2010 Report Posted December 9, 2010 (edited) Matematika kaze : Zagiris izgubi obe , jer im objektivno pica kurac , prosli su dalje , i Makabi pusti Himki , i eto kara banana Partizanu .Valjda niko ne zivi u oblacima da Partizan moze da izguni sa manje od 3 razlike u Spaniji ili cak pobedi ? Ako se ne bude namestalo , proce Partizan , ali s obzirom da se zna koliko Aca Petrovic voli Partizan , ne bi me nista cudilo . Zato sa vise i navijao za Prokom , jer bi Zalgiris morao da pobedi Kahu . Hahha jel gledao neko zavrsinicu Kaha-Himki? Edited December 9, 2010 by Hail Metal
Feniks . Posted December 9, 2010 Report Posted December 9, 2010 edit Zajebah se u racunici Hahha jel gledao neko zavrsinicu Kaha-Himki? Ja video pred kraj trece da je Kaha vodila 63-51...pomislio sam, tako su vodili i protiv Prokoma pa izgubili...ne verujem da su opet to uradili...ili?
Мајор Гашпар Posted December 9, 2010 Report Posted December 9, 2010 Шта се десило? Видим на лајвскору да Каха води.
Hail Metal Posted December 9, 2010 Report Posted December 9, 2010 Ma pobedili su , 10 sekundi do kraja , trazi Skariolo tajm aut , Ivanovic poludi , trazi na 5 sekundi do kraja tajm aut , na 2 sekunde do kraja Himki pravi faul - nisu u bonusu , na 0.4 sekunde prave faul , nisu u bonusu , , rezultat +8 , ne mogu ih stici , niti dati 5 poena za 2 sekunde sto im je trebalo za razliku u slucaju medjusobnog skora.
Grob Bez Dna Posted December 9, 2010 Report Posted December 9, 2010 losa igra. al jebes to, navijamo za makabi u sledecem kolu i ako dobiju i oni i mi, to je to. pozitivne stvari su gist i perina mala minutaza. 2
Hail Metal Posted December 9, 2010 Report Posted December 9, 2010 Fazon je sto Himki , Zalgiris i Kaha nisu pajseri pa da ne vide da dogovorom mogu svo troje bez problema otici u Top 16 , no ajd nadam se obrazu Jevreja i Petrovica .
Grob Bez Dna Posted December 9, 2010 Report Posted December 9, 2010 (edited) @hail da smo vec obezbedili prolaz i da drugi zavise od naseg poraza na domacem terenu, da li bismo mi namerno izgubili i to samo da bi ispala ekipa koja nas je, recimo, izbacila u 1/4 finala prosle godine? Edited December 9, 2010 by Grob Bez Dna
Мајор Гашпар Posted December 9, 2010 Report Posted December 9, 2010 Шта је са Ђекићем? Чини ми се да није ни улазио... У НЛБ лихи је преседео на клупи прошлу утакмицу.
SkullKrusheR Posted December 9, 2010 Report Posted December 9, 2010 shta je tachno loshe u tome? gist ga shije na svim poljima.
Мајор Гашпар Posted December 9, 2010 Report Posted December 9, 2010 (edited) Миленко, да смо ми у кожи Макабија, сигурно би изгубили јер би Партизан болео курац да игра за друге екипе. Edited December 9, 2010 by Мајор Гашпар
Recommended Posts