Jump to content

Recommended Posts

Posted

Sad je bolja atmosfera, tu su pravi navijači, a ne oni što bojkotuju. :mhihi:

Delimicno si u pravu , prosle sezone je bila bolja atmosfera , a u pravu si da su ovo pravi navijaci , to nikako ne mogu biti oni koji bojkotuju KKP .

Posted

Razvaljivanje, čekivano. Olimpija poklonila produžetak Panatinaikosu, zamalo i pobedu, prosto ne mogu da verujem šta su dozvolili.

Rasturi PAO Olimpiju. Kako bezveze, imali +4 na 6 sekundi do kraja i bez razloga prave faul, a onda greše prilikom izvođenja. Taman sam se ponadao da ćemo se u drugoj fazi pasti sa Olimpijom kao nosiocem.

Posted

Do sad nisam kritikovao Jovanovića, ali mi je sada prekipelo. Celu jebenu utakmicu nam igraju zonu 10. utakmicu za redom i mi nemamo akciju protiv zone, jebem ti sve da ti jebem.

Posted

Jebo te patak , kako grozno igramo , i sve uz kurac Kaha razvaljuje Himki ...

Protiv nas svi igraju zonu naravno jer nemamo sutera , a mi nikako da zaigrano zonu u odbrani , a ni Makabi ne blista u sutu , tragedija nije Jovanovic neka legenda pa da tera po svome i glumi Vujosevicevu tvrdoglavost , nek zaigra ponekad kako logika zahteva.

Posted

Kakva utakmica u Poljskoj ! Pobedi Zalgiris . Mada sam navijao za Prokom .

U sledecem kolu , pored pobede Partizana , potrebni su porazi ili Himkija ili Kahe . U suprotnom , nista od TOP16 .

Nadam se da ce Makabi igrati kao protiv nas , tj presing i na 20 razlike , sad ce se videti kakav su karakter od kluba.

Isto tako se plasim da bi Zalgiris mogao da odigra bez elana , i pusti Himki , jer su gotovo sigurno usli u TOP16 , treba imati na umu da im je trener Aco Petrovic , koji bas ne voli Partizan .

Posted

Срећа па је Проком изгубио.

Дај Боже да грешим, али мислим да ће Јевреје болети она ствар да се цимају..одиграће лаганица утакмицу, одморити играче.

Више верујем у Жалгирис него у Јевреје.

Posted (edited)

Matematika kaze : Zagiris izgubi obe , jer im objektivno pica kurac , prosli su dalje , i Makabi pusti Himki , i eto kara banana Partizanu .Valjda niko ne zivi u oblacima da Partizan moze da izguni sa manje od 3 razlike u Spaniji ili cak pobedi ?

Ako se ne bude namestalo , proce Partizan , ali s obzirom da se zna koliko Aca Petrovic voli Partizan , ne bi me nista cudilo .

Zato sa vise i navijao za Prokom , jer bi Zalgiris morao da pobedi Kahu .

Hahha jel gledao neko zavrsinicu Kaha-Himki?

Edited by Hail Metal
Posted

edit

Zajebah se u racunici

Hahha jel gledao neko zavrsinicu Kaha-Himki?

Ja video pred kraj trece da je Kaha vodila 63-51...pomislio sam, tako su vodili i protiv Prokoma pa izgubili...ne verujem da su opet to uradili...ili? :D

Posted

Ma pobedili su , 10 sekundi do kraja , trazi Skariolo tajm aut , Ivanovic poludi , trazi na 5 sekundi do kraja tajm aut , na 2 sekunde do kraja Himki pravi faul - nisu u bonusu , na 0.4 sekunde prave faul , nisu u bonusu , :haha: , rezultat +8 , ne mogu ih stici , niti dati 5 poena za 2 sekunde sto im je trebalo za razliku u slucaju medjusobnog skora.

Posted

Fazon je sto Himki , Zalgiris i Kaha nisu pajseri pa da ne vide da dogovorom mogu svo troje bez problema otici u Top 16 , no ajd nadam se obrazu Jevreja i Petrovica .

Posted (edited)

@hail

da smo vec obezbedili prolaz i da drugi zavise od naseg poraza na domacem terenu, da li bismo mi namerno izgubili i to samo da bi ispala ekipa koja nas je, recimo, izbacila u 1/4 finala prosle godine?

Edited by Grob Bez Dna
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...