Kumodraski Vo Posted March 16, 2019 Report Posted March 16, 2019 Evo sad se vracam i ja polako, prvo ovaj Tango pa cu i Caprico Arabe da probam da skinem ceo, koliko toliko.. 1 Quote
obsessed by cruelty Posted March 17, 2019 Report Posted March 17, 2019 baci nesto da se cuje kad se navezbas Quote
Kumodraski Vo Posted April 1, 2019 Report Posted April 1, 2019 Update: do jaja ide Arabe, za dan sam se podsetio celog prvog dela kog sam znao pre Jedino onaj deo odmah cim predje na dur je malo kao tezi jer se hvata ceo prag i cepa odatle, ali posle ono do kraja je manje vise lagano.. OT: 1 Quote
Face Of Melinda Posted April 22, 2019 Report Posted April 22, 2019 Slusala ovo uzivo, gde je Leszek ubacio jazz varijacije na temu, savrsenstvo svaka preporuka Quote
Kumodraski Vo Posted April 23, 2019 Report Posted April 23, 2019 Bas ga guli lik muski, gledam mu ovih dana interpretacije, ima i svoje verzije raznih stvari Quote
HellAwaits Posted December 4, 2022 Report Posted December 4, 2022 F5 na temu! Znamo da Vagnera najčešće spominju kao preteču metala u muzičkom i širem umetničkom kontekstu, ali po mom skromnom mišljenju, a takvo mi je i znanje o klasici, Stravinski zaslužuje makar poziciju časnog gubitnika. Smatram da je svojim radovima mnogo bliži tamnoj strani omiljenog nam žanra. Disonance, neočekivani harmonijski ispadi, sukob ostinata i motiva, krešendo na granici buke i slično, sve ono što krasi moderan crni metal. Evo odličnih primera. Žar-ptica, balet, 1910. god. Vrhunska izvedba Bečke filharmonije iz 2000. godine, diriguje neponovljivi Valerij Gergijev. Posvećenje proleća, balet, 1913. god. Izuzetna verzija, diriguje Stravinski lično, izvodi Simfonijski orkestar Kolumbija, godina 1960. 1 Quote
vudun Posted December 5, 2022 Report Posted December 5, 2022 Ni Dejan Đurović ne bi bolje najavio.... Quote
HellAwaits Posted December 5, 2022 Report Posted December 5, 2022 I wish... Đurović je gromada, zbog njega kao klinac nisam propuštao Opstanak, a kasnije sam povremeno slušao i Dragstor na 202-ci. Izuzetan. Quote
Recommended Posts